Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο ξένος Τύπος για τον Άρη!!!

Ιστορικό αποτέλεσμα πήρε στην Θεσσαλονίκη ο Αρης από την πάμπλουτη, Μάντσεστερ Σίτι στους «32» του Europa League. Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος του εξωτερικού για το 0-0 στο «Βικελίδης».

 Soccernews.nl: «Η Μάντσεστερ Σίτι και ο εντυπωσιακός εντός έδρας Αρης, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως το ποιος θα περάσει θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα».

Football.fr: «Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε στην Θεσσαλονίκη καθώς στο πρώτο ματς για το Europa League δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το 0-0 στην έδρα του Αρη».

Bild: «Ασφαιρη στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Σίτι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αρης, κατάφερε να πάρει 0-0 από τους Πολίτες, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 24 του μήνα».

Sports Yahoo: «Ο Αρης κράτησε την Μάντσεστερ Σίτι στο 0-0 στους '32' του Europa League, αποτέλεσμα που διατήρησε το άηττητο 42 ετών της ελληνικής ομάδας. Η Σίτι χρησιμοποίησε τους Τέβες, Τζέκο, Μπαλοτέλι και Σίλβα που κοστίζουν περίπου 150 εκατ. ευρώ».

L' equipe: «Μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ, η Σίτι έμεινε στο 0-0 με τον Αρη στο πρώτο ματς για τους '32' του Europa League στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα».

Eurosport: «Η Σίτι έμεινε σε μία πολύ ήσυχη λευκή ισοπαλία στην Ελλάδα στο πρώτο σκέλος των νοκ άουτ αγώνων του Europa League κόντρα στον Αρη στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'».

Elmundo.es: «Η Σίτι πρέπει να καθαρίσει στην έδρα της. Ο Αρης και η Μάντεστερ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς του Europa League και όλα θα λυθούν την επόμενη Πέμπτη».

ABC.es: «Δεν μπόρεσε με τον Αρη η Σίτι. Δεν απέφυγε την λευκή ισοπαλία η Μάντσεστερ και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό όπου θα ψάξουν το γκολ που θα κρίνει την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: