Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ψυχραιμία συνιστά η διοίκηση της Μπάγερν!!

Έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να σεβαστούν τους αντιπάλους απηύθυνε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τη Σάλκε.

Η παραδοσιακή αντιπαλότητα των δύο συλλόγων έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη φημολογούμενη μετακίνηση του Μάνουελ Νόιερ στη βαυαρική ομάδα, οι ιθύνοντες της οποίας εκφράζουν φόβους για επεισόδια σε βάρος των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών. Προκειμένου, μάλιστα, να αποφευχθούν τα… χειρότερα, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ πίσω από τα δύο τέρματα της «Αλιάντς Αρένα».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η υποδοχή που θα επιφυλάξουν στον Νόιερ οι οπαδοί της Μπάγερν, καθώς μερίδα αυτών αντιτίθεται στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε αποδοκιμαστεί έντονα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, τον περασμένο Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, στο αντίπαλο στρατόπεδο του Γκελζενκίρχεν, οι φίλαθλοι της Σάλκε θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Νόιερ στην Μπάγερν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «Ultras Gelsenkirchen», ένας εκ των πιο σκληροπυρηνικών συνδέσμων των «ανθρακωρύχων», τον αποκήρυξαν ως... προδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: