Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πισάρο: "Δε φεύγω από Ιταλία"

Ο Νταβίντ Πισάρο μίλησε σε ελληνική εφημερίδα και εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το Καμπιονάτο για χάρη του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας μάλιστα πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με άνθρωπο των "ερυθρολεύκων".
Ο Χιλιανός μέσος έσπευσε να βάλει "φρένο" στα όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού να τον δουν με την ερυθρόλευκη φανέλα, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Ρόμα, αλλά ακόμα κι αν αυτό δε γίνει, προτεραιότητά του θα είναι να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η εφημερίδα "Sportday" δημοσιεύει τα όσα της απάντησε με e-mail ο 32άχρονος μέσος. "Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από την Ρόμα τη δεδομένη στιγμή. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον σύλλογο και κανένας δεν μου έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκομαι στη μαύρη λίστα και θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου", αναφέρει ο Πισάρο. Ακόμα όμως και να συμβεί αυτό, τότε εγώ θα φύγω από τη Ρόμα με προορισμό μόνο άλλη Ιταλική ομάδα. Αυτό μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή".

Ήταν εξάλλου δεδομένο εξαρχής πως η περίπτωση του Πισάρο είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του και ο Τζιαμπάολο Μοντάλι, γενικός διευθυντής της Ρόμα, έπειτα από κουβέντα που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Βέβαια, δε σημαίνει ότι τα λόγια του Πισάρο θα κόψουν την όρεξη του Βαλβέρδε και του πρόεδρου του Ολυμπιακού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια -έστω διερευνητική- επαφή από πλευράς των Πειραιωτών.

"Κανένας απολύτως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τον ελληνικό σύλλογο. Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οπότε θεωρώ ότι είναι περιττό να μιλήσω για μία ομάδα, από τη στιγμή που αυτή δεν έχει μιλήσει με το κυρίως αναμεμειγμένο πρόσωπο", σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: