Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Η Ρεάλ παραποίησε το βίντεο»

Η κόντρα Μαδριλένων και Καταλανών για τον μεγάλο ημιτελικό της Τετάρτης, συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να σταματήσει.

Η ανταλλαγή κατηγοριών εκατέρωθεν δεν έχει προηγούμενο και θυμίζει πολύ ελληνικά φαινόμενα. Μετά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών (Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα, Ρονάλντο), τη σκυτάλη παρέλαβαν εξωτερικοί παράγοντες.

Ιστοσελίδες από την πλευρά των «μερένχες» ανέβασαν βίντεο και δηλώσεις των Ρίο Φέρντιναντ, Μάικλ Όουεν στο twιter, που υποστηρίζουν την άδικη αποβολή του Πέπε και θέατρο από τον Άλβες.

Αντίθετα, οι φίλοι της «Μπάρτσα» ισχυρίζονται πως η πλευρά της «βασίλισσας» έχει «πειράξει» το video που δείχνει το μαρκάρισμα του Πέπε στον Ντάνι Άλβες.  

Τέλος από την Εθνική Κύπρου ο Αγγελος Αναστασιάδης!

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Άγγελου Αναστασιάδη με την ΚΟΠ, καθώς κρίθηκε ότι ο κύκλος του έμπειρου τεχνικού στην Εθνική Κύπρου ολοκληρώθηκε, κυρίως μετά την απώλεια και της τελευταίας ελπίδας για διάκριση στην προκριματική φάση του Εuro 2012.
Τέλος από την Εθνική Κύπρου ο Αγγελος Αναστασιάδης!
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει τα εξής:
Μετά από απογευματινή συνάντηση, αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4), στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του 2ου Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ανδρέα Σάντη, του 1ου Αντιπροέδρου κ. Χάρη Λοϊζίδη και του κ. Άγγελου Αναστασιάδη, συζητήθηκε η πορεία της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, καθώς και το μέλλον της ομάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση.
Θέση των αξιωματούχων ΚΟΠ, την οποία έχουν εκφράσει στον κ. Άγγελο Αναστασιάδη, είναι ότι θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε ένα νέο προπονητή να μελετήσει και να ετοιμάσει την ομάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και ως εκ τούτου, κρίθηκε ορθό να τερματιστεί η συνεργασία.
Η ΚΟΠ ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Αναστασιάδη για το έργο που επιτέλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του.
Το θέμα της διαδοχής του κ. Αναστασιάδη θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην αμέσως επόμενη του συνεδρία.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες με φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο με αντίπαλο την Μολδαβία στις 10 Αυγούστου.
**Η συνεργασία ΚΟΠ-Αναστασιάδη άρχισε το 2005 διαδεχόμενος τον Μότσα Βούκοτιτς.
Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε (30 Μαρτίου) την Ελβετία στη Ζυρίχη, όπου ηττηθήκαμε με 1-0 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
Πηγή: shootandgoal.com

Κοντά στην απόκτηση του Μαρβό η Λίβερπουλ

Ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του, Σιλβέν Μαρβό  της Ρεν για το προσεχές καλοκαίρι βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με γαλλικά και αγγλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της γαλλικής ομάδας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεν και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Sport»  ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για συμβόλαιο 4 ετών.

Επίσης όπως αναφέρει ο Τύπος των δύο χωρών, ο άνθρωπος που έπεισε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να έρθει στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, ήταν ο γενικός διευθυντής των «κόκκινων», Νταμιέν Κόμολι.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Μαρβό έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες της εθνικής Γαλλίας, εκτός της ανδρών, ενώ όταν η Ρεν είχε δεχθεί κρούσει από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, τον είχε κοστολογήσει στα 8 εκατ. Λίρες.

Ένα βήμα πριν τον τίτλο ο Άρης

Μια ανάσα μακριά από το τίτλο βρίσκεται ο Άρης, οποίος στην τρίτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 66-54, ενώ επίσης ο Ίκαρος Καλλιθέας, νίκησε την Ελασσόνα με 88- 51. Το παιχνίδι που μένει για να κλείσει η αυλαία της τρίτης ημέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, εκκρεμεί το παιχνίδι του ΑΓΣ Ιωαννίνων με τον Πανσερραϊκό

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης ημέρας:
Ίκαρος Καλλιθέας – ΓΣ Ελασσόνας 88-53
Άρης – Παναθηναϊκός 66-54
ΑΓΣΙ – Πανσερραϊκός

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 88
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 51
Δεκάλεπτα: 26-11, 48-26, 65-37, 88-51. 
Διαιτητές: Τέγα-Πιτσίλκας Β.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσαουσίδης): Ξυδάς 3(1), Θεολογίτης 13, Δελέγκος 17(3), Βασιλόπουλος 9, Καρκάγιας 17, Παπαδιονυσίου 8, Ιωάννου 5, Χαραλαμπόπουλος 6, Δρίβας 10, Πρέκας.
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ποντίκας-Τζήκας): Αβέλλας, Πάσχος Δ., Χασιώτης, Χαιρετίδης 12, Πατέρας, Τουργαϊδης, Φλώρος, Πάσχος Γ. 17(2), Δότας 7, Μπλιάτζας 15(4).

ΑΡΗΣ 66
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  54           
Δεκάλεπτα: 18-22, 34-35, 50-40, 66-54.
Διαιτητές: Τζαφλέρης-Γερακίνης
ΑΡΗΣ (Δημητρίου): Μποχωρίδης 23(3), Καμήλαλης 2, Μαυρογιάννης 8(1), Σιώπης 4, Βασιλειάδης 2, Μανδάλτσης, Κάσουρας 12, Χρυσικόπουλος 15(1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Κορακίτης 11(1), Καραμαλέγκος, Δρακόπουλος 5, Δαφαλιάς, Τάγαρης 2, Γόντικας 1, Ζαρκαδούλας 3(1), Κεφαλάς, Δημακόπουλος 2, Ζούμπος 15(2), Αναγνώστου 2, Μαραγκός 13.

Στο Λονδίνο για Ρανιέρι ο Κάρπιν!!

Ο Βαλερί Κάρπιν ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, προκειμένου να συζητήσει με τον Κλαούντιο Ρανιέρι το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Σπαρτάκ Μόσχας από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Κάρπιν μπορεί να αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της μοσχοβίτικης ομάδας, όμως διατήρησε τη θέση του ως τεχνικός διευθυντής και είναι εκείνος που θα επιλέξει τον διάδοχό του. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ο εκλεκτός είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που απολύθηκε πιςν από μερικούς μήνες από τον πάγκο της Ρόμα. Ο Κάρπιν ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, όπου είχε την πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού, ενώ οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με τον Ρανιέρι να μην εμφανίζεται αρνητικός στο να καθίσει στον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Μπλόκο Πελέ στην Μίλαν!!

Εναν αντίπαλο από το... πουθενά θα βρει η Μίλαν στην προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει τον Γκάνσο της Σάντος. Αυτός είναι ο Πελέ που θέλει να πείσει τον παίκτη να μην φύγει!

Ενα άλλο ανερχόμενο αστέρι, ο Νεϊμάρ πριν έναν χρόνο είπε «όχι» στην Τσέλσι και ο Πελέ τόνισε ότι είχε παίξει και σε αυτή την απόφαση τον ρόλο του! «Θεωρώ ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με αυτή του Νεϊμάρ και είμαι αισιόδοξος. Μία μικρή συνομιλία μαζί του ήταν αρκετή για πειστεί να μείνει και ελπίζω και ο Γκάνσο να καταλάβει ότι είναι το καλύτερο για αυτόν τη δεδομένη στιγμή. Θα του μιλήσω και είμαι πεπεισμένος ότι θα αποφασίσει να μείνει».

Η αποστολή... της κούπας!

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει πριν λίγο την 20μελή αποστολή.
Σε αυτή βρίσκονται οι Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος.
Πηγή: gazzeta.gr

Τον Παναθηναϊκό στον τελικό βλέπει ο Ρούμπιο!!

Η Μπαρτσελόνα μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές έμεινε εκτός Φάιναλ φορ  της Ευρωλίγκας, όπου διοργανώνεται και στην έδρα της, καθώς αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στην φάση των «8».

Ωστόσο ο νεαρός άσος των «μπλαουγκράνα», Ρίκι Ρούμπιο, δεν δίστασε να προβλέψει ότι στον φετινό τελικό της Ευρωλίγκας θα είναι οι «πράσινοι» και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ο διεθνή Ισπανός γκαρντ δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε μια πολύ καλή στιγμή για εκείνον και μας νίκησε. Νομίζω πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στοιχηματίζω σε ένα τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ. Εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου:

«Ήταν ένα όνειρο που βγήκε πραγματικότητα, ήταν μία εμπειρία που δε θα την ξεχάσω ποτέ, ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Τζούριτς: «Θέλουμε και το πρωτάθλημα»

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, και αναμφίβολα MVP Δημήτρης Τζούριτς κλέβει την παράσταση με το αγωνιστικό του πάθος παρά τα προβλήματά του αλλά και με τις δηλώσεις του που είναι πιο ώριμες από ποτέ.

Περιγράφοντας το πρωινό ξύπνημα, ο Έλληνας διαγώνιος, Δημήτρης Τζούριτς είπε: "Μας βρήκε τους περισσότερους στην τουαλέτα λόγω της τροφικής δηλητηρίασης. Από φαγητό, από νερό; Δεν ξέρω. Ήταν δύσκολο πρωινό"!

Στη συνέχεια σχολίασε: «Μπαίνουμε μέσα στο παιχνίδι και ξεκινάμε όσο μπορούμε να παίζουμε το κάνουμε. Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία. Ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε και Πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να πούμε ότι είμαστε κοντά στο τέλος. Από μας εξαρτάται. Δεν θέλω να λέμε μεγάλα λόγια. Είμαστε άπειροι, δεν θέλω να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Με υπομονή θα τα καταφέρουμε. Στόχος είναι να είναι αυτή η πιο πετυχημένη χρονιά".

Ορφανίδης μέσα, Τζαμπάζης έξω στον Άρη!!

Ο κύβος ερρίφθη… Με την προσθήκη και του Τάσου Ορφανίδη, ολοκληρώνεται ουσιαστικά το ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη, αυτό που θα κατατεθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες (τελευταία προθεσμία 6 Μαΐου) για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης.

Αυτήν τη στιγμή και μετά τη σημαντική προσθήκη των Ηλία Πόππη και Ντίμη Παπαϊωάννου, αλλά και την τελευταία του Ορφανίδη έχει ουσιαστικά σχηματιστεί η διοικητική ομάδα που θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών της Λέσχης στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών διοικητικό σχήμα θα συνεχίσει στα κοινά εκτός από τον Διαμαντή Τζαμπάζη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Έτσι το ψηφοδέλτιο αναμένεται να απαρτίζουν εκτός από τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, οι Αντώνης Ζαμπέτας, Δημήτρης Σαρρής, Θέμης Μπεκιάρης, Αγαπητός Βαλογιώργης, Ηλίας Πόππης, Ντίμης Παπαϊωάννου, Τάσος Ορφανίδης, ενώ εφόσον αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές θα πλαισιωθεί και από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη Άρη.

Ο Τάσος Ορφανίδης διευθύνει κατασκευαστική εταιρία και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ως υπεύθυνος των ακαδημιών.
Πηγή: theplayer.gr

Σε τροχαίο ενεπλάκη το πούλμαν του Αμαρουσίου!!

Σε τροχαίο ατύχημα επί της οδού Τσιμισκή ενεπλάκη το πούλμαν του Αμαρουσίου που μετέφερε την αποστολή των "κιτρινόμαυρων" από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και μετά την απαραίτητη ανταλλαγή στοιχείων με τον οδηγού του άλλου οχήματος, η αποστολή μεταφέρθηκε χωρίς άλλα προβλήματα στο ξενοδοχείο.  

«Ανοχή σε υποβιβασμό, όχι σε νταβατζιλίκι»!!

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τη Football League της επόμενης περιόδου, αλλά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλα ακόμα είναι ανοιχτά. Αυτό το γνωρίζουν οι οπαδοί της, οι οποίοι προειδοποιούν με κινητοποιήσεις. Κυριότερό τους επιχείρημα, το ότι η δική τους ομάδα δεν χρωστά, δεν εμπλέκεται σε διαφόρων ειδών σκάνδαλα και παρά την αργοπορημένη, σε σχέση με τους Πανιώνιο και Ηρακλή ίδρυσή της, έχει να επιδείξει ανάλογη, αν όχι μεγαλύτερη ιστορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΠΣΦ ΑΕΛ:

«Πλαστές ή ληγμένες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανεξόφλητοι ποδοσφαιριστές, πέτσινες επιταγές, συναλλαγές με τοκογλύφους, παράνομη εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τόσα άλλα... Και διαδηλώσεις οπαδών με απαίτηση να σκεπαστούν όλα αυτά με το αιτιολογικό «ότι έχουμε ιστορία πάνω από 100 χρόνια». Μοιάζει με κακόγουστο αστείο… Και το πρωτάθλημα, τα δυο κύπελα, οι επανηλειμένες προκρίσεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή το καινούριο γήπεδο δεν είναι ιστορία ερυθροκυανόλευκοι «κύριοι»; Αλλά εκτός από την 47χρονη ιστορία μας και το υπερεκατονταετές μυθιστόρημα σας υπάρχουν και Νόμοι. Που δεν τηρούνται, συνήθως υπέρ σας.

Αυτά τελείωσαν όμως. Αν -όπως διαφαίνεται τις τελευταίες μέρες- κάποιοι θελήσουν να τους καταπατήσουν πάλι, ας το ξανασκεφτούνε καλύτερα. Επαναλαμβάνουμε, για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΛ τον λίγο χρόνο της λειτουργίας του κούρασε με το να μιλάει για τον διάλογο. Ε, διάλογο θα κάνουμε και με αυτούς αλλά από τις κινητοποιήσεις που έρχονται. Γιατί ο λαός της ΑΕΛ μπορεί να αντέξει και Β’ και Γ’ Εθνικές αλλά δεν θα αντέξει το ωμό νταβατζιλίκι τους.

Τα μπλόκα των αγροτών θα φαντάζουν σαν παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που θα δούνε. Αν χρειασθεί, επειδή δεν ξέρουν τι θα πει ηθική και σεβασμός, θα μάθουν τι θα πει φόβος. Και δεν είναι απειλή αυτό. Είναι δίκαιη οργή και αγανάκτηση. Δυστυχώς φίλοι, για άλλη μια φορά πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να υπερασπίσουμε τους νόμους. Το κάναμε το 1988. Και θα το κάνουμε και τώρα, να είναι σίγουρα τα ερπετά των γηπέδων. Καλούμε όλους τους οργανωμένους και μη, οπαδούς της ΑΕΛ, σε μια πανλαρισαϊκή συστράτευση για να μη περάσει για άλλη μια φορά η παρανομία στο σάπιο πρωτάθλημα τους.

Και θα είμαστε περήφανοι αν μπροστάρηδες, για άλλη μια φορά, είναι οι σύνδεσμοι που έχουν γράψει ιστορία στα γήπεδα όλης της Ελλάδας.

Σήμερα παλεύουμε για την ΑΕΛ όλων μας. Όλα τα άλλα από την επόμενη της δικαίωσης.

Είμαστε σε επιφυλακή και ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθορίσουμε την στάση και τις δράσεις μας.

Εμείς κάναμε τα λάθη μας και τα πληρώσαμε με μια βασανιστική χρονιά. Αλλά το νταβατζιλίκι τους δεν θα το πληρώσουμε. Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι…

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Π.Σ.Φ.ΑΕΛ».

Ήττα με παράπονα για Ηρακλή (0-3) από τον Ολυμπιακό!!


irakis volley


Ο Ηρακλής πέταξε στα…σκουπίδια το πλεονέκτημα της έδρας, χάνοντας και στο δεύτερο τελικό από τον Ολυμπιακό με 0-3 σετ.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-0 και με νίκη τη Δευτέρα στο κλειστό του Ρέντη θα στεφθούν πρωταθλητές. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να απαντήσουν με 2 νίκες στην Αθήνα, για να φέρουν την σειρά των αγώνων και πάλι στη Μίκρα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως στο 3ο σετ. Ο κόσμος του Γηραιού στάθηκε πάντως στο ύψος του, δεν συνέβη το παραμικρό, δίνοντας σεμινάρια στήριξης από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.
Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35

Ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για Κολαρόφ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα βρίσκεται ο Αλεκσάντερ Κολαρόφ της Μάντσεστερ Σίτι, οποίος πριν από ένα χρόνο άφησε το Καμπιονάτο για την Πρέμιερ Λίγκ.

Ο 25χρονος Σέρβος αμυντικός αποκτήθηκε από τους «πολίτες» από τη Λάτσιο έναντι του ποσού των 16εκατομμυρίων λιρών.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «βιόλα» έχουν ξεκινήσει ήδη  τις συζητήσεις με την αγγλική ομάδα για πιθανή επιστροφή του στην Ιταλία το προσεχές καλοκαίρι. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Κολαρόφ είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι τη φετινή περίοδο. 

Ωστόσο σύμφωνα με σκέψεις που κάνει ο τεχνικός  της Σίτι, η Φιορεντίνα θα πρέπει από εκτός από χρηματικό ποσό θα πρέπει να προσφέρει και τον Παραγουανό, Χουάν Μανουέλ Βάργας, ο οποίος μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ.

Κωνσταντινίδης: «Κανένα περιθώριο λάθους»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης σχολίασε την κλήρωση των αγώνων των πλέι οφ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την... συνταγή της επιτυχίας του «Δικεφάλου» σε αυτά τα ματς, την παράδοση που θέλει τον πρώτο στο μίνι πρωτάθλημα να μην διατηρεί στο τέλος των πλέι οφ την θέση του, αλλά και για την σειρά των παιχνιδιών.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση των πλέι οφ: «Εύκολες και δύσκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν. Αυτό είναι ένα μίνι πρωτάθλημα έξι παιχνιδιών στο οποία η ομάδα πρέπει να δείξει ότι έχει προσωπικότητα κάτι που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια».

Για τη σειρά των αγώνων: «Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε ξέροντας τον αντίπαλό μας και το πότε παίζουμε μαζί του. Κατά τα άλλα, όπως είπα και πριν δεν σημαίνει κάτι. Το ξεκίνημα και η πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική πόσω μάλλον τώρα που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχει το περιθώριο του λάθους».

Για τη συνταγή της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί διαφορετική στα πλέι οφ. Είμαι σίγουρος. Η συνταγή είναι η γνωστή. Να μη δεχθείς γκολ, να είσαι σφιχτός στην άμυνα και να προσπαθήσεις αρκετά στην επίθεση για το γκολ. Αυτή δεν είναι η συνταγή για τον ΠΑΟΚ, αλλά για όλες τις ομάδες».

Για την παράδοση που λέει ότι ο πρώτος στα πλέι οφ δεν βγαίνει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η παράδοση πάντα μετράει, αλλά στο τέλος δεν λέει τίποτα. Πρέπει να έχουμε υπομονή, ψυχραιμία και να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για τις δηλώσεις Φερέιρα σχετικά με τα πλέι οφ: «Το ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Το να καθόμαστε να συζητάμε για το τι έγινε και τι δεν έγινε δεν νομίζω ότι έχει νόημα».
Πηγή: theplayer.gr

Απέχει για να έχει... (photostory)

Πηγή: theplayer.gr
Το μυστικό της επιτυχίας του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, Μάουρο Ζάρατε αποκάλυψε η σύντροφος του, Νάταλι Γουέμπερ. «Τέσσερις μέρες πριν από τους αγώνες του, δεν κάνουμε sex. Παίζουμε PlayStation ή βλέπουμε καμιά ταινία». Στη θέση σου Μάουρο, θα το άφηνα το Καμπιονάτο...

Απολαύστε την...



 
 

Ήττα με παράπονα για Ηρακλή (0-3) από τον Ολυμπιακό

Ο Ηρακλής πέταξε στα…σκουπίδια το πλεονέκτημα της έδρας, χάνοντας και στο δεύτερο τελικό από τον Ολυμπιακό με 0-3 σετ.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-0 και με νίκη τη Δευτέρα στο κλειστό του Ρέντη θα στεφθούν πρωταθλητές. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να απαντήσουν με 2 νίκες στην Αθήνα, για να φέρουν την σειρά των αγώνων και πάλι στη Μίκρα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως στο 3ο σετ. Ο κόσμος του Γηραιού στάθηκε πάντως στο ύψος του, δεν συνέβη το παραμικρό, δίνοντας σεμινάρια στήριξης από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.
Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35

Αξιώνει αποζημίωση η χήρα του Φανάν!!

Η χήρα του αδικοχαμένου Μόνι Φανάν, Σαρόν, κατέθεσε αγωγή κατά της Μακάμπι αξιώνοντας το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ισχυριζόμενη πως ο άντρας της είχε απολυθεί χωρίς να πάρει αποζημίωση! Μάλιστα αποκάλυψε μια επιστολή του Μόνι σύμφωνα με την οποία είχε γράψει πως "η Μακάμπι μου κατέστρεψε τη ζωή". Τον λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια.

JP: «Κούρσα» για τρεις!!!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι αγώνες στο συναρπαστικό πρωτάθλημα του Βελγίου που βρίσκεται στα play-off.

Η πρωτοπόρος Γκενκ που εμφανίζεται πολύ δυνατή στα play-off, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την έκτη, Λόκερεν, το βράδυ της Κυριακής. Οι φιλοξενούμενοι, θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν να διατηρούνται στην κορυφή της Jupiler League.

Η δεύτερη Άντερλεχτ έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις της στα  play-off και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση μία ενδεχόμενη «γκέλα» κόντρα στην Κλαμ Μπριζ, την οποία υποδέχεται στο άλλο ματς της Κυριακής.

Τέλος, στο πρώτο χρονικά ματς του σαββατοκύριακου, η Σταντάρ Λιέγης θέλει μόνο το τρίποντο κόντρα στην Γάνδη, εκεί όπου φιλοξενεί την ομάδα του Δυτικού Βελγίου.

Αναλυτικά τα ματς του σαββατοκύριακου στη JP:

Παρασκευή 29/4
Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη  (21.30)

Κυριακή 30/4
Άντερλεχτ-Κλαμπ Μπριζ (19.00)
Λόκερεν-Γκενκ (21.30)

Μετρά αντίστροφά για την επιστροφή του ο Βερμάελεν!!

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε στον αχίλλειο τένοντα. Επίσης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ τόνισε ότι  αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε: «Εξαρτάται από τον Βενγκέρ τι θα κάνει. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα στην ομάδα». Ενώ στη συνέχεια μίλησε  για την εγχείρηση που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο τονίζοντας: «Ήταν δύσκολη στιγμή, αλλά από τέτοιου είδους καταστάσεις μαθαίνεις πολλά». 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Βερμάελεν έχει να αγωνιστεί σε κανονικές συνθήκες αγώνα  από τις 7 Σεπτεμβρίου σε αγώνα της εθνικής ομάδας του με την Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2012

Eredivisie: Τρείς μονομάχοι για ένα… τρόπαιο, be continued…

Η μονομαχία Τβέντε , Άγιαξ και Αιντχόφεν, για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, συνεχίζεται… Η πρωτοπόρος με 68 βαθμούς Τβέντε θα έχει το πλέον εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Βίλεμ, σε μια αναμέτρηση που με «κλειστά» μάτια άπαντες  θα πόνταραν στη… νίκη των γηπεδούχων.

Στο στρατόπεδο του Αίαντα, προέρχονται από τη νίκη ψυχολογίας με 4-1 επι της Εξέλσιορ, παρόλα αυτά, η δεύτερη θέση δεν αποτελεί επιτυχία. Στο παιχνίδι με την Χέρενφεν ο Άγιαξ, θα παραταχθεί για το διπλό που θα τον κρατήσει σε τροχιά κορυφής 4 αγωνιστικές πριν «πέσει η σημαία» της Eredivisie.

Η τρίτη κατά βαθμολογική σειρά Αιτχόφεν,  «γκέλαρε» την προηγούμενη αγωνιστική, κάνοντας το… μοιραίο λάθος να ηττηθεί 3-1 από την Φέγενορντ. Παρόλα αυτά, έχει ακόμα ελπίδες, για κάτι καλύτερο, είτε δηλαδή να πιάσει τον Άγιαξ στην δεύτερη θέση, είτε ακόμα και να «χτυπήσει»  τίτλο, αν και το τελευταίο θέλει πολύ τύχη για να γίνει πράξη. Προς το παρών, νίκη με την Φίτεσε και ύστερα, ίδωμεν…

Eredivisie 33η αγωνιστική:

 (15:30)   Τβέντε- Βίλεμ(15:30)  Ντεν Χάαγκ- Χρόνινχεν(15:30)  Μπρέντα- Χέρακλες(15:30)  Αλκμαάρ- Ντε Γκράαφσαπ(15:30)   Χέρενφεν- Αγιαξ
(15:30)    Φένλο- Φέγενορντ(15:30)   Αϊντχόφεν- Φίτεσε(15:30)   Εξέλσιορ- Ουτρέχτη(15:30)   Ναϊμέγκεν- Ρόντα

Φουλ δράση στα πλέι οφ!!

Το Σαββάτο αρχίζει και επίσημα η διεξαγωγή των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, του Άρη με το Μαρούσι, του ΠΑΟΚ με την Καβάλα αλλά και το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι. Να αναφέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα των «δυτικών προαστίων» το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη, είχε επικρατήσει η ομάδα του Ζέλικου Ομπράντοβιτς με 88-60.
Περιστέρι – Παναθηναϊκός (16:00, Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου)
Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, νίκησε με 28 πόντους διαφορά την  ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» έχουν το μυαλό τους, στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, ωστόσο θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να τελειώσουν πιο γρήγορα τη σειρά. Να αναφέρουμε ότι και δύο ομάδες δεν έχουν καμία απουσία.
ΠΑΟΚΚαβάλα (17:00, PAOK Sport Arena)
Την Κάβαλα θα υποδεχτεί στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του έναντι των πρωτάρηδων στα πλέι οφ φιλοξενούμενων. Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος θα υπολογίζει στον Ρόμπερτ Ντοζιέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Ωστόσο στην διάθεση του δεν θα έχει τους Δημήτρη Αράπη και Δημήτρη Καλαμπάκα, οποίοι ταλαιπωρούνται από διάταση στον όρθιο μηριαίο και προσαγωγούς αντίστοιχα. Αντίθετα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι πλήρης και θα προσπαθήσει να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας από τον ΠΑΟΚ.
Άρης – Μαρούσι (17:00, Αλεξάνδρειο)
Στο Αλεξάνδρειο θα δοθεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Άρη και το Μαρούσι, ένα ζευγάρι στο οποίο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς, θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει. Αντίθετα, η ομάδα του Βαγγελη Αλεξανδρή θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για πάρει το πλεονέκτημα της έδρας από τους «κίτρινους». Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πλήρης.
Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου (19:00, ΣΕΦ)
Καθαρό φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του των πλέι οφ είναι η ομάδα του Πειραιά, η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια θα στερηθεί της υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Επίσης, ο Γιώργος Πρίντεζης ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος πιθανότατα να του δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Κολοσσό για να ελέγξει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» δείχνοντας ότι δεν μπήκε στα πλέι οφ  φέτος μόνο για την συμμετοχή.
Πηγή: theplayer.gr

Μπλαν: «Είναι ενάντια στις αξίες μου»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν, διέψευσε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Mediapart» που καταγγέλλει τον ίδιο και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για ρατσιστικές πρακτικές.

«Με ενοχλεί γιατί είναι ενάντια στις αξίες μου. Είναι εντελώς ψεύτικο. Είναι ένα ψέμα για να πουν ότι συμμετείχε ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας. Επομένως δεν μπορώ να σας μιλήσω για κάτι που δεν υπάρχει», δήλωσε ο Μπλαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπλαν συμφώνησε με την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην επιβολή ενός πλαφόν στον αριθμό των μαύρων και αραβικής καταγωγής παικτών που καλούνται στην εθνική ομάδα, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για την ύπαρξη τέτοιου σχεδίου.

«Ποτέ δεν άκουσα να γίνει αναφορά ενός τέτοιου σχεδίου. Εδώ και χρόνια, η επιλογή παικτών γίνεται με βάση τα αθλητικά και σωματικά κριτήρια. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι να προσθέσουμε ‘χρώμα’ σε αυτό. Με εξοργίζει όμως που μου καταλογίζουν διακρίσεις με βάση το χρώμα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, για να καταλήξει: «Η διαφορετικότητα υπάρχει στο ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και στους δρόμους».

«Αν είχαμε 100χιλιάδες εισιτήρια θα τα εξαντλούσαμε»

Ακόμα και το προσωπικό τηλέφωνο του Σταύρου Αδαμίδη δεν σταματούσε να κτυπάει τις τελευταίες μέρες από γνωστούς και αγνώστους που έφταναν μέχρι και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι του τελικού. Και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μιλώντας στον αέρα του Novasports fm, αποθέωσε για μια ακόμα φορά την ανταπόκριση του κόσμου. Μάλιστα τόνισε πως ακόμα και 100χιλιάδες εισιτήρια να είχε η ΑΕΚ στην διάθεση της, θα τα είχε εξαντλήσει. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης:

«Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση η επιστροφή στους τίτλους. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο που είναι μια καλή ομάδα. Η δήλωση που έκανε σχετικά με το ματς της δεκαετίας, δεν έχει να κάνει με το τρόπαιο. Αλλά λόγω της επιστροφής στους τίτλους. Και είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση του τίτλου αυτού, για τις εξελίξεις την επόμενη μέρα. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τον τελικό ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Και 100χιλιάδες να είχαμε θα τα είχαμε εξαντλήσει.

-Οι στόχοι μας δεν σταματούν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Αμέσως μετά έχουμε τα πλέι οφ και θέλουμε να κυνηγήσουμε την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ»

-Αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγάλη προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, παίζει ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο. Δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως φαβορί. Είναι ένα ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50».

-Δεν ερωτηθήκαμε από την ΚΕΔ για τον κύριο Κάκο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Κάκο, τον θεωρούμε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές. Η ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει τίποτα παραπάνω από το 50-50. Και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά»

Θα τα πουν σε... έναν χρόνο και κάτι ψιλά!!

Φιλικό αγώνα στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 θα δώσουν Γερμανία και Γαλλία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

«Παραδοσιακά οι αγώνες μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας είναι πολλοί έντονοι, ενώ έχουν αρκετά αθλητικό ενδιαφέρον», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των «πάντσερ», Όλιβερ Μπίρχοφ.

Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα «πλούσια», καθώς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 23 φορές συνολικά, με την τελευταία τους συνάντηση να λήγει χωρίς σκορ (0-0), σε φιλικό που είχε διεξαχθεί στο Παρίσι, στις 12 Νοεμβρίου του 2005.

Ψυχραιμία συνιστά η διοίκηση της Μπάγερν!!

Έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να σεβαστούν τους αντιπάλους απηύθυνε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τη Σάλκε.

Η παραδοσιακή αντιπαλότητα των δύο συλλόγων έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη φημολογούμενη μετακίνηση του Μάνουελ Νόιερ στη βαυαρική ομάδα, οι ιθύνοντες της οποίας εκφράζουν φόβους για επεισόδια σε βάρος των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών. Προκειμένου, μάλιστα, να αποφευχθούν τα… χειρότερα, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ πίσω από τα δύο τέρματα της «Αλιάντς Αρένα».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η υποδοχή που θα επιφυλάξουν στον Νόιερ οι οπαδοί της Μπάγερν, καθώς μερίδα αυτών αντιτίθεται στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε αποδοκιμαστεί έντονα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, τον περασμένο Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, στο αντίπαλο στρατόπεδο του Γκελζενκίρχεν, οι φίλαθλοι της Σάλκε θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Νόιερ στην Μπάγερν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «Ultras Gelsenkirchen», ένας εκ των πιο σκληροπυρηνικών συνδέσμων των «ανθρακωρύχων», τον αποκήρυξαν ως... προδότη.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι!! Come stai? Από αυτήν την στήλη θα τα λέμε συχνά-πυκνά για το στοίχημα για να πηγαίνετε όσο το δυνατόν συχνότερα ταμείο!! Avanti λοιπόν:
Καϊζερσλάουτερν- Σαν Πάουλι 1 (1,69)

Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα Β 1 (1,96) ή G/G (1,52)
Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη 1 (1,55)
ή εναλλακτικά σε σύστημα 3-4-5 τα παραπάνω μαζί με:

Πάκος Φερέιρα-Γκιμαράες 2 (2,86) και
 Ρεμς-Ντιζόν 2 (3,10).
Grazie mille!! Ci vediamo di nuovo!!