Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πάει στο Καραϊσκάκη αν δεν προφυλαχτεί ο Παναθηναϊκός

Οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο προσεχές ντέρμπι στο γήπεδο του Ολυμπιακού τόνισαν ότι οι «πράσινοι» δεν θα ανεχτουν ανάλογα γεγονότα με τα περυσινά.

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Ζαβραδινός και Βαγγέλης Πέτσος, ήταν ξεκάθαροι τόσο προς τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά, όσο και προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως σε περίπτωση που επαναληφθούν καταστάσεις όπως όταν το πούλμαν του Παναθηναϊκού μπλοκαρίστηκε για 1,5 ώρα τότε το ματς δε θα γίνει.

Ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και όλη η πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της αστυνομίας. Για το λόγο αυτό το πούλμαν του Παναθηναϊκού θα συνοδεύεται από περιπολικά και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας ενώ θα υπάρχει και κάλυψη από αέρος από το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πέρα από τα μηχανοκίνητα μέσα το παρών θα δώσουν στο γήπεδο και περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί. Τα όργανα της τάξης θα είναι τα μοναδικά που θα έχουν πρόσβαση στο χώρο των αποδυτηρίων.

Για τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού» θα δοθεί ειδικό μπουθ. Στο τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί ποιοι θα δώσουν το παρών στο γήπεδο του Λιμανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: