Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Βενγκέρ: «Να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στόχο το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα στο «Έμιρεϊτς» και ο Βενγκέρ ανυπομονεί να παρουσιάσει μία «νέα» Άρσεναλ: «Δεν αμφισβητούμε την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά βλέπουμε μία ευκαιρία μπροστά μας για να δείξουμε το επίπεδό μας. Εκτός από αυτό, θέλουμε να δείξουμε στην Μπαρτσελόνα ότι είμαστε ικανοί να την αποκλείσουμε. Θα δείξουμε σε όλους ότι είμαστε μία διαφορετική ομάδα φέτος σε όλους τους τομείς».

Στη συνέχεια ο Βενγκέρ τονίζει ότι η Άρσεναλ είναι στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό σημείο για την αναμέτρηση με την περσινή ρεβάνς, όταν η Μπαρτσελόνα είχε αφήσει τους Λονδρέζους εκτός διοργάνωσης: «Διεκδικούμε το πρωτάθλημα στην Αγγλία και είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αρχή της χρονιάς δεν νομίζω να μας περίμενε κανείς τόσο δυνατούς. Μέσα από εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ομαδική δουλειά, τα καταφέραμε περίφημα. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα πέρυσι μας δυνάμωσε και τώρα είμαστε στην ιδανική κατάσταση για να τους αντιμετωπίσουμε πάλι».

Στόχος πάντως σύμφωνα με τον Βενγκέρ είναι μόνο ένας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση και για να το καταφέρουμε θα πρέπει να αποκλείσουμε το Νο1 φαβορί. Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αν τους αφήσουμε έξω, τότε σίγουρα έχουμε αυτομάτως αρκετές πιθανότητες για την κούπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: