Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αντσελότι: «Μάχη μέχρι τέλους»

Ο Κάρλο Αντσελότι προειδοποίησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω δηλώσεών του, ότι η το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, δείχνοντας αυτοπεποίθηση για τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του βρίσκεται στο κατάλληλο momentum για να κρατήσει τα ηνία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι, βρέθηκε μέχρι και 18 βαθμούς πίσω από την κορυφή, λίγο μετά τα Χριστούγεννα όμως κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο -6. Η Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται την Κυριακή στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ ενώ την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Τσέλσι, στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ την κατάκτηση της κορυφής.

Η Τσέλσι μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς της Πρέμιερ, ψάχνοντας μια ανατροπή άνευ προηγουμένου, την οποία πάντως δείχνει να πιστεύει ο Αντσελότι. «Θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές μέχρι τέλους. Πρέπει να νικήσουμε την Τότεναμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί αλλά εμείς θέλουμε να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική» τόνισε ο Αντσελότι και συμπλήρωσε «Η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα, η οποία ξέρει πως να διαχειριστεί την πίεση. Όμως το ίδιο μπορούμε και εμείς. Μην ξεχνάτε ότι όταν στο ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα χάναμε, η διαφορά μας ήταν 19 βαθμούς και τώρα μόλις έξι».

Ο Ιταλός κόουτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρώτο γκολ του Φερνάντο Τόρες με την ομάδα. «Ο Τόρες και ο Ντρογκμπά μπορούν να παίξουν μαζί. Γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις σπουδαίους παίκτες με εκπληκτικές δυνατότητες πρέπει να τους βάζεις να παίζουν μαζί. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι δυο τους ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: