Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Φουλ δράση στα πλέι οφ!!

Το Σαββάτο αρχίζει και επίσημα η διεξαγωγή των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, του Άρη με το Μαρούσι, του ΠΑΟΚ με την Καβάλα αλλά και το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι. Να αναφέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα των «δυτικών προαστίων» το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη, είχε επικρατήσει η ομάδα του Ζέλικου Ομπράντοβιτς με 88-60.
Περιστέρι – Παναθηναϊκός (16:00, Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου)
Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, νίκησε με 28 πόντους διαφορά την  ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» έχουν το μυαλό τους, στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, ωστόσο θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να τελειώσουν πιο γρήγορα τη σειρά. Να αναφέρουμε ότι και δύο ομάδες δεν έχουν καμία απουσία.
ΠΑΟΚΚαβάλα (17:00, PAOK Sport Arena)
Την Κάβαλα θα υποδεχτεί στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του έναντι των πρωτάρηδων στα πλέι οφ φιλοξενούμενων. Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος θα υπολογίζει στον Ρόμπερτ Ντοζιέρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Ωστόσο στην διάθεση του δεν θα έχει τους Δημήτρη Αράπη και Δημήτρη Καλαμπάκα, οποίοι ταλαιπωρούνται από διάταση στον όρθιο μηριαίο και προσαγωγούς αντίστοιχα. Αντίθετα, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι πλήρης και θα προσπαθήσει να «κλέψει» το πλεονέκτημα έδρας από τον ΠΑΟΚ.
Άρης – Μαρούσι (17:00, Αλεξάνδρειο)
Στο Αλεξάνδρειο θα δοθεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Άρη και το Μαρούσι, ένα ζευγάρι στο οποίο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς, θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει. Αντίθετα, η ομάδα του Βαγγελη Αλεξανδρή θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για πάρει το πλεονέκτημα της έδρας από τους «κίτρινους». Να αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πλήρης.
Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου (19:00, ΣΕΦ)
Καθαρό φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του των πλέι οφ είναι η ομάδα του Πειραιά, η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια θα στερηθεί της υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Επίσης, ο Γιώργος Πρίντεζης ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος πιθανότατα να του δώσει χρόνο συμμετοχής με τον Κολοσσό για να ελέγξει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική στα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» δείχνοντας ότι δεν μπήκε στα πλέι οφ  φέτος μόνο για την συμμετοχή.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: