Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κινείται για Ντε Ρόσι η Γιουνάιτεντ

Αποφάσισε να μην κινηθεί για την ενίσχυσή της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και σε αυτή του καλοκαιριού. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αποφασίσει να ρίξουν χρήματα για την απόκτηση παικτών, με πρώτο στόχο τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το… Νησί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει αποφασίσει να προσφέρει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον αρχηγό της Ρόμα, εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ιταλική ομάδα.

Τις προηγούμενες σεζόν ο Ντε Ρόσι έχει εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στη Ρόμα και να αποτελέσει τον νέο αρχηγό της ομάδας, ειδικά μετά από την παραγκώνιση του Φρανσέσκο Τότι.

Κάτι τέτοιο, όμως φαίνεται να έχει αλλάξει, μετά από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Οι αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, φέρονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, αλλά μπροστά στα εκατομμύρια που είναι έτοιμη να δαπανήσει η Γουνάιτεντ, δεν αποκλείεται να ενδώσει, τουλάχιστον όπως εκτιμούν τα ΜΜΕ σε Αγγλία αλλά και Ιταλia

Δεν υπάρχουν σχόλια: