Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανάλυση των χειμερινών μεταγραφών του Ηρακλή

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά έξι μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ηρακλής στη χειμερινή περίοδο, όμως μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Στην ουσία δεν φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον Ηρακλή, που θα είναι καλύτεροι από τους προϋπάρχοντες για να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Αυτό δεν ισχύει φυσικά για όλους. Είναι κάποιοι που έχουν δείξει θετικά δείγματα, άλλοι αρνητικά, ορισμένοι που δεν τους έχει δει ο κόσμος και άλλοι που κυμαίνονται στη μετριότητα. Το «Μ» επιχειρεί μια μίνι… αποτίμηση των έξι μεταγραφών του Ηρακλή μέχρι στιγμής.
Θέλει χρόνο ο Επαλέ
Συστάσεις δεν χρειάζεται. Είναι γνωστός στον Ηρακλή. Ποιοτικός και αποτελεσματικός παίκτης. Χρειάζεται όμως χρόνο. Ο Καμερουνέζος δεν δείχνει απόλυτα έτοιμος. Δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κάποιο παιχνίδι και φαίνεται πως έχει κάποια κιλά παραπάνω. Πρόκειται όμως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα.
Απογοήτευση ο Ζερκά
Ο Γαλλομαροκινός έχει απογοητεύσει με την παρουσία του. Δεν έχει προσφέρει στην ομάδα και παράλληλα έχει αρνητική συμμετοχή στις περισσότερες φάσεις. Ήρθε για να δώσει στηρίγματα επιθετικά, δεν είχε αγωνιστικό κενό καθώς είχε ομάδα, αλλά στα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει, είναι πολύ μακριά από αυτό που χρειάζεται ο Ηρακλής.
Ο Μαχόπ δίνει λύσεις
Ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήρθε το χειμώνα στον Ηρακλή και έχει δείξει να βοηθά την ομάδα. Δεν είναι μονάχα το γεγονός ότι πέτυχε ένα γκολ. Αυτό είναι ίσως το λιγότερο. Ο Καμερουνέζος έχει τρεξίματα, δίνει βοήθειες στην υπόλοιπη ομάδα και έχει δείξει πως μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη η μελλοντική του παρουσία στον Ηρακλή. Η θετική εξαίρεση στις μεταγραφές του χειμώνα.
Ανούσιος ο Ρόμπλες
Ο Χαβιέ Ρόμπλες ήρθε ως αμυντικός χαφ, είναι τελικά 10άρι, αλλά δεν έχει πείσει ως τώρα. Ο Αργεντινός δείχνει θέληση μεν μεσοεπιθετικά, αλλά οι περισσότερες κινήσεις του στο χώρο είναι ανούσιες. Δεν έχει κάνει τη διαφορά. Είναι άλλη μια μέτρια κίνηση.
Οι «άγνωστοι» Βιτκόφσκι-Καϊτά
Την εξάδα των μεταγραφών συμπληρώνουν οι Νόρμπερτ Βιτκόφσκι και Σάνι Καϊτά. Ο Νιγηριανός αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης και γενικότερα λέγεται πως είναι έμπειρος παίκτης και δυνατός που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Ακόμη όμως ξεκάθαρη άποψη είναι δύσκολο να υπάρχει για εκείνον. Όπως και για τον Νόρμπερτ Βιτκόφσκι που είναι εκτός αποστολής από τη στιγμή που ήρθε. Ούτως ή άλλως όμως ο Ηρακλής δεν είχε πρόβλημα στους γκολκίπερς με Ελευθερόπουλο και Μπαντή…Πηγη Metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: