Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος ο Χαλκιάς

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε την Τρίτη ο Κώστας Χαλκιάς. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League, ενώ και οι Πάμπλο Γκαρσία και Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Χαλκιάς δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, όμως ο Χάβος θα περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης πριν αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτη στην Τούμπα. Τα δυσάρεστα για τον Έλληνα τεχνικό ήρθαν από τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στη μέση στην προπόνηση της Τρίτης και αποχώρησε. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα τεθεί ο Σέρβος μέσος στη διάθεση του Χάβου για το ματς με τους Ρώσους.
Από εκεί και πέρα, οι Φωτάκης και Βιτόλο συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις τακτικής και στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Τέλος, ο Άντρε Μάρινερ θα σφυρίξει την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Άγγλος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους Στέφεν Τσάιλντ, Σίμον Λονγκ, Κέβιν Φρεντ και Λι Μέισον. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας ελληνικής ομάδας που θα διευθύνει ο 40χρονος διαιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: