Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Χτυπάει» Μεϊρέλες η Νάπολι!!

«Χτυπάει» Μεϊρέλες η Νάπολι!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ραούλ Μεϊρέλες είναι η Νάπολι, σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport». Η διοίκηση της ομάδας του ιταλικού Νότου είναι αποφασισμένη να ενισχύσει το ρόστερ, ειδικά μετά την παραχώρηση του Λαβέτσι στην Παρί.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νάπολι αποτελεί προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Ιδίως μετά την πώληση του Εζεκιέλ Λαβέτσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα πιο ισχυρό σύνολο, σε σχέση με το περσινό.

Με αυτό το σκεπτικό η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει κρούση στο Ραούλ Μεϊρέλες, που θα αποτελούσε μια ιδανική λύση για το χώρο του κέντρου. Ο Πορτογάλος ανήκει στην Τσέλσι, αλλά το μέλλον του στο Λονδίνο είναι αμφίβολο, ιδίως μετά το μεταγραφικό «μπαράζ» που ετοιμάζει ο Αμπράμοβιτς.

Για την αριστερή πτέρυγα οι Ναπολιτάνοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αλί Σισοκό της Λιόν. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Αν αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αποφέρουν καρπούς, ως εναλλακτική λύση προκρίνεται ο Πάμπλο Αρμέρο της Ουντινέζε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: