Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Επιτέθηκαν σε Σταρκ οι Μαδριλένοι

Από την ώρα που διασταυρώθηκαν στην ημιτελική φάση του Champions League οι δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σχεδόν σίγουρο πως τα πράγματα θα ξέφευγαν.
Κάτι τα συνεχόμενα clasico, κάτι η κόντρα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, δεν ήθελε και πολύ. Άλλωστε η κατάσταση έδειχνε να έχιε ξεφύγει από το πρώτο κιόλας ντέρμπι της χρονιάς. Σε εκείνο το 5-0 το «Καμπ Νου». Πόσο μάλλον τώρα που παιζόταν η μισή πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Και οι ίδιοι οι παίκτες φρόντισαν να… βάλουν φωτιά στο όλο κλίμα. Και με δηλώσεις και πιο πολύ με τα όσα έκαναν μέσα στο γήπεδο. Σκληρά μαρκαρίσματα, φωνές στους διαιτητές και διαρκή παράπονα στον εκάστοτε διαιτητή.
Από κοντά και οι προπονητές. Και αν ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστός για τα περιβόητα mind games, κανείς δεν περίμενε να τον ακολουθήσει και ο χαμηλών τόνων Πεπ Γκουαρδιόλα.
Με όλο αυτό το κλίμα και την διαιτητική αδικία που υπήρξε στο ντέρμπι του Champions League, όπως τόνισε ο Μουρίνιο και υπερασπίστηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης (!) δεν ήθελαν και πολύ να ξεφύγουν και οι φίλοι της ομάδας.
Το βράδυ μετά την αναμέτρηση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Βόλγκανγκ Σταρκ και οι βοηθοί αποφάσισαν να δειπνήσουν σε εστιατόριο της Μαδρίτης. Μέγα λάθος. Εκεί και ενώ περίμενε να μπει τέσσερις φίλοι των «μερέγχες» τον αναγνώρισαν και του επιτέθηκαν φραστικά. Αλλά μέχρι εκεί, όπως μαρτυρά δημοσιογράφος που περίμενε και εκείνος τραπέζι. Δεν τον χτύπησαν, αλλά τον απείλησαν και τον προσέβαλαν.
Η αντίδραση του εστιατορίου ήταν άμεση. Ο Σταρκ και οι βοηθοί του μπήκαν αμέσως στον χώρο του εστιατορίου, όπου και τους παραχωρήθηκε prive χώρος για να δειπνήσουν. Αναμφισβήτητα ο Γερμανός διαιτητής θα θυμάται για πάντα την επίσκεψη του στην πρωτεύουσα την Ισπανίας.
Πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: