Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον!

Θεοφανία Καλογιάνη δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο! Είναι βασανιστικά σέξι η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον, καθώς έχει θανατηφόρες αναλογίες και πόζες που κολάζουν. Ο sportdog σας παρουσιάζει την «Pamkiller», όπως την αποκαλούν…
Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Θεοφανία γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1982 στα Μετέωρα της Καλαμπάκας. Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι «Pamkiller», απομεινάρι μιας συνάντησης με την Πάμελα Άντερσον σε εκδήλωση καλλυντικών MAC στην Αθήνα.
Η Πάμελα διέκρινε την ομοιότητα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο τους και της είχε πει ότι μπορεί να κάνει άνετα καριέρα στις σελίδες του Αμερικανικού Playboy. Και από τότε ξεκίνησε να βρίσκεται στο στόχαστρο των ΜΜΕ.
Η πορεία της ως sex symbol ξεκίνησε με την σούπερ φωτογράφιση που είχε κάνει για το ΜΑΧΙΜ. Ύστερα, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κοινή αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε με το μοντέλο Βανέσα Χολέβα στην Πρέβελη της Κρήτης.
Επίσης, έχει φωτογραφηθεί και στις Μπαχάμες και μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί πρόσκληση από τον Χιου Χέφνερ να παραστεί σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του, που μαζεύονται όλα τα «κουνελάκια», αλλά τελικά δεν είχε πάει…
Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει γυρίσει μία σεκάνς με αισθησιακές και άκρως προκλητικές πόζες με την Άντζι Κληρονόμου, ενώ το 2006 δημιούργησε την ελληνική/κυπριακή εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών «Theofania Glamour Enterprise»

Δεν υπάρχουν σχόλια: