Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ονειρεύεται ακόμα Ferrari ο Φέτελ!!!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, παρά το γεγονός ότι είναι χαρούμενος στη Red Bull, συνεχίζει να κάνει όνειρα για τη Ferrari, καθώς ελπίζει για ακόμα μια φορά να οδηγήσει κάποια στιγμή για τη Scuderia.
Μπορεί να έχει εκφράσει την ικανοποίησή του που βρίσκεται στη Red Bull όμως το ενδεχόμενο να οδηγήσει για τη Ferrari παραμένει όνειρο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 αποκάλυψε για ακόμα μια φορά ότι θέλει να πάει στο Μαρανέλο για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας.

«Μια μέρα ελπίζω να είμαι στην ομάδα του Μαρανέλο. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος με τη Red Bull και έχω αρκετούς Ιταλούς να με υποστηρίζουν. Θα πλήρωνα για ένα χρόνο τις διακοπές του Αλόνσο, ώστε να μπορώ να έχω ένα μονοθέσιο της Ferrari», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Γερμανού.

Απειλές για «λουκέτο» από Μπόμπολα!

«Ή θα περάσουν όλα τα μέτρα περικοπών και θα γίνουν και μερικές απολύσεις ή κλείνω Goal και Sentra». Αυτό είπε ο Φώτης Μπόμπολας στα μέλη της αντιπροσωπείας της ΕΣΗΕΑ.
Παγωμάρα στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο.
«Πάγωσαν» σε Goal και Sentra
«Ή θα περάσουν όλα τα μέτρα περικοπών και θα γίνουν και μερικές απολύσεις ή κλείνω Goal και Sentra». Αυτό είπε ο Φώτης Μπόμπολας στα μέλη της αντιπροσωπείας της ΕΣΗΕΑ. Ο μεγαλοεκδότης ήταν ανένδοτος σε ό,τι αφορά τις περικοπές που πρέπει να γίνουν και έστειλε το μήνυμα στους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα και στον ραδιοφωνικό σταθμό είναι αλήθεια ότι «πάγωσαν» με το τελεσίγραφο και δεν ξέρουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε ψυχραιμία και θα συζητήσει το θέμα αύριο στα γραφεία της.

Ράιτ-Φίλιπς: «Πολύ καλή ομάδα ο Άρης»

Στο άψογο στήσιμο του Άρη και στην ποιότητα -που όπως φάνηκε ακόμα μία φορά στην Ευρώπη- διαθέτουν οι «κίτρινοι», στάθηκε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σον Ράιτ - Φίλιπς. «Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ευρώπη, το μόνο που επιζητεί μία ομάδα είναι η νίκη. Δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και έκανε εξαιρετική προετοιμασία για το παιχνίδι. Τώρα, σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας, όπου θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση. Η αμυντική λειτουργία του Άρη ήταν πολύ καλή και μας δυσκόλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι συνθήκες στο γήπεδο ήταν εκπληκτικές, με πολύ φασαρία και εκπληκτική ατμόσφαιρα», είπε μετά την λήξη του αγώνα.

Τέλος ο Γκαγκάτσης από τον Ολυμπιακό!

Ηρθε, είδε και απήλθε! Ο λόγος για τον Βασίλη Γκαγκάτση και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Σύμφωναμε απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από την Πλατεία Αλεξάνδρας ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά!

Ότι κάτι τρέχει με το θέμα του Γκαγκάτση φάνηκε από το πρωί της Τρίτης, οπότε έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι τις υποθέσεις που αφορούν την ομάδα του Πειραιά σε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιαννίκος και Βούλτσης. Κάπου εκεί αναπτύχθηκε μια φιλολογία σχετικά με το μέλλον του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό. 

Ακούστηκε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι ο κ. Γκαγκάτσης θα ασχολείται με τις νομικές υποθέσεις του Ολυμπιακού σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Ωστόσο, το Theplayer είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν. Είναι ειλημμένη απόφαση και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Ποιος θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στις διεθνείς υποθέσεις; Αυτός που το έκανε και τον τελευταίο καιρό. Ο Θοδωρής Γιαννίκος, για τον οποίο ο λόγος, αναβαθμίζεται γενικώς στον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι θα αναλάβει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες και γενικά θα αποτελεί ένα δυνατό στέλεχος για τον Ολυμπιακό. 

Σίγουρα η περίοδος του Γκαγκάτση στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον απαρατήρητος πέρασε, αν και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όλοι προσδοκούσαν για κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσίασε. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό…

Τόχα: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Ο Άρης άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Τόχα, ενώ τόνισε ότι η προσοχή στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα.
«Ήταν ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μπορώ να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Τώρα πάμε στην έδρα τους, όπου τα πράγματα για την πρόκριση γίνονται πιο δύσκολα. Αυτή τη στιγμή, όμως, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, έχουμε δυο αγώνες με Ατρόμητο και Λάρισα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεκδικήσουμε την είσοδο στα πλέι οφ», τόνισε ο Κολομβιανός μέσος του Άρη.

Σκληρή απάντηση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ!!!

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ εξέδωσε απίστευτη ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου, όπου χρησιμποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς και προκλητικές εκφράσεις!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«Έβγαλε κι η μύγα κ…

Το σημερινό ντελίριο του γνωστού ανασφαλούς υπέρβαρου ανεγκέφαλου σε βάρος μιας ολόκληρης πόλης και της μεγαλύτερης Ομάδος στην Ελλάδα συνιστά μια ακόμη επιβεβαίωση για το ειδικό βάρος της φανέλας Της. Ο γελαδάρης που δεν κάνει ρούπι δίχως τη συνοδεία (και τη συντροφιά;) «δυνατών παιδιών», η λιγδερή αλογόμυγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο θρασύδειλος τσαρλατάνος που αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα και τρέχει από εδώλιο σε εδώλιο, προσπάθησε σήμερα να αυξήσει τις μετοχές του στο άμοιρο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, πιάνοντας στο σάπιο στόμα του την Μέκκα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την θρησκεία της, την ΑΕΛ. Όλοι γελούν με την κατάντια του.

Εκλαμβάνοντας ως αδυναμία την αδιαφορία και απαξίωσή του εκ μέρους της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης, πατάει για μια ακόμη φορά πάνω στο αυγό και προσπαθεί να φτάσει στον ουρανό. Ήταν ο ίδιος βέβαια που –έντρομος- λίγους μήνες νωρίτερα, εκλιπαρούσε την κρατική αστυνομική δύναμη και τον Ο.Σ.Ε. να μπουν ως ανάχωμα για να αποτρέψουν την απόβαση χιλιάδων Λαρισαίων φιλάθλων κατόχων νομίμων εισιτηρίων στο κρατικό γήπεδο που αποτελεί την έδρα της ομαδούλας του (σε μια πρωτοφανή υπόθεση για την οποία ακόμη αναμένουμε την έκβαση της εισαγγελικής έρευνας). Ήταν ο ίδιος που λίγες εβδομάδες μετά, επέτρεψε την κατάληψη της έδρας του από τα μητρικά του σωματεία, τον γάβρο του βορρά και το γάβρο του νότου και έπαιξε στην έδρα του σαν φιλοξενούμενος (φήμες ότι οι οπαδοί της ομάδας του μετά την λήξη των 2 αναμετρήσεων παρέμειναν στις θέσεις τους για δύο ώρες δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί).

Φυσικά το ντελίριό του είναι ευνόητο για όποιον γνωρίζει τα βαθιά συμπλέγματα που κατατρύχουν τους κατοίκους της γειτονικής πόλης μετά από δεκαετίες ποδοσφαιρικής τους επισκίασης από το ελληνικό ποδοσφαιρικό φαινόμενο της ΑΕΛ. Ακόμη και τώρα που το συμπαθές επαρχιακό σωματείο τους βρίσκεται ενώπιον πρωτοφανών (για το επίπεδό τους) επιτυχιών, αυτοί προτιμούν να εύχονται και να επιχαίρουν για το θάνατο της κατσίκας του γείτονα (εξ ου και οι συχνές αναφορές σε πρόβατα και γίδια, ίσως θυμίζουν στον γελαδάρη τις πρώτες του «εμπειρίες»).

Ας χαρούν όσο είναι καιρός. Ο καιρός έχει γυρίσματα, η ΑΕΛ δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ, δεν πρόκειται να γίνει κασσανδριακός, αλλά αντιθέτως με τη στήριξη του τεράστιου Λαού της θα ξαναβρεί τον δρόμο της και νομοτελειακά θα τους ξαναπετύχει στο διάβα της. Και ο Λαός της ΑΕΛ δεν θα έχει ξεχάσει.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ???

ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1988 ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ????

ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ....

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΛ 1964 Φ.Σ.»

Σε... καθηλώνει!

Η Αναστασία Κρητικού μπορεί να είναι Θεσσαλονικιά αλλά δηλώνει Παναθηναϊκός! Το τι δηλώνει βέβαια μπροστά στα υπόλοιπα είναι μάλλον ασήμαντο αφού καθηλώνει για πολλούς άλλους λόγους...

Νέτο: «Στο Μάντσεστερ η πρόκριση»!!

Ο Ντάρσι Νέτο τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι ο Άρης θα πάει στο Μάντσεστερ για να διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
«Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με ένα τέτοιο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Το θετικό είναι ότι δε δεχτήκαμε γκολ και θα πάμε στο Μάντσεστερ να διεκδικήσουμε την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού αμυντικού, ο οποίος σε ερώτηση για το ότι οι Θεσσαλονικείς είναι αηττητοι στο Κλεάνθης Βικελίδης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απάντησε ότι: «Όταν παίζεις δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, αλλά είναι θετικό που κατάφέραμε να μη χάσουμε».

Σισέ με φούστα!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε τη... διαφορά στα βραβεία του Status. Χωρίς να φοβηθεί τα σχόλια, εμφανίστηκε να παραλάβει το βραβείο του φορώντας φούστα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Σίγουρα, όπως έγραφε και η συζυγός του, Τζουντ, στο Twitter «η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που θα φορέσει ο Τζιμπρίλ». Ο Γάλλος αστέρας του Παναθηναϊκού βραβεύτηκε απόψε από το περιοδικό Status και έκλεψε την παράσταση, καθώς εμφανίστηκε με φούστα!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που φορά φούστα. Πριν χρόνια στην Γαλλία κατά την βράβευση ως ο «Γάλλος παίκτης της χρονιάς» είχε κάνει κάτι παρόμοιο και μάλιστα με ένδυμα του γνωστού σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και τότε «σόκαρα πολύ κόσμο αλλά όντας από την Αφρική, εκεί πολλοί φοράνε φούστες».

Τα... πήρε ο Λεονάρντο

Τη δυσαρέσκειά του για την κριτική του ιταλικού Τύπου εξέφρασε ο Λεονάρντο. Η Ίντερ έχασε από τη Γιουβέντους στο derby d'Italia και τα ΜΜΕ της χώρας σχολίασαν την κακή εμφάνιση των "νερατζούρι", κάτι που δεν άρεσε στον Βραζιλιάνο τεχνικό.

"Το παιχνίδι στο Τορίνο ήταν ισορροπημένο. Είναι εξωπραγματικό να κριτικάρεις τον Ετό. Εγώ δεν μπορώ αυτά τα δράματα. Φυσικά και θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αλλά, από αυτό το σημείο έως το να ειπωθεί ότι ήμασταν νεκροί... Εγώ δεν μπορώ να μπω σε αυτά τα διλήμματα. Ή με δέχεστε έτσι όπως είμαι ή με αφήνετε ήσυχο", είπε ο Λεονάρντο σε έντονο ύφος.

«Φινάλε στον Ολυμπιακό!»!!

Το είχε πει στο φιλικό κατά της φτώχιας στο Καραϊσκάκη, το επανέλαβε και την Τρίτη το βράδυ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Γιάγια Τουρέ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη τόνισε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!
«Πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα. Ήρθαμε για τη νίκη αλλά μέσα σε τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να πάρεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του άσου της αγγλικής ομάδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Παρακολουθώ αρκετά το ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζω για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να κερδίσει ο Ολυμπιακός και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα αυτή».

Κόλο Τουρέ: «Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Πολύ καλό παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση στο επαναληπτικό παιχνίδι».

Μιχαλήτσος: «Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση»

Ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος μετά το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι μιας και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση, ενώ κράτησε και το απόρθητο της έδρας.
Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Νομίζω ότι κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση αγωνιζόμενοι με μια ομάδα στην οποία ο τελευταίος παίκτης της κάνει όσο στοιχίζει το μπάτζετ των Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενώ παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι όσο είμαι προπονητής στην ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου μιας και αυτοί ήταν στον αγωνιστικό χώρο και όχι εγώ. Ευχαριστώ κάθε παίκτη μου που έβγαλαν αυτό το πρόσωπο στο γήπεδο».
Όσον αφορά το αήττητο ο Γιάννης Μιχαλήτσος δήλωσε: «Είναι θετικό το αποτέλεσμα μιας και κρατήσαμε και την παράδοση με το αήττητο που δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαθεί. Αυτή την στιγμή όμως έχουμε παιχνίδι στην Ελλάδα και το αρνητικό είναι πως έχουμε μείνει πίσω για αυτό προέχει για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και μετά θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με την Σίτι. Φέτος μετά από μία επιτυχία στην Ευρώπη είχαμε μία αποτυχία στην Ελλάδα και δεν θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο».
Τέλος σε ερώτηση για το θέμα με τον Κόκε δήλωσε: «Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Είναι ένα εσωτερικό θέμα και δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι αυτή την στιγμή»

Ο ξένος Τύπος για τον Άρη!!!

Ιστορικό αποτέλεσμα πήρε στην Θεσσαλονίκη ο Αρης από την πάμπλουτη, Μάντσεστερ Σίτι στους «32» του Europa League. Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος του εξωτερικού για το 0-0 στο «Βικελίδης».

 Soccernews.nl: «Η Μάντσεστερ Σίτι και ο εντυπωσιακός εντός έδρας Αρης, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως το ποιος θα περάσει θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα».

Football.fr: «Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε στην Θεσσαλονίκη καθώς στο πρώτο ματς για το Europa League δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το 0-0 στην έδρα του Αρη».

Bild: «Ασφαιρη στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Σίτι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αρης, κατάφερε να πάρει 0-0 από τους Πολίτες, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 24 του μήνα».

Sports Yahoo: «Ο Αρης κράτησε την Μάντσεστερ Σίτι στο 0-0 στους '32' του Europa League, αποτέλεσμα που διατήρησε το άηττητο 42 ετών της ελληνικής ομάδας. Η Σίτι χρησιμοποίησε τους Τέβες, Τζέκο, Μπαλοτέλι και Σίλβα που κοστίζουν περίπου 150 εκατ. ευρώ».

L' equipe: «Μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ, η Σίτι έμεινε στο 0-0 με τον Αρη στο πρώτο ματς για τους '32' του Europa League στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα».

Eurosport: «Η Σίτι έμεινε σε μία πολύ ήσυχη λευκή ισοπαλία στην Ελλάδα στο πρώτο σκέλος των νοκ άουτ αγώνων του Europa League κόντρα στον Αρη στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'».

Elmundo.es: «Η Σίτι πρέπει να καθαρίσει στην έδρα της. Ο Αρης και η Μάντεστερ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς του Europa League και όλα θα λυθούν την επόμενη Πέμπτη».

ABC.es: «Δεν μπόρεσε με τον Αρη η Σίτι. Δεν απέφυγε την λευκή ισοπαλία η Μάντσεστερ και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό όπου θα ψάξουν το γκολ που θα κρίνει την πρόκριση».

Η Super League στηρίζει τον αγώνα ζωής των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες!!

Η 23Η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τις οικογένειές τους που δίνουν τη μάχη κατά του καρκίνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Οι σύλλογοι γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα και από νεοπλασματικές ασθένειες "ΛΑΜΨΗ" και "ΦΛΟΓΑ" θα προβάλλουν σε όλα τα γήπεδα τις δραστηριότητές τους, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη για τον αγώνα που δίνουν. Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης ο γενικός διευθυντής της Super League κ. Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της Super League σε συνεργασία με τη ΛΑΜΨΗ και τη ΦΛΟΓΑ έχει ως στόχο όχι μόνο την ενημέρωση, αλλά και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων, για τα παιδιά εκείνα και τις οικογένειές τους που χτυπήθηκαν τόσο σκληρά από τη μοίρα. Ο αγώνας που δίνουν καθημερινά είναι ένα μήνυμα ζωής και θάρρους. Στεκόμαστε πλάι σε εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν ό,τι περισσότερο στα παιδιά αυτά».

Ίβκοβιτς: «Ήταν σκληρή επιλογή»!!

Η ανακοίνωση της απόφασης του Ντούσαν Ίβκοβιτς να αποχωρήσει από τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Σερβίας, προκάλεσε πάταγο στον μπασκετικό κόσμο της γειτονικής χώρας.
Τόσο οι άνθρωποι του σερβικού μπάσκετ, όσο και ο κόσμος δεν έκρυψαν τη στεναχώρια τους στο άκουσμα της είδησης, αφού η παρουσία του «Σοφού» στο τιμόνι της αγαπημένης τους Εθνικής ομάδας ήταν αυτή που το 2008 την ανέβασε πάλι στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου. Για αυτό το λόγο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη χθεσινή επιστολή του προς τη σερβική ομοσπονδία, τοποθετήθηκε εκ νέου, εξηγώντας πως η απόφασή του ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό.
«Παίρνει χρόνο να κάνεις τόσο σκληρές επιλογές. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να παραιτηθώ. Η απόφασή μου είναι αποτέλεσμα της γενικής κατάστασης. Θα μπορούσα να το κάνω αυτό πριν την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ, στην Ελβετία, τον Ιανουάριο. Αισθάνθηκα, όμως πως ήταν ηθική μου ευθύνη να περιμένω. Μία ημέρα αργότερα, ο Ολυμπιακός έδινε έναν σημαντικό αγώνα με τη Βαλένθια στην Ευρωλίγκα και έχω τρεις παίκτες της Εθνικής Σερβίας (Τεόντοσιτς, Κέσελ, Έρτσεγκ), ενώ στον πάγκο της Βαλένθια βρισκόταν ο συνάδελφός μου Πέσιτς και ο παίκτης μου στη Σερβία, Ντούσκο Σαβάνοβιτς. Υπολόγισα πως θα αντιδρούσαν αν είχα ανακοινώσει πριν την απόφασή μου».

Ο Ίβκοβιτς κατέληξε: «Έκανα ό,τι έπρεπε. Κάποια πράγματα δεν γινόταν να περιμένουν ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, για τη σημασία του οποίου έχω μιλήσει ήδη αρκετά. Μόνο να σας υπενθυμίσω πως εκεί θα κριθούν οι θέσεις συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Νομίζω πως έφτιαξα ένα ποιοτικό πρόγραμμα. Ακόμη και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά της Λιουμπλιάνας, όπου θα συναντηθούν οι πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, άλλαξαν για να εξυπηρετήσουν εμάς».

Οδεύει προς Μπορντό ο Σάντσες!!

Ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν που απασχόλησε τον Ολυμπιακό την περασμένη μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα γαλλικά δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Μπορντό.
Ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, βρίσκεται σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπορντό.
Ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος της Βαλενσιέν, όπως αναφέρει το «mercato365» είναι ο παίκτης ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό του Αλού Ντιαρά, στη μεσαία γραμμή των γιρονδίνων.
« Η Μπορντό είναι ένα είδος συλλόγου που με ενδιαφέρει. Παίζει συχνά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, συμπεριλαμβανομένου και του Champions League. Θέλω να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας από τους κύριους στόχους μου. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με την Βαλενσιέν, ώστε το καλοκαίρι να πάρω μεταγραφή για έναν μεγαλύτερο σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο 24χρονος μέσος σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπορντό.
Στο κείμενο πάντως γίνεται λόγος και για την πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που απορρίφθηκε, ενώ γίνεται λόγος και για τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας που φέρεται να ζητάει περίπου πέντε «χαρτιά» για να τον παραχωρήσει. 

Μαντσίνι: Παίξαμε σε μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι –στη συνέντευξη Τύπου- έδειξε την πικρία του για αυτό. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, μάλιστα, υποστήριξε ότι εάν είχαν πετύχει έστω κι ένα γκολ οι παίκτες του θα είχε αναγκαστεί ο Άρης να αλλάξει τακτική…

«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, ενώ θα ήταν αλλιώς αν είχαμε σκοράρει γιατί ο Άρης θα έπαιζε διαφορετικά. Όλα είναι ανοιχτά, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα το 0-0 όσο το 1-1 όμως έχουμε την ευκαιρία μας γιατί παίζουμε στην έδρα μας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Ο λόγος που δεν παίξαμε από τα πλάγια κυρίως ήταν ο Σον Ράιτ Φίλιπς δεν ήταν σε καλή μέρα και έκανε μόνο μία σέντρα για το κεφάλι του Τζέκο». Στο σημείο αυτό ο Ιταλός αναφέρθηκε στις πρώτες εμφανίσεις του Τζέκο στην ομάδα. «Μπορεί να γίνει καλύτερος. Τα πράγματα είναι περίεργα παίρνεις ένα παίκτη τον Ιανουάριο και χρειάζεται να προσαρμοστεί στην ομάδα», τόνισε.

Ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Άρη:

«Παίξαμε σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα ενώ ο Άρης προσπάθησε μόνο να κρατήσει τα μετόπισθεν. Δεν είναι δυνατό να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι όταν είσαι στενά μαρκαρισμένος», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας το αήττητο σερί που έχει ο Άρης στην έδρα του:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ότι ο Άρης είναι τόσα χρόνια αήττητος στο γήπεδο του υπάρχουν αιτίες μιας και παίζουν καλή άμυνα στην έδρα τους, ενώ υπάρχει και η βοήθεια του κόσμου που τους κρατάει αυτή την παράδοση»

Ζήτησε τυρί και του πήρανε ψωμί!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν για τις μεταγραφές! Πήραν δύο στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν επιθετικό και ξεχάσανε τα ακραία μπακ που ζήταγε ο Μανόλο.
Ζήτησε τυρί και του πήρανε ψωμί!
Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η «Ένωση» την έβγαλε φτηνά, αφού οι παίκτες τής κόστισαν συνολικά 455.000 Ευρώ.

Και πάλι όμως, δουλειά δεν έγινε! Σίγουρα αποκτήθηκαν παίκτες σε κάποιες καίριες θέσεις, αλλά στην ΑΕΚ ξεχάσανε ότι το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι από τα άκρα! Από εκεί μπάζουν οι «κιτρινόμαυροι», με αποτέλεσμα η άμυνα να είναι… μπάτε σκύλοι αλέστε! Και όμως, κανένας πλάγιος μπακ δεν αποκτήθηκε!
Έχουμε και λέμε, Μίτσελ: αμυντικό χαφ, Ματέος: στόπερ, Ντρπιτς: στόπερ, Μπαχά: επιθετικός. Βλέπετε εσείς κανέναν ακραίο αμυντικό; Γιατί εμείς όχι!
Ο Ισπανός είχε προτείνει στον πρόεδρο της ΑΕΚ πέντε παίκτες από τους οποίους οι τρεις έπρεπε να αποκτηθούν άμεσα! Συγκεκριμένα ο τεχνικός της «Ένωσης» είχε ζητήσει οπωσδήποτε δύο ακραία μπακ (δεξιά-αριστερά) και έναν ανασταλτικό χαφ.
Ο αμυντικός μέσος αποκτήθηκε, οι άλλοι δύο παίκτες σε αυτές τις καίριες θέσεις που είναι; Συνεπώς, η ΑΕΚ υλοποίησε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κατά το 1/3…
Όπως είχαμε γράψει τότε, ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε νερό στο κρασί του. Μήπως το παράκανε στη συνέχεια όμως;

Ανανέωσε ο Τζόουνς

Παίκτης της Μπλάκμπερν θα παραμείνει ο Φιλ Τζόουνς μέχρι το 2016. Ο διεθνής με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Αγγλίας άσος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Μάρτιο, αφού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζόουνς ήταν πέμπτη στη σειρά για του "ρόβερς", αφού τον ίδιο δρόμο είχαν ακολουθήσει πρόσφατα οι Σάμπα, Σαλγάδο, Ρόμπερτς και Μπαν.

"Πρόκειται για καταπληκτικά νέα, ιδιαίτερα μετά την παραμονή στην ομάδα παικτών με μεγάλη συμβολή", είπε ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν και συμπλήρωσε: "Ο Φιλ έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΤΣΣΚΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου, την παραμονή του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.
Αυτή έχει ως εξής: «Ο Μάκης Χάβος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα μιλήσουν στις 18.15 καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας. Θα προηγηθεί στις 17.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Λεονίντ Σλούτσκι και ενός ποδοσφαιριστή της ρωσικής ομάδας, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στις 16.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.
Η τελευταία προπόνηση της ΤΣΣΚΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Tερματοφύλακας… κολπατζής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός Φινλανδός Λάσι Χουρσκάινεν δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση τερματοφύλακα!



Ο Χουρσκάινεν, που αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο UNC Asheville των ΗΠΑ κάνει εκπληκτικά κόλπα με την μπάλα!

Απολαύστε τον!

Βενγκέρ: «Να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στόχο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο «Έμιρεϊτς» και ο Βενγκέρ ανυπομονεί να παρουσιάσει μία «νέα» Άρσεναλ: «Δεν αμφισβητούμε την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά βλέπουμε μία ευκαιρία μπροστά μας για να δείξουμε το επίπεδό μας. Εκτός από αυτό, θέλουμε να δείξουμε στην Μπαρτσελόνα ότι είμαστε ικανοί να την αποκλείσουμε. Θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε μία διαφορετική ομάδα φέτος σε όλους τους τομείς».

Στη συνέχεια ο Βενγκέρ τονίζει ότι η Άρσεναλ είναι στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό σημείο για την αναμέτρηση με την περσινή ρεβάνς, όταν η Μπαρτσελόνα είχε αφήσει τους Λονδρέζους εκτός διοργάνωσης: «Διεκδικούμε το πρωτάθλημα στην Αγγλία και είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αρχή της χρονιάς δεν νομίζω να μας περίμενε κανείς τόσο δυνατούς. Μέσα από εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ομαδική δουλειά, τα καταφέραμε περίφημα. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα πέρυσι μας δυνάμωσε και τώρα είμαστε στην ιδανική κατάσταση για να τους αντιμετωπίσουμε πάλι».

Στόχος πάντως σύμφωνα με τον Βενγκέρ είναι μόνο ένας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση και για να το καταφέρουμε θα πρέπει να αποκλείσουμε το Νο1 φαβορί. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αν τους αφήσουμε έξω, τότε σίγουρα έχουμε αυτομάτως αρκετές πιθανότητες για την κούπα».

Μπομπαντίγια:»Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στο σημερινό ματς ήταν ο Ραούλ Μπομπαντίγια που έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο επιετικός των «κιτρίνων» δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα. Πλέον θα πάμε στην Αγγλία για να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δωθεί. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά και από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».
Σε ερώτηση αν θέλει να είναι αυτός που θα σκοράρει στην Αγγλία το γκολ της πρόκρισης ο Ραούλ Μπομπαντίγια δήλωσε: «Μακάρι, αλλά όποιος και να το πετύχει θα είναι το ίδιο. Εμείς θα πάμε στην Αγγλία για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το κάστρο παρέμεινε απόρθητο….

Ούτε η νεόπλουτη Μάντσεστερ Σίτι μπόρεσε να αλώσει (0-0) το κάστρο του Άρη, το οποίο παραμένει άπαρτο εδώ και 43 χρόνια.

Με μια ψυχωμένη και μυαλωμένη εμφάνιση οι «κίτρινοι» κράτησαν την αγγλική ομάδα των σούπερ επιθετικών, Τζέκο, Τέβες, Μπαλοτέλι στο μηδέν και επέκτεινε σε 26 ματς το αήττητο εντός έδρας σερί του στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αν και δίχως τους ήρωες της πρώτης φάσης του Europa League (Χαβίτο, Ορτίζ, Κόκε), παρά την κοπωση  από το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, ο Άρης βρήκε το σθένος να κοιτάξει στα μάτια την υψηλή επισκέπτριά του.
Στους κίτρινους έδωσαν φτερά στα πόδια οι οπαδοί τους, που δημιούργησαν γι άλλη μια φορά φανταστική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Έριξαν τόνους χαρτιού, κι έκαναν τη νύχτα μέρα με πυροτεχνήματα.
Ο Άρης φρόντισε να κόψει την φόρα των «Σίτιζενς» στο α΄ ημίχρονο ώστε να βγει στην επίθεση στην επανάληψη. Δημιούργησε κάποιες φάσεις για γκολ αλλά όχι με πολλές πιθανότητες. Τώρα θα πάει στο Μάντσεστερ αποφασισμένος να κάνει ό,τι και στη Μαδρίτη. Γιατί όχι;
Τα πλάνα των προπονητών
Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος επέλεξε να αφήσει τον Κόκε εκτός 11αδας και εκείνος να εγκαταλείψει την αποστολή. Αντί του Ισπανού ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε τον Τόχα πίσω από τον φουνταριστό επιθετικό, που ήταν ο Μπομπαντίγια.
Οι υπόλοιπες επιλογές του δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Ο Σηφάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια. Η αμυντική τετράδα, παρέμεινε ίδια: Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά), Ρονάλντο, Λαζαρίδης (στόπερ).
Στην μεσαία γραμμή, οι Πρίττας, Φατί συνέθεταν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και οι Νέτο, Τόχα, Σακάτα την τριπλέτα των επιθετικών χαφ στη διάταξη 4-2-3-1 του Μιχαλήτσιου.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρέταξε ένα πολύ επιθετικό σχήμα, που περιλάμβανε τον Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τέβες στην «πλάτη» του Βόσνιου και τους Ράιτ-Φίλιπς (δεξιά), Σίλβα (αριστερά).
Ο Ιταλός άλλαξε μόνο τους στόπερ του, βάζοντας τους Κόλο Τουρέ, Μπόατενγκ (αντί των Λέσκοτ, Κομπανί, που έχρηζαν ξεκούρασης). Την 4αδα στην άμυνα των «σίτιζενς» συμπλήρωναν οι Ρίτσαρντς (δεξιά), Κολάροφ (αριστερά).
Ο Γιάγια Τουρέ, που επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την θητεία του στον Ολυμπιακό, ανέλαβε τον ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή έχοντας δίπλα του τον Μπάρι.
«Οχυρό»
Από το πρώτο λεπτό έγιναν σαφείς οι προσανατολισμοί των δυο ομάδων στο τερέν. Ο Άρης έριξε το βάρος του στην αμυντική λειτουργία και η Σίτι στην επιθετική. Οι «κίτρινοι» έθεσαν προτεραιότητα να μην δεχτούν γκολ, ενώ οι Άγγλοι να το πετύχουν.
Έτσι στήθηκε το σκηνικό μπροστά από την εστία του Σηφάκη, με τους παίκτες της Σίτι να την πολιορκούν και τους παίκτες του Άρη να την υπερασπίζονται. Την υπερασπίστηκαν τόσο καλά που στο α΄ 45λεπτο δεν επέτρεψαν στους Άγγλους να γίνουν επικίνδυνοι, παρά μόνο σε μια φάση.
Κι αυτή ξεκίνησε από οφσάιντ, που παρέβλεψε ο βοηθός. Ο Τζέκο άλλαξε την μπάλα με τον Σίλβα και σούταρε από κοντά αλλά ο Σηφάκης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Ο γκολκίπερ του Άρη χρειάστηκε να επέμβει άλλες δυο φορές, αλλά δίχως καρδιοχτύπι.
Αφενός γιατί τα σουτ των Σίλβα (9΄), Τζέκο (15΄) έγιναν έξω από την περιοχή, αφετέρου γιατί δεν είχαν την δύναμη που έπρεπε για να τον «τρυπήσουν». Με το μεγάλο της ατού, τον Τέβες μπλοκαρισμένο από τον Πρίτα η Σίτι είχε πρόβλημα στα τελευταία μέτρα κάθε επίθεσης.
Ο Άρης από την πλευρά του, μη λησμονώντας σε καμιά στιγμή την αμυντική του αποστολή, προσπάθησε με πρέσινγκ στους μπακ της Σίτι να κλέψει κάποιες μπάλες και να γίνει επικίνδυνος αλλά δίχως να τα καταφέρει.
Ο τερματοφύλακας Χαρτ του έκανε δώρο ένα φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή στο 40΄ αλλά ο Νέτο που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, αφήνοντας τον κόσμο στην εξέδρα με το «άχ».
Άλλος Άρης
Με το ξεκίνημα του β΄ ημίχρονου ο Άρης αποφάσισε να βγει από το καβούκι του. Τον βοήθησε σε αυτό  και η αναδίπλωση της Μάντσεστερ η οποία έδειχνε να έχει αλλάξει την στρατηγική της στο παιχνίδι.
Οι «κίτρινοι» κέρδισαν δυο κόρνερ στα πρώτα λεπτά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να σκοράρουν. Ο  Φατί στο 50΄ δεν μπόρεσε να «πιάσει» την κεφαλιά, όπως θα ήθελε και η ευκαιρία χάθηκε.
Οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι στο 58΄ καθώς ο σπεσιαλίστας Νέτο ετοιμάστηκε να εκτελέσει φάουλ σε πολύ καλή θέση. Ο Βραζιλιάνος πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος αλλά την έστειλε στην αγκαλιά του Χαρτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τόχα στο 62΄.
Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο επόμενο λεπτό με μια τρομερή κεφαλιά του Τζέκο, που ανάγκασε τον Σηφάκη να απογειωθεί για να διώξει με το ένα χέρι τη μπάλα σε κόρνερ. Τον Έλληνα κίπερ μιμήθηκε στο 65΄ ο Χαρτ σε διαγώνιο σουτ του Νέτο.
Ο Άγγλος πορτιέρο δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα στο 67΄ αλλά για καλή του τύχη, μετά το σουτ του Μίσελ, η μπάλα σταμάτησε στην πλάτη του Μπάρι. Το ματς είχε πλέον ανοίξει και στο 70΄ ο Τζέκο δοκίμασε το πόδι από 25 μέτρα για να αστοχήσει ελάχιστα.
Βλέποντας ότι «το σηκώνει η περίσταση» ο Μιχαλήτσιος προχώρησε στο 71΄ στην αντικατάσταση του Μπομπαντίγια με τον Τσέζαρεκ, ο οποίος είναι πιο πολύ φορ περιοχής από ότι ο Αργεντινός. 
Ο Μαντσίνι, από την πλευρά του, έριξε στον αγώνα (77΄) ένα ακόμη επιθετικό του όπλο, τον Μάριο Μπαλοτέλι (αντί του Ράιτ- Φίλιπς)  και μετέτρεψε το σχήμα του σε 4-2-4, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σκοράρει και να κλέψει τη νίκη.
Ο Τσέζαρεκ στο 85΄ δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του στη σέντρα του Μίσελ. Στο 88΄ ο Μιχαλήτσιος αντικατέστησε το Νέτο, που τα είχε δώσει όλα, με τον Καστίγιο. Στο 89΄ ο Κόλο Τουρέ έχασε την ευκαιρία για το 0-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Διοργάνωση: Europa league
Γήπεδο: «Κλέανθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Μαγένκο(Ισπανία)
Βοηθοί: Φερμίν Ιμπάνιεθ, Κάρλος Χιμένεθ, Κάρλος Γκόμεθ, Φερνάντο Βιτιένεθ (Ισπανία)
4ος διαιτητής: Χοσέ Ρομέρο (Ισπανία)
Άρης (Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Βαγγέλη, Φατί, Πρίττα Σακάτα, Τόχα, Νέτο(87' Καστίγιο), Μπομπαντίγια(72' Τσέζαρεκ).
Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Τσεσνάουσκις.
Μάντσεστερ Σίτι(Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κολάροφ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Μπάρι, Γιάγια Τουρέ, Ράιτ Φίλιπς(77'Μπαλοτέλι), Σίλβα, Τέβες και Ντζέκο(77' Ζαμπαλέτα)
Στον πάγκο: Γκίβεν, Κομπανί, Λέσκοτ, Βιεϊρά, Τζο.

Άρης και Π.Α.Ο.Κ. στο δρόμο που χάραξε ο.. Παναθηναϊκός!!

Ο Άρης ή ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να φτάσει αν όχι στον τελικό, στη φάση των 4 του Europa League. Είναι νωρίς για να έχω πιει.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό του κυπέλου πρωταθλητριών, το σημερινό Champions League, σε μια περίοδο που η Ελλάδα είχε τη χούντα των Συνταγματαρχών. Σήμερα Συνταγματάρχες δεν κυβερνούν την Ελλάδα αλλά έχουμε τη χούντα της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ.. Το ποδόσφαιρο αν αποτελεί το όπιο του λαού τότε θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη στιγμή οι Έλληνες να πάρουν μια γερή δόση για να ξεχαστούν.
Ένας δεύτερος λόγος που με κάνει να πιστεύω στην πρόκριση της μίας έστω ελληνική ομάδας είναι το στοίχημα. Αν ήμουν book ή είχα στοιχηματική εταιρεία θα παρακαλούσα το Θεό, και όχι μόνο, να υπάρξει έκπληξη στη διοργάνωση για να πηγαίνουν τα δελτία κουβά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.
Βέβαια, στον αντίποδα υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι που δεν είναι διόλου αμελητέο . Όμως, όποιος προσπαθήσει να κάνει σύγκριση των μεγαθήριων με τις δύο ελληνικές ομάδες κοιτάζοντας τη διαφορά που υπάρχει τότε, απλώς πρέπει να κοιτάξει λίγο πίσω και να θυμηθεί τον Άγιαξ, τη Βιγιαρεάλ, τη Φενέρμπαχτσε, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγιερν Λεβερκούζεν. Όποιος βιαστεί να μιλήσει για θαύματα, δε θα διαφωνήσω μαζί του. Αλλά ποιος είπε ότι τα θαύματα έχουν ημερομηνία λήξης;
Αλήθεια, τι ποσοστό δίνει μία από τις δύο ελληνικές ομάδες να φτάσει στην τετράδα (ή έστω τελικό);Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Κινείται για Ντε Ρόσι η Γιουνάιτεντ

Αποφάσισε να μην κινηθεί για την ενίσχυσή της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και σε αυτή του καλοκαιριού. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αποφασίσει να ρίξουν χρήματα για την απόκτηση παικτών, με πρώτο στόχο τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το… Νησί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει αποφασίσει να προσφέρει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον αρχηγό της Ρόμα, εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ιταλική ομάδα.

Τις προηγούμενες σεζόν ο Ντε Ρόσι έχει εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στη Ρόμα και να αποτελέσει τον νέο αρχηγό της ομάδας, ειδικά μετά από την παραγκώνιση του Φρανσέσκο Τότι.

Κάτι τέτοιο, όμως φαίνεται να έχει αλλάξει, μετά από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Οι αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, φέρονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπροστά στα εκατομμύρια που είναι έτοιμη να δαπανήσει η Γουνάιτεντ, δεν αποκλείεται να ενδώσει, τουλάχιστον όπως εκτιμούν τα ΜΜΕ σε Αγγλία αλλά και Ιταλia

Νοκ-άουτ ο Κόκε!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Άρη, με τον Σέρχιο Κόκε να τίθενται νοκ-άουτ! Ο Ισπανός επιθετικός όχι απλά δεν θα βρεθεί στην ενδεκάδα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μένει εκτός αποστολής, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στο «σκαμνί» για δωροδοκία ο Κομπότης

Έστω και με πολύμηνη καθυστέρηση, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης θα βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή. Οσμή σκανδάλου στο γεγονός ότι δεν κλήθηκε και ο Λεβαδειακός, παρά τη σαφή πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Αν καλούνταν η ΠΑΕ, θα κινδύνευε με υποβιβασμό…

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος είχε ασκήσει από την προηγούμενη εβδομάδα πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός για δωροδοκία και σε βάρος του προέδρου της, Γιάννη Κομπότη για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία.

Η υπόθεση αφορά τον αγώνα Τρίκαλα-Λεβαδειακός τον περασμένο Σεπτέμβρη, τότε που ο τερματοφύλακας των Τρικαλινών, Χρήστος Πουρής είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως ένας παλιός του γνωστός, κάτοικος Λιβαδειάς, του προσέφερε 30.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο εν λόγω παιχνίδι. Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία από την ασφάλεια Τρικάλων, ενώ η τοπική Εισαγγελία είχε διατάξει προκαταρκτικής εξέταση. Από τότε, ουδεμία εξέλιξη. Για την αθλητική δικαιοσύνη ούτε λόγος, ενώ και το Δ.Σ. της Football League είχε πάρει ουσιαστικά το μέρος του Γιάννη Κομπότη.

Τώρα, μετά την πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, συμβαίνει το εξής περίεργο: ενώ ο πρόεδρος της ομάδας κλήθηκε κανονικά σε απολογία, δεν συνέβη το ίδιο και για την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Η οποία, σημειωτέον, αν καταδικαζόταν, η προβλεπόμενη ποινή θα ήταν υποβιβασμός και 300.000 ευρώ πρόστιμο! Κατηγορούμενος, επί του παρόντος, είναι μόνο ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος απειλείται με ποινές που ξεκινούν από 20.000(!) ευρώ πρόστιμο και φτάνουν στην εφ όρου ζωής απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Και κάτι ακόμη: ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ έχει ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Β. Πλεξίδας, ο καταγγέλλων τερματοφύλακας και ο προπονητής της ομάδας. Κλήθηκαν άραγε;

Αναλυτικά η κλήση της πειθαρχικής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 17/02/2011 και ώρα 10:00:

Τον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΜΠΟΤΗ, Πρόεδρο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στις 19-9-2010, για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 5419/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 21 Α παρ. 1 εδ. α΄- γ΄ και παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα και του άρθρου 28 του ΚΑΠ

«Είναι πιθανή η επιστροφή του Αμανατίδη»

Ο εκτελεστικός παράγοντας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει στην αγωνιστική δράση τον Γιάννη Αμανατίδη, προς αποκατάσταση της σχέσης του παίκτη με τον τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια του για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο προπονητής του, με τον Μίχαελ Σκίμπε να αντιδρά αφήνοντας τον 29χρονο Έλληνα εκτός πλάνων.
«Θα αναλάβω δράση. Είναι πιθανή η επιστροφή του Αμανατίδη στην ομάδα», ανέφερε ο Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτερ Φίσερ, είπε: «Πρέπει να μαζευτούμε σε ένα δωμάτιο και σαν άνδρες να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Η πόρτα δεν είναι κλειστή για τον Γιάννη. Υπάρχει πιθανότητα να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή»

Λ. Φαμπιάνο: «Τελειώνει ο κύκλος μου στη Σεβίλλη»

Μέρες μετράει στη Σεβίλλη ο Λουίς Φαμπιάνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικο site.
Ο30χρονος στράικερ δήλωσε πως ο κύκλος του στην ισπανική ομάδα φτάνει προς το τέλος του.
«Δεν είναι η στιγμή να το συζητήσουμε αυτό, καθώς είμαστε στο μέσο της σεζόν, αλλά σίγουρα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα καθίσουμε, θα συζητήσουμε και θα δούμε πιο είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο κύκλος μου όμως στη Σεβίλλη, φτάνει προς το τέλος του», δήλωσε ο Λουίς Φαμπιάνο στην ιστοσελίδα «Globoesporte».
Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο άφησε τον Βραζιλιάνο στράικερ σε αρκετά ματς στον πάγκο και η σεζόν είναι δύσκολη καθώς είχε και ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Λουίς Φαμπιάνο δεν έχει κληθεί ακόμα στην εθνική Βραζιλίας από τον Μάνο Μενέζες, ωστόσο ο ίδιος το σκέφτεται ακόμη.
«Πάντα θα σκέφτομαι αυτή την πιθανότητα. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την εθνική και θα παλέψω γι’ αυτό, ωστόσο αυτός που αποφασίζει είναι ο Μάνο.» 

Όργια στο χαμάμ από φοιτητές

Στο Άγκιστρον του νομού Σερρών βρίσκεται ένα από τα καλύτερα χαμάμ της Ελλάδας.

Παραδοσιακά λουτρά λίγο πριν τα σύνορα με τη Βουλγαρία, τα οποία φιλοξενούν αρκετούς επισκέπτες ιδιαίτερα από τη Θεσσαλονίκη.

Μια παρέα φοιτητών αποτελούμενη από 3 νεαρούς και 4 κοπέλες ταξίδεψαν από την συμπρωτεύουσα και νοίκιασαν το μεγάλο λουτρό.

Μπήκαν όλοι μαζί μέσα, και εκεί, άρχισαν οι ερωτικοί πειραματισμοί…

Οι φωνές τους ακούστηκαν τόσο, που στο χωριό έγινε βούκινο.

Το καυτό διήμερο των φοιτητών «άναψε» τους ντόπιους, οι οποίοι μπορούν να διηγηθούν απείρου κάλλους περιστατικά.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν ερωτικές περιπέτειες στο παραδοσιακό χαμάμ. Αφού, και το λουτρό εμπνέει ερωτισμό, αλλά και η περιοχή είναι κατάλληλη για εκδρομές που κάνουν ζευγαράκια η παρέες που γίνονται εκεί ζευγαράκια.

Στο σκαμνί για την επίθεση στον ΠΑΟΚ!

Κατηγορίες για επίθεση που λίγο έλειψε να αποδειχτεί δολοφονική απαγγέλθηκαν από τις κροατικές αρχές σε εννέα χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι επιτέθηκαν σε πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ την παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι κατηγορούμενοι, όλοι τους ηλικίας 18 μέχρι 23 ετών, είχαν επιτεθεί με πέτρες και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν που μετέφερε 40 φίλους της ελληνικής ομάδας από το αεροδρόμιο, τραυματίζοντας τέσσερις εξ αυτών. Επίσης πέταξαν αναμμένες δάδες και έβαλαν φωτιά στο όχημα με τη βοήθεια άλλων 30 ατόμων που διέφυγαν της σύλληψης.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες του εισαγγελέα, έθεσαν σε κίνδυνο της ζωές ανθρώπων και ξένη ιδιοκτησία κατευθυνόμενη από μίσος για την αντίπαλη ομάδα.

Τσακίρης: «Δεν θα επιστρέψω στα διοικητικά»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Κώσταντινο Τσακίρη να επιστρέφει στα διοικητικά του Πανιωνίου έβαλαν κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην μεγαλομέτοχο των «κυανέρυθρων».
Το θέμα πρόεκυψε ύστερα από την δήλωση του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Τσολακάκη ότι θα γίνει προσπάθεια για επιστροφή του πρώην ιδιοκτήτη στην διοίκηση των «κυανέρυθρων».
 «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφή του κ.Τσακίρη στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο κ. Τσολακάκης εξέφρασε προσωπική άποψη χωρίς ο κύριος Τσακίρης να ερωτηθεί» είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον «Πανιώνιο Κόσμο».

«Να πάρει ο Άρης ό,τι καλύτερο μπορεί»

Mια καλή εμφάνιση ευχήθηκε ο Πέτρος Πασσαλής να κάνει ο Άρης, στον αποψινό του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» και του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο αήττητο σερί των Θεσσαλονικέων στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ δεν παρέλειψε να χρίσει πρωταθλητή Ελλάδας τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Πασσαλής:

Για το ματς του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Άρης φέτος έχει δείξει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, από εκείνα που έδωσε για να μπει στους ομίλους, ήταν πάρα πολύ καλός. Και αυτό περιμένω και σήμερα. Η Σίτι είναι μια ομάδα που έχει δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέσα στο γήπεδο, το μπάτζετ δεν μετράει. Ο Άρης πρέπει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Έχει απέναντί του παίκτες με ποιότητα και με καλή επιθετική ανάπτυξη που μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος».

Για το ευρωπαϊκό αήττητο: «Όλα τα σερί κάποτε σπάνε. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο σήμερα. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μια ομάδα που θα κερδίσει. Το σημαντικό είναι να υπάρχει τέτοια απόδοση που θα τον κάνει αντικείμενο συζήτησης, τόσο στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, όσο και στην ποδοσφαιρική Ευρώπη».

Για τη δύναμη της έδρας: «Είναι περισσότερο η θετική αύρα που πηγάζει από τα παιχνίδια του παρελθόντος. Ο κόσμος έχει σωστή αντιμετώπιση σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς του φέτος. Θα πρέπει να μάθει να πηγαίνει στο γήπεδο για να χαρεί το παιχνίδι. Να πηγαίνει στο γήπεδο για να χαρεί αυτό που θα ζήσει για 90 λεπτά. Πολλές φορές οι φίλαθλοι του Άρη, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων ξεχνάνε για πιο λόγο πρέπει να πάνε στο γήπεδο και δημιουργούν προβλήματα».

Για την επιθετική δυστοκία του Άρη: «Έχει προβλήματα επιθετικά τόσο στην εκτέλεση, όσο και στη δημιουργία. Ο Μπομπαντίγια μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτό τον τομέα και φαίνεται ότι είναι ένας φορ που ξέρει να παίζει τη θέση. Ο Νέτο δίνει επίσης βοήθειες, αλλά στα 90 λεπτά που έχει το ματς δεν μετράει ποιος θα είναι ο σκόρερ της ομάδας. Μετράει η ψυχολογία που θα έχει ο παίκτης που θα βρεθεί στη φάση για γκολ. Ο Άρης σκόραρε 3 φορές μέσα στην έδρα της Ατλέτικο».

Για τη διαφορά αγγλικών και ελληνικών ομάδων: «Η διαφορά των ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγμένα ευρωπαϊκά (Ιταλίας, Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας) είναι ο ρυθμός. Ο δικός τους είναι πολύ έντονος και η ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να αντέξουν παραπάνω από 50-60 λεπτά σε αυτό το ρυθμό. Έχουν επίσης ταχύτητα στην πάσα, στη σκέψη και την εκτέλεση, ενώ πιέζουν συνέχεια».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: «Είναι ένα από τα 30 ματς που έχουν να δώσουν οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μπορεί να νικήσει στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω πως είναι αδύνατο να κάνει 7 νίκες στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια του και γκέλες ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ξεκούραστος φέτος αφού έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης και δεν κουράζονταν οι παίκτες του, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κουβαλάει την κούραση από το Champions League, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού».

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Ίβιτς

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ.
Σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει για τον Μάκη Χάβο. Ο Σέρβος, Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση, αφού δέχτηκε ένα χτύπημα στην μέση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το πρόγραμμα. Η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση.
Από εκεί και πέρα, οι Γκαρσία, Βιεϊρίνια και Χαλκιάς προπονήθηκαν κανονικά, ωστόσο για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά αναφορικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Φωτάκης, Βιτόλο.

Έτοιμος ο Χαλκιάς

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε την Τρίτη ο Κώστας Χαλκιάς. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League, ενώ και οι Πάμπλο Γκαρσία και Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Χαλκιάς δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, όμως ο Χάβος θα περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης πριν αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτη στην Τούμπα. Τα δυσάρεστα για τον Έλληνα τεχνικό ήρθαν από τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στη μέση στην προπόνηση της Τρίτης και αποχώρησε. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα τεθεί ο Σέρβος μέσος στη διάθεση του Χάβου για το ματς με τους Ρώσους.
Από εκεί και πέρα, οι Φωτάκης και Βιτόλο συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις τακτικής και στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Τέλος, ο Άντρε Μάρινερ θα σφυρίξει την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Άγγλος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους Στέφεν Τσάιλντ, Σίμον Λονγκ, Κέβιν Φρεντ και Λι Μέισον. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας ελληνικής ομάδας που θα διευθύνει ο 40χρονος διαιτητής.

Στη Ρωσία ο Ρομπέρτο Κάρλος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ρονάλντο ότι αποσύρεται από τα γήπεδα, ο 37χρονος συμπαίκτης του στην Κορίνθιανς, Ρομπέρτο Κάρλος, πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Ο βετεράνος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της πατρίδας του και ανακοίνωσε ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανζί Μαχάτσκαλα, με ετήσιες αποδοχές, που ξεπερνούν τα οκτώ εκατ. ευρώ!
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πέρασε το 1996 τον Ατλαντικό με προορισμό την Ευρώπη και την Ιντερ από την Παλμέιρας. Δεν προσαρμόστηκε στο Μιλάνο και έτσι άρχισε η τεράστια καριέρα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έπαιξε σε 584 αγώνες και σημείωσε 71 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η παραμονή του στη Μαδρίτη διήρκεσε 11 χρόνια. Τον Ιούνιο του 2007 πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε και τρία χρόνια αργότερα πέρασε τον Ατλαντικό για να επιστρέψει στη Βραζιλία και να φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς.

Συζητήσεις με Σολτάνι

Ο Καρίμ Σολτάνι αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Ηρακλή. Έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις, η διοίκηση του «Γηραιού», επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.
Έτσι σήμερα οι δυο πλευρές είχαν την πρώτη τους επαφή. Πρόθεση φυσικά είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα, στη νέα συνάντηση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση δεν έγινε καμία συζήτηση για το οικονομικό μέρος.

«Σοκ» με Παρκ για Φέργκιουσον

Τις υπηρεσίες του Γι Σουνγκ Παρκ θα στερηθεί για έναν περίπου μήνα ο Άλεξ Φέργκιουσον, αφού ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «κόκκινων διαβόλων» την Τρίτη.

«Ήταν πλήγμα για εμάς ο τραυματισμός του Παρκ. Ήμασταν άτυχοι γιατί συνέβη στη τελευταία φάση της προπόνησης. Τον περιμέναμε να επιστρέψει μετά από ένα μήνα απουσίας στο Ασιατικό Κύπελλο και τώρα δυστυχώς θα λείψει για άλλο ένα μήνα» τόνισε ο Σκωτσέζος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον!

Θεοφανία Καλογιάνη δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο! Είναι βασανιστικά σέξι η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον, καθώς έχει θανατηφόρες αναλογίες και πόζες που κολάζουν. Ο sportdog σας παρουσιάζει την «Pamkiller», όπως την αποκαλούν…
Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Θεοφανία γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1982 στα Μετέωρα της Καλαμπάκας. Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι «Pamkiller», απομεινάρι μιας συνάντησης με την Πάμελα Άντερσον σε εκδήλωση καλλυντικών MAC στην Αθήνα.
Η Πάμελα διέκρινε την ομοιότητα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο τους και της είχε πει ότι μπορεί να κάνει άνετα καριέρα στις σελίδες του Αμερικανικού Playboy. Και από τότε ξεκίνησε να βρίσκεται στο στόχαστρο των ΜΜΕ.
Η πορεία της ως sex symbol ξεκίνησε με την σούπερ φωτογράφιση που είχε κάνει για το ΜΑΧΙΜ. Ύστερα, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κοινή αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε με το μοντέλο Βανέσα Χολέβα στην Πρέβελη της Κρήτης.
Επίσης, έχει φωτογραφηθεί και στις Μπαχάμες και μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί πρόσκληση από τον Χιου Χέφνερ να παραστεί σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του, που μαζεύονται όλα τα «κουνελάκια», αλλά τελικά δεν είχε πάει…
Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει γυρίσει μία σεκάνς με αισθησιακές και άκρως προκλητικές πόζες με την Άντζι Κληρονόμου, ενώ το 2006 δημιούργησε την ελληνική/κυπριακή εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών «Theofania Glamour Enterprise»

Μπορεί να τους αλλάξει τα πετρέλαια;

Μετά την εκπληκτική πορεία στους ομίλους, που απέκλεισε την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο, ο Άρης καλείται σήμερα να τα βάλει με τον… ντίζελ κινητήρα της Μάντσεστερ Σίτι!
Μπορεί να τους αλλάξει τα πετρέλαια;
Μία από τις πιο πλούσιες ομάδες στον πλανήτη, με… πλάτη από τα δολάρια των πετρελαιοπηγών του Αμπού Ντάμπι (άρα και με... ντιζελοκινητήρα), θα βρεθεί στο «Κλ. Βικελίδης» σήμερα (19.00). Στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που θα δώσει ο Άρης, για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Περιττό, φυσικά, να αναφέρουμε πως οτιδήποτε άλλο από δύο νίκες για τους Άγγλους εναντίον των «κίτρινων», θα θεωρηθεί αποτυχία. Λογικό, αφού για το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 430 εκ. ευρώ…
Τη Μάντσεστερ Σίτι του… των, καλύτερα, Τζέκο, Τέβες, Γκίβεν, Τουρέ, Μπαλοτέλι, Ντε Γιόνγκ, Βιεϊρά κ.λπ-κ.λπ. καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Πολίτες» είναι, τα τελευταία χρόνια, μία από τις πλουσιότερες ομάδες στον πλανήτη και επιδιώκουν να καθιερωθούν ως μία από τις σταθερά μεγάλες δυνάμεις στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.
Πληγωμένος εγωισμός…
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα στην Πρέμιερσιπ, ενώ προέρχεται και από ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, από τη Γιουνάιτεντ. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι το έργο του Άρη απόψε το βράδυ, αφού οι Άγγλοι θα ψάξουν το ξέσπασμα…
Ξοδεύει και… πάλι ξοδεύει
Σε μία καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δεν έδωσαν πολλά χρήματα για την ενίσχυσή τους, η Σίτι αναδείχθηκε άνετα… πρωταθλήτρια στον συγκεκριμένο τομέα. Ξόδεψε τριψήφιο αριθμό (σε εκατομμύρια ευρώ) για να ντύσει με τη φανέλα της ποδοσφαιριστές που θα της αλλάξουν επίπεδο.
Όπως ο Γιάγια Τουρέ, για παράδειγμα, ο οποίος αν μείνει για πέντε χρόνια στο Μάντσεστερ θα εισπράξει συνολικά περίπου 60 εκ. ευρώ. Το ρόστερ της Σίτι αποτελείται από 37 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με περισσότερους από 25 να είναι διεθνείς (έχουν δοθεί μερικοί δανεικοί). Σύμφωνα με υπολογισμούς από Άγγλους δημοσιογράφους που γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ του συλλόγου, για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 400 εκ. ευρώ.
Προβλήματα Μαντσίνι
Το χρήμα δεν φέρνει πάντοτε την ευτυχία, λένε, κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός προπονητής αντιμετώπισε πρόβλημα πειθαρχίας στα αποδυτήρια της Σίτι, παρόλα αυτά φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα κατέφερε να τα ελέγξει την κατάσταση.
Όπλο… Τζέκο
Μπορεί το ενδεχόμενο να κατακτήσουν τον τίτλο στην Αγγλία φέτος να έχει απομακρυνθεί, οι «Πολίτες» όμως έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνουν μεταγραφές τον χειμώνα.
Κατέβαλλαν το ποσό των 27 εκ. λιρών στη Βόλφσμπουργκ, προκειμένου ο Τζέκο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και να παραμείνει για 4,5 χρόνια.
Επίσης, απέκτησαν και τον νεαρό Ισραηλινό μέσο Γκάι Ασούλιν, ως ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα. Περισσότερο ως επένδυση για το μέλλον, αν και με τέτοιο παρόν…
Η διαφορά…
Τέλος, να πούμε ότι το φετινό μπάτζετ της Σίτι αγγίζει τα 160 εκ. ευρώ, ενώ του Άρη είναι… μόλις έξι! Μία πραγματική μονομαχία Δαυίδ και Γολιάθ, δηλαδή και σε εμάς μένει μόνο να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Πηλαδάκης: "Δεν έχω θέση στο ποδόσφαιρο"



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
"Συγχαρητήρια σε όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνομιλούν με τον Αχιλλέα Μπέο και υποστηρίζουν ότι πασχίζουν για την πρόοδο. Προφανώς, η "πρόοδος" εξαρτάται από τέτοιους "παράγοντες".
Όπως θα έχετε καταλάβει από την έως τώρα παρουσία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω τόσο χαμηλά και να απευθυνθώ σε αυτόν σε ανάλογο ύφος και φρασεολογία. Άλλωστε, ούτε το μέγεθος, ούτε η ιστορία της ΑΕΛ μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω ως ισότιμο έναν τέτοιο "παράγοντα".
Εμείς θα πολεμήσουμε στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Είτε τα καταφέρουμε, είτε όχι, θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Α
πό εκεί και πέρα, θα αναζητήσω την καλύτερη δυνατή λύση, γιατί προφανώς στο χώρο αυτό – έτσι όπως έχει διαμορφωθεί – δεν έχουμε καμία θέση".

Ντέρμπι φιλοδοξιών στο Μιλάνο, ισορροπημένο το Βαλένθια-Σάλκε

Με ένα μεγάλο ντέρμπι και ένα αμφίρροπο ζευγάρι επιστρέφει στη δράση το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μιλάνο, η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ, ενώ στην Ισπανία η Βαλένθια θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση με αντίπαλο τη Σάλκε.
Μίλαν-Τότεναμ
Η κληρωτίδα της 17ης Δεκεμβρίου ανέδειξε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των “16”, όταν μετά τη Μίλαν ακολούθησε το όνομα της Τότεναμ. Οι “ροσονέρι” με την πλούσια ιστορία (ωστόσο επιστρέφουν σε νοκ άουτ φάση για πρώτη φορά μετά το 2007) και την εξαιρετική ως τώρα πορεία στο Καμπιονάτο, απέναντι σε μία ομάδα που τώρα προσπαθεί να ξαναφτιάξει το όνομά της, έχοντας τις αναμενόμενες απώλειες.
Η Μίλαν θέλει να αφήσει πίσω της τη φάση των ομίλων, αφού δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της και είναι χαρακηριστικό πως σκόραρε μόλις επτά φορές (τις λιγότερες μαζί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κοπεγχάγημ, από τις ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ άουτ). Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι είναι αήττητη σε δέκα συνεχόμενους αγώνες και θέλει να επεκτείνει το σερί της, αρχίζοντας με μία νίκη απέναντι στους άπειρους “πετεινούς”.
Τα προβλήματα περισσεύουν για τους γηπεδούχους, αφού στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Πάρμα χτύπησε ο Πίρλο και προστέθηκε στη λίστα των απόντων, όπου ήδη βρίσκονται οι Ζαμπρότα, Αμπάτε, Αμπροσίνι. Το σημαντικότερο για τον προπονητή της Μίλαν είναι ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος δείχνει αναγεννημένος στο “Σαν Σίρο”. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρκ Φαν Μπόμελ, αφού αμφότεροι συμμετείχαν πριν τη νέα χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Τότεναμ ξαναδίνει το “παρών” σε νοκ άουτ φάση μετά από 38 ολόκληρα χρόνια. Δεν χρειάστηκε όμως παρά δύο μήνες για να ξαναβρεθεί στο Μιλάνο, εκεί που βρέθηκε να χάνει με 4-0 από την Ίντερ και λίγο έλειψε να πάρει ισοπαλία. Ο πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης, ο Γκάρεθ Μπέιλ, δυστυχώς δεν είναι στη διάθεση του Χάρι Ρέντναπ.
Οι “πετεινοί” είχαν την καλύτερη επίθεση των ομίλων μαζί με την Άρσεναλ, αλλά αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην προσπάθειά τους να παρατάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτό γιατί ο Λούκα Μόντριτς δεν προλαβαίνει τον αγώνα, οι Φαν ντερ Φάαρτ, Κράουτς κουβαλούν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Ρέντναπ να πονοκεφαλιάζει. Ο Άγγλος είναι σίγουρο πως θα εμπιστευτεί τον-σωτήρα του στα τελευταία παιχνίδια-Νίκο Κράνιτσαρ.

Πιθανές 11άδες:

Μίλαν: Αμπιάτι, Όντο, Σίλβα, Νέστα, Αντονίνι, Γκατούσο, Φλαμινί, Ζέεντορφ, Ρομπίνιο, Ιμπραϊμοβιτς, Πάτο
Τότεναμ: Γκόμες, Τσόρλουκα, Ντόουσον, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Λένον, Παλάσιος, Πίεναρ, Κράνιτσαρ, Κράουτς, Ντεφόε

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)


Βαλένθια – Σάλκε
Στο “Μεστάγια” η Βαλένθια δείχνει να είναι το φαβορί στο ζευγάρωμα με τη Σάλκε, αλλά οι Γερμανοί τα πήγαν εξαιρετικά στον πρώτο γύρο, κάτι που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι γηπεδούχοι. Η παράδοση, πάντως, είναι εναντίον τους, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια με εκπροσώπους της Μπουντεσλίγκα δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη. Οι δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων στο “Μεστάγια” έληξαν χωρίς γκολ.
Oi “νυχτερίδες” του Ουνάι Έμερι επιστρέφουν στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2006-07. Τον τελευταίο καιρό δείχνουν ανεβασμένες και εντός συνόρων και μετά τις πρόσφατες απώλειες της “μισητής” Βιγιαρεάλ απολαμβάνουν τη μοναξιά της 3ης θέσης, αφού γνωρίζουν ότι εκεί είναι το ταβάνι για τις υπόλοιπες ομάδες της Πριμέρα, πλην της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το περασμένο Σάββατο έλαμψε το άστρο του Χοακίν στο 1-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία περίοδο που τα προβλήματα λιγοστεύουν για τον Έμερι, αφού επιστρέφει στο τέρμα ο Θέσαρ και πλέον τα περισσότερα από τα βασικά του εργαλεία βρίσκονται στη διάθεσή του. Οι μόνοι που του χαλάνε την ευκαιρία να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα είναι οι Χουάν Μάτα και Νταβίντ Αλμπέλδα, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.
Στο στρατόπεδο της Σάλκε ζουν για δεύτερη φορά την εμπειρία των νοκ άουτ αγώνων στο “σεντόνι”, αλλά ο προβληματισμός για την εντός των συνόρων εικόνα περισσεύει. Το 1-0 επί της Φράιμπουργκ απλώς βελτίωσε λίγο τη βαθμολογική θέση της ομάδας του Φέλιξ Μάγκατ, αλλά δεν ήταν δυνατή για να μετριάσει την απογοήτευση των οπαδών, οι οποίοι άλλα περίμεναν (σ.σ ακόμα και πρωτάθλημα) και άλλα βλέπουν (σ.σ προσπάθεια για αποφυγή περιπετειών και τη μισητή Ντόρτμουντ να κάνει περίπατο προς τον τίτλο). Το καλό για τον Μάγκατ είναι ότι στο παιχνίδι της Ισπανίας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν θα προβεί σε αλχημείες.
Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιστροφή του Ραούλ στην Ισπανία, με τον πολύπειρο επιθετικό να έχει σκοράρει αρκετές φορές ως αντίπαλος των "νυχτερίδων". Η παρουσία του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, κάτι που στη Βαλένθια θέλουν να πιστεύουν πως δεν θα επηρεάσει παίκτες και οπαδούς
Πιθανές 11άδες:
Βαλένθια: Γκουαϊτα, Μπρούνο, Στανκεβίτσιους, Ρικάρντο Κόστα, Ζόρντι Άλμπα, Μαντούρο, Τοπάλ, Χοακίν, Τίνο Κόστα, Ερνάντεζ, Σολδάδο
Σάλκε: Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σμιτζ, Χουράδο, Ανάν, Κλούγκε, Φαρφάν, Ραούλ, Χούντελααρ
Διαιτητής: Αλεκσέι Νικολάεφ (Ρωσία)

Στοιχημα απο τον Bet Steloumpas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!!
Τριτη σημερα και εχουμε το φρεσκο κουπονι στα χερια μας, παμε να δουμε τη επιλεξαμε...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΙΛΑΝ : OVER 2,5 (1,80)
ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ : OVER 2,5 (1,80)
ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ : OVER 2,5 (1,85)
(ΑΠΟΔ.ΤΡΙΑΔΑΣ 5,99)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ
ΜΙΛΑΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ : 5-2 (75,00)
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Ρέντναπ: «Μην φάμε γκολ με το τσουβάλι»

Κάθε άλλο παρά αμυντικά σκέφτεται να παρατάξει την Τότεναμ ο Χάρι Ρέντναπ, στον αποψινό αγώνα της κόντρα στη Μίλαν στην Ιταλία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League. Τα «σπιρούνια» είχαν αγωνιστεί και στη φάση των ομίλων στο ίδιο γήπεδο, κόντρα στην Ίντερ, από την οποία είχαν ηττηθεί 4-3.

«Μπορούμε να σκοράρουμε στο Μιλάνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να φάμε γκολ με το τσουβάλι. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Ίντερ. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε και πάλι τόσο άσχημα» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ο Άγγλος προπονητής

Ερωτηθείς για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, αποκρίθηκε: «Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που μας έφερε μέχρι εδώ. Αυτός ήταν ο τρόπος που αγωνιζόμασταν όλη τη χρονιά κι έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα. Φυσικά δεν είναι δυνατόν να μπούμε στο γήπεδο και να πάμε όλοι στην επίθεση, αυτό που εννοώ είναι ότι η ομάδα μου δεν θα κλειστεί στην περιοχή της για να κλέψει το αποτέλεσμα. Άλλωστε τόσο ο Φαν ντερ Φάαρτ, όσο και οι Κράνιτσαρ και Λένον είναι επιθετικογενείς μέσοι».

Δεν πάει στο Καραϊσκάκη αν δεν προφυλαχτεί ο Παναθηναϊκός

Οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο προσεχές ντέρμπι στο γήπεδο του Ολυμπιακού τόνισαν ότι οι «πράσινοι» δεν θα ανεχτουν ανάλογα γεγονότα με τα περυσινά.

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Ζαβραδινός και Βαγγέλης Πέτσος, ήταν ξεκάθαροι τόσο προς τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά, όσο και προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως σε περίπτωση που επαναληφθούν καταστάσεις όπως όταν το πούλμαν του Παναθηναϊκού μπλοκαρίστηκε για 1,5 ώρα τότε το ματς δε θα γίνει.

Ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και όλη η πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της αστυνομίας. Για το λόγο αυτό το πούλμαν του Παναθηναϊκού θα συνοδεύεται από περιπολικά και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας ενώ θα υπάρχει και κάλυψη από αέρος από το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πέρα από τα μηχανοκίνητα μέσα το παρών θα δώσουν στο γήπεδο και περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί. Τα όργανα της τάξης θα είναι τα μοναδικά που θα έχουν πρόσβαση στο χώρο των αποδυτηρίων.

Για τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού» θα δοθεί ειδικό μπουθ. Στο τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί ποιοι θα δώσουν το παρών στο γήπεδο του Λιμανιού.

Απίστευτου περιεχομένου ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

Απίστευτου περιεχομένου ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με πολλές ειρωνίες αλλά και υβριστικές εκφράσεις σε συνέχεια της... ανταλλαγής ανακοινώσεων με την ΠΑΕ Λάρισα. Το ΑΕL FC Αrena μεταφράζεται σε «Μαντρι-γαλ», η ΑΕΛ σε «ντροπή της Θεσσαλίας», ενώ οι παροιμίες δίνουν και παίρνουν, με την κατάληξη να έχει ως εξής: «Αντε γεια! This is Volos».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ». Τη συνέχεια μάλιστα θα δώσει ο πρόεδρος μας σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, στις 20 Φεβρουαρίου.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Κουραστήκαμε πια με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας που πίσω από αυτές προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας και τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων πρωταθλημάτων και δυστυχώς εσάς, τους δήθεν ηθικούς και περήφανους. Δεν υπάρχουν και δεν θα βρεθούν πια ομάδες που θα βάλουν δύο αυτογκόλ για να σας σώσουν και μετά να σβήσουν από το χάρτη (περίοδος 2006-2007).

Οποιαδήποτε άλλη ομάδα την περασμένη Κυριακή στο «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ» χωρίς την οργάνωση και την πείρα του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχε χάσει πριν καν βγει στον αγωνιστικό χώρο, από τα αίσχη που είχατε ετοιμάσει και τη ψυχολογική φόρτιση που προσπαθήσατε εκβιαστικά να επιβάλλετε. Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία. Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β' Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».

Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου. Καλώς τα παιδιά!

Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β' εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους. Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μία ακόμη παροιμία: «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, «να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε». Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε.

Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!".

«Να εξαλείψει τη βία η Ελλάδα, για να γίνει Γερμανία»

Τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα για να φτάσει στο επίπεδο της Bundesliga τόνισε ο Δημήτρης Γραμμόζης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο μέσος της Κέρκυρας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να διατηρηθεί στην Σούπερ Λίγκα, ενώ έδωσε και την ευχή του για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο χαφ των “Φαιάκων” στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού: «Ήταν πολύ σημαντική, όμως ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, υπάρχει ακόμα δρόμος και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς μέσα στην Τρίπολη, όπου θέλουμε τη νίκη για να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με την υπόθεση υποβιβασμός».

Για τη φετινή Σούπερ Λίγκα: «Έχει πολύ ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα, ειδικά όσον αφορά την παραμονή, αφού παλεύουν πολλές ομάδες για τη σωτηρία και πιστεύω ότι έτσι θα πάει έτσι μέχρι τέλους. Μακάρι εμείς να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας μέχρι τότε».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Είχαμε ένα σημαντικό ματς με τις Σέρρες, όπου έπρεπε να κερδίσουμε για πάρουμε ανάσα, το κάναμε αυτό και τώρα με την Τρίπολη πρέπει να πράξουμε το ίδιο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, έχουμε καλύτερη ψυχολογία πλέον και πάμε για ότι καλύτερο».

Για τη μεταγραφή του στην Κέρκυρα: «Ξέρουμε στην Ελλάδα τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Σήμερα είσαι ηγέτης και αύριο τίποτα. Η Κέρκυρα με πήρε για να τη βοηθήσω και ήξερα ότι οι περισσότεροι δεν είναι τόσο έμπειροι όσο εγώ. Εγώ προσπαθώ με όσα έχω μέσα σου και έχω αποκομίσει από την καριέρα μου να βοηθήσω».

Για τις διαφορές γερμανικού και ελληνικού πρωταθλήματος: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες διαφορές. Είναι άλλες οι συνθήκες εκεί, η νοοτροπία του κόσμου για παράδειγμα. Εκεί είναι γιορτή και όχι φανατισμός και βία. Τα γήπεδα είναι διαφορετικά. Από την άλλη βέβαια η Ελλάδα βελτιώνεται, αλλά το πιο σημαντικό είναι να εξαλείψει τη βία».

Για αποψινό παιχνίδι της Σάλκε για το Champions League: «Βλέπουμε σε πολλές ομάδες το φαινόμενο να παίζουν άσχημα στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα καλά στο Champions League. Στη Σάλκε έκαναν πολλές αλλαγές και είναι δύσκολο να δέσει μετά η ομάδα. Έχουμε παιδιά (σ.σ. Έλληνες) στη Σάλκε, όπως ο Παπαδόπουλος ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του κόουτς, αλλά και οι Χαριστέας και Πλιάτσικας, οι οποίοι θα δείξουν τη αξία τους. Το Champions League είναι διαφορετικό από τη Γερμανία. Στην Bundesliga η Σάλκε κυνηγάει πάντα τη νίκη, ενώ στην Ευρώπη πάει όχι πάντα. Μπορεί να κατέβει κάπου και για το αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει το ψυχολογικό αβαντάζ μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, ενώ και ο Ολυμπιακός θέλει πως και πώς να κερδίσει. Μακάρι να δούμε ένα καλό ματς και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τον Επστάιν, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στην Κολωνία: «Έχει βελτιωθεί πολύ από τότε. Το βήμα να έρθει στην Ελλάδα του έχει κάνει πολύ καλό και σαν χαρακτήρα, είναι πλέον πιο έμπειρος και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

«Μοιάζουν πολύ Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ»

Το αγωνιστικό στυλ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα παρομοίασε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, «πλέκοντας» το εγκώμιο της ομάδας του Βενγκέρ. Οι δύο ομάδες συγκρούονται αύριο στο «Έμιρεϊτς», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

«Νομίζω πως η φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι της η Άρσεναλ είναι πολύ καλή και ευχάριστη για τους φιλάθλους. Το στυλ της μοιάζει πολύ με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι η δική τους ομάδα έχει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας» τόνισε ο μέσος των Καταλανών στη “Marca”.