Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Φατί: «Το καλύτερο για μένα και τον Άρη»

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση της Αζαξιό εξήγησε ο Ρικάρντο Φατί στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη λύση τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Άρη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μία ομάδα που έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την κρούση της Αζαξιό, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση όσα είδα εδώ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να φτάσει ψηλότερα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν», τόνισε αρχικά ο Σενεγαλέζος πρώην μέσος των «κίτρινων», αφού έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κορσικής, για να συμπληρώσει:
«Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω στη Γαλλία και που θα αποτελέσω μέλος μιας ομάδας που έχει ένα ενδιαφέρον και ελκυστικό πλάνο. Η παρουσία μου στον Άρη ολοκληρώθηκε εξαιτίας των προβλημάτων που είχε η ομάδα. Η Αζαξιό μου άπλωσε το χέρι και μου έκανε μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί ήταν η καλύτερη λύση, τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογό μου».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: