Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Καταδικάζει η ΚΕΔ τα γεγονότα της Πάτρας!!

Καταδικάζει η ΚΕΔ τα γεγονότα της Πάτρας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καταδικάζει τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Παναχαϊκής-Πλατανιά 2-3 και αναφερόμενη στη μήνυση που κατατέθηκε κατά του διαιτητή Αμπάρκιολη και όσων ειπώθηκαν γύρω από την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνει λόγο για «βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών».

Αναλυτικά:

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα συνέβησαν σε βάρος των διαιτητών από παράγοντες της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Πλατανιά για τα play-off του πρωταθλήματος της Football League.

Επιθυμεί να καταδικάσει τη βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών στις οποίες η γηπεδούχος ΠΑΕ αρέσκεται, καθώς επίσης την επίθεση εναντίον του μισθωμένου οχήματος με το οποίο οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ανάλογες τακτικές έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής οικογένειας και θα καταδικαστούν και τώρα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι λειτουργεί αποκλειστικά με βάση τον κανονισμό της FIFA, υποστηρίζει όλες τις επιλογές της και δεν δέχεται παρέμβαση στο έργο της από κανέναν
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: