Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αντσελότι: «Αξίζαμε τη νίκη, στόχος η τετράδα»

Την πίστη του πως η Τσέλσι έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, στον χθεσινό αγώνα στην έδρα της Φούλαμ, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός των «μπλε» επανέλαβε τον στόχο για την ομάδα του στη φετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει για άλλη μια φορά την απόδοση του Φερνάντο Τόρες.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Είμαι αισιόδοξος και έχω καλούς λόγους να έχω αυτοπεποίθηση. Η απόδοσή μας στο αποψινό (σ.σ. χτεσινό) ματς ήταν καλή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιταλός τεχνικός.

«Αξίζαμε να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορούσαμε να ηττηθούμε, αλλά ο Πετρ Τσεχ μας έσωσε στο πέναλτι, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική απόκρουση» πρόσθεσε, για να συμπληρώσει: «Ήταν καλή η επίδοση μας, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Τους πιέσαμε πάρα πολύ, δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες, ενώ εμείς από την πλευρά μας ήμασταν απειλητικοί».

Αναφερόμενος στον Τόρες υπογράμμισε: «Ο Φερνάντο έπαιξε καλά. Είχε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και ο μόνος λόγος που τον αντικατέστησα ήταν για να μπει ο Ντρογκμπά, ο οποίος ήταν πιο φρέσκος και πιο δυνατός. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος για την αλλαγή. Η απόδοσή του ήταν καλύτερη σε σχέση με εκείνη κόντρα στη Λίβερπουλ. Κάθε στράικερ θέλει να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι είναι θυμωμένος, επειδή θέλει ακόμα χρόνο για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους και θα βελτιώνεται συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: