Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Στην Σουηδία οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Tο προπαιδικό τμήμα του ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1998 βρίσκεται από χθες (27/4) στη Στοκχόλμη της Σουηδίας όπου θα συμμετάσχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης με την ονομασία « Lennart Johansson Academy Trophy 2011»

Το τουρνουά έχει διάρκεια τριών ημερών από 29 Απριλίου ως 1 Μαΐου. Τα «αετόπουλα» αγωνίζονται στον Α' όμιλο και ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με πρώτο αντίπαλο την ομάδα της ΑΙΚ, αναμέτρηση που θα ανοίξει την διοργάνωση την Παρασκευή στις 10 τοπική ώρα. Στις 4:00μ.μ της ίδιας ημέρας ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Ajax, ενώ το Σάββατο (30/4) στις 11:00π.μ την Σουηδική Honka.

Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους και στον 1ο μαζί με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται ακόμα οι ΑΙΚ, Ajax και Honka. Στον 2ο επίσης συμμετέχουν τα αντίστοιχα τμήματα των Milan, HJK Helsinky, Lyngby BK και Εθνικής Γεωργίας.

Το τμήμα συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξης Τασούλης και Βασίλης Μήττας, ενώ την αποστολή απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές, οι Αργυρίου, Βαρουξάκης, Γαλιδόπουλος, Ζαμπέτης, Καμήλαλης, Καπανάτζε, Καρασαββίδης, Κυριλλίδης, Μούτσα, Μπουζούδης, Νεστωράς, Πάνος, Παραστατίδης, Πασπαλάς, Τζεβελέκης, Χαζαρίδης, Χαραλαμπίδης και Χατζηπαρασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: