Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βίκτορ Βιτόλο-«Με σταθερότητα θα φθάσουμε στο στόχο»

Για τη μάχη των πλέι-οφ, το στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στο… Λιμάνι μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Βίκτορ Βιτόλο σε δηλώσεις του.
«Με σταθερότητα θα φθάσουμε στο στόχο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού του «Δικεφάλου» στον «Sport 103 fm»:
 
Για την κλήρωση των πλέι-οφ: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Είναι το ίδιο πράγμα, έτσι και αλλιώς θα αγωνιστούμε με όλους, αλλά θα ήθελα το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Ήταν πολύ σημαντικό το διάστημα της διακοπής. Ήταν μια αφορμή να ξεκουραστούμε και σωματικά και ψυχολογικά». 
 
Για τη διαφορά τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια λογική διαφορά, ωστόσο έχουμε δει ότι στα πλέι οφ μπορεί να κλείσει με μία νίκη». 
 
Για το που θα κριθεί η πρώτη θέση: «Θεωρώ ότι οι νίκες θα εξαρτηθούν από διάφορους παράγοντες. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παρουσιάσει μια σταθερότητα. Να είμαστε σταθεροί σε ένα αγωνιστικό πλάνο και πιστεύω ότι αυτό θα κρίνει και ποιος θα είναι πρώτος».
 
Για την Τούμπα στα πλέι οφ: «Εξυπακούεται ότι όλα τα παιχνίδια στην Τούμπα πρέπει να είναι νίκες. Πρέπει και φέτος να έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρσι στα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία είχαμε σχεδόν το απόλυτο. Πρέπει να παίζουμε και εκτός σαν να είμαστε στην Τούμπα». 
 
Για την ήττα της Βιγιαρεάλ από την Πόρτο: «To αποτέλεσμα στο Πόρτο έδειξε και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα έχει δουλέψει έχει προπονηθεί για να κερδίζει ομάδες σε όλα τα επίπεδα. Το ότι η Βιγιαρεάλ έχασε για πρώτη φορά φέτος μετά την Τούμπα, δείχνει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και το πόσο μεγάλη πορεία έκανε φέτος». 
 
Για τα δημοσιεύματα αναφορικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τα πλέι οφ. Αυτά είναι εκτός τώρα και θα τα συζητήσουμε άλλη ώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: