Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πλάνο για μεταγραφική ενίσχυση 100.000.000 ευρώ από τον Έλκαν

Το ποσό των 100.000.000 ευρώ θα διαθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι η διοίκηση της Γιουβέντους για την ενίσχυση της ομάδας, όπως αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους, τόσο η Gazzetta, όσο και η Corriere Dello Sport.
H διοίκηση της “Γηραιάς Κυρίας” έχει πρόθεση να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του Καμπιονάτο και παρά το γεγονός ότι η έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει να έχει χαθεί έχει καταστρώσει ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα μπορέσει να ενισχύσει σε σημαντικό ποσοστό το υπάρχουν ρόστερ.
Το μεγαλόπνοο πλάνο έχει εμπνευστεί ο πρόεδρος των “μπιανκονέρι”, Τζον Έλκαν, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βάλει αρχικά 60.000.000 ευρώ ώστε η Γιουβέντους να κάνει πρωταθλητισμό στη νέα χρονιά.. Από εκεί και πέρα υπολογίζεται πως περίπου 25.000.000 ευρώ θα εισρεύσουν από πόρους για το νέο γήπεδο και τα υπόλοιπα 15.000.000 από πωλήσεις παικτών και περικοπές συμβολαίων.
Aν όλα πάνε κατ' ευχήν για τους “μπιανκονέρι” τότε θα πάρουν 2-3 μεγάλα ονόματα, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέμπε Μαρότα. Ωστόσο, το φιλόδοξο πλάνο του Έλκαν δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, αφού ήδη είναι γνωστό πως οι “μπιανκονέρι” έχουν υποστεί ζημιά 60.000.000 ευρώ από την τελευταία τους καταστροφική χρονιά, ενώ τη νέα περίοδο και πάλι δεν θα υπάρξουν τα έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: