Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Αν είχαμε 100χιλιάδες εισιτήρια θα τα εξαντλούσαμε»

Ακόμα και το προσωπικό τηλέφωνο του Σταύρου Αδαμίδη δεν σταματούσε να κτυπάει τις τελευταίες μέρες από γνωστούς και αγνώστους που έφταναν μέχρι και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι του τελικού. Και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μιλώντας στον αέρα του Novasports fm, αποθέωσε για μια ακόμα φορά την ανταπόκριση του κόσμου. Μάλιστα τόνισε πως ακόμα και 100χιλιάδες εισιτήρια να είχε η ΑΕΚ στην διάθεση της, θα τα είχε εξαντλήσει. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης:

«Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση η επιστροφή στους τίτλους. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο που είναι μια καλή ομάδα. Η δήλωση που έκανε σχετικά με το ματς της δεκαετίας, δεν έχει να κάνει με το τρόπαιο. Αλλά λόγω της επιστροφής στους τίτλους. Και είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση του τίτλου αυτού, για τις εξελίξεις την επόμενη μέρα. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τον τελικό ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Και 100χιλιάδες να είχαμε θα τα είχαμε εξαντλήσει.

-Οι στόχοι μας δεν σταματούν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Αμέσως μετά έχουμε τα πλέι οφ και θέλουμε να κυνηγήσουμε την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ»

-Αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγάλη προσοχή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, παίζει ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο. Δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως φαβορί. Είναι ένα ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50».

-Δεν ερωτηθήκαμε από την ΚΕΔ για τον κύριο Κάκο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κύριο Κάκο, τον θεωρούμε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές. Η ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει τίποτα παραπάνω από το 50-50. Και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: