Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πυρετός προετοιμασίας στην Λέσχη Φίλων Άρη

Ο πυρετός προετοιμασίας για την κρίσιμη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη ανεβαίνει. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην εύρυθμη λειτουργία των διαδικασιών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα μέλη που θα δώσουν το παρών.

Η αίθουσα του Βελλίδειου συνεδριακού κέντρου, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Λέσχης, αναμένεται να χωρέσει πάνω από 4.000 μέλη. Η προεργασία έχει να κάνει με την τοποθέτηση μέχρι και  4.000 καθισμάτων, ενώ θα υπάρξει πρόβλεψη ακόμα και για όρθιους αν χρειαστεί.

Σύμφωνα, μάλιστα με πρόσφατη τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του δ.σ. της Λέσχης Θόδωρου Εμμανουηλίδη υπάρχει «πρόβλεψη να  τοποθετηθούν  οθόνες  εκτός του κέντρου, για  να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που βρίσκεται εκτός της αίθουσας. Ακόμη θα υπάρχει μέριμνα ούτως ώστε να προβλεφθεί και διευκόλυνση  στο παρκινγκ».

Με συνεχείς ενημερώσεις τους, οι επικεφαλής της Λέσχης τονίζουν ακόμη ότι: «Όλα τα μέλη της Λέσχης ακόμα και τα μη τακτοποιημένα και τα δόκιμα, μπορούν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση. Από το πρωί της 11ης Μαΐου, θα υπάρχουν σταντ για ανανεώσεις και  νέες εγγραφές.  Όλα τα μέλη της Λέσχης, χωρίς εξαίρεση, μπορούν να λάβουν γνώση όλων των πεπραγμένων της Συνέλευσης».

Υπενθυμίζουμε, ότι τα υποψήφια σχήματα θα πρέπει να δηλωθούν στη Λέσχη μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011. Μέχρι στιγμής επίσημα δεν έχει εκδηλωθεί από κανέναν καμία υποψηφιότητα, την ώρα που τα σενάρια μιλούν για τουλάχιστον δυο ψηφοδέλτια στις εκλογές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: