Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: «Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση»

Ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος μετά το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι μιας και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση, ενώ κράτησε και το απόρθητο της έδρας.
Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Νομίζω ότι κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση αγωνιζόμενοι με μια ομάδα στην οποία ο τελευταίος παίκτης της κάνει όσο στοιχίζει το μπάτζετ των Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι θετικό, ενώ παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι όσο είμαι προπονητής στην ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου μιας και αυτοί ήταν στον αγωνιστικό χώρο και όχι εγώ. Ευχαριστώ κάθε παίκτη μου που έβγαλαν αυτό το πρόσωπο στο γήπεδο».
Όσον αφορά το αήττητο ο Γιάννης Μιχαλήτσος δήλωσε: «Είναι θετικό το αποτέλεσμα μιας και κρατήσαμε και την παράδοση με το αήττητο που δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαθεί. Αυτή την στιγμή όμως έχουμε παιχνίδι στην Ελλάδα και το αρνητικό είναι πως έχουμε μείνει πίσω για αυτό προέχει για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και μετά θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με την Σίτι. Φέτος μετά από μία επιτυχία στην Ευρώπη είχαμε μία αποτυχία στην Ελλάδα και δεν θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο».
Τέλος σε ερώτηση για το θέμα με τον Κόκε δήλωσε: «Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Είναι ένα εσωτερικό θέμα και δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι αυτή την στιγμή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: