Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Σκοτώνει» Ντιαρά και Κακά ο Μουρίνιο!!

«Σκοτώνει» Ντιαρά και Κακά ο Μουρίνιο!

Πάνε οι εποχές που η Ρεάλ Μαδρίτης σπατάλαγε ένα… καράβι εκατομμύρια για την ενίσχυσή της.

Μάλιστα, για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, πρέπει πρώτα να «σκοτώσει» είτε τον Λασάνα Ντιαρά είτε τον Κακά, προκειμένου να βρει το απαραίτητο… ρευστό, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Ντάγλας Μαϊκόν και ενός ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα στελεχώσει την δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας της Ρεάλ. Στην λίστα του βρίσκεται πολύ ψηλά ο παίκτης της Ίντερ, Ντάγκλας Μαϊκόν. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα από την «βασίλισσα» να αποχωρήσει ο Λασάνα Ντιαρά, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βραζιλιάνο.

Ο Γάλλος παίκτης δεν έχει πείσει τον Ζοσέ Μουρίνιο πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο και σε συνδυασμό με το «αλμυρό» του συμβόλαιο (αμείβεται με 3.6 εκατομμύρια το χρόνο), βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες υπό αποχώρηση.

Επίσης, τα ίδια δεδομένα φαίνεται ότι ισχύουν και για την περίπτωση του Κακά. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ενώ σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους της Ρεάλ, δύσκολα εκείνοι θα αρνηθούν. Μάλιστα, ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα έχει στο μπλοκάκι του τους Μόντριτς, Φελαϊνί και Βίτσελ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: