Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ορφανίδης μέσα, Τζαμπάζης έξω στον Άρη!!

Ο κύβος ερρίφθη… Με την προσθήκη και του Τάσου Ορφανίδη, ολοκληρώνεται ουσιαστικά το ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη, αυτό που θα κατατεθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες (τελευταία προθεσμία 6 Μαΐου) για τις εκλογές της ΠΑΕ Άρης.

Αυτήν τη στιγμή και μετά τη σημαντική προσθήκη των Ηλία Πόππη και Ντίμη Παπαϊωάννου, αλλά και την τελευταία του Ορφανίδη έχει ουσιαστικά σχηματιστεί η διοικητική ομάδα που θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών της Λέσχης στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών διοικητικό σχήμα θα συνεχίσει στα κοινά εκτός από τον Διαμαντή Τζαμπάζη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Έτσι το ψηφοδέλτιο αναμένεται να απαρτίζουν εκτός από τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη, οι Αντώνης Ζαμπέτας, Δημήτρης Σαρρής, Θέμης Μπεκιάρης, Αγαπητός Βαλογιώργης, Ηλίας Πόππης, Ντίμης Παπαϊωάννου, Τάσος Ορφανίδης, ενώ εφόσον αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές θα πλαισιωθεί και από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη Άρη.

Ο Τάσος Ορφανίδης διευθύνει κατασκευαστική εταιρία και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ως υπεύθυνος των ακαδημιών.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: