Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Γιούρο, Γιούρο όλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράβο, ρε μάγκες! Η Εθνική, με γκολ των Σαμαρά, Γκέκα, νίκησε 2-0 την Κροατία στο "Καραϊσκάκη" και αγκάλιασε την πρόκριση στο Euro-2012. Πλέον, αρκεί μια ισοπαλία την Τρίτη στη Γεωργία!
Γιούρο, Γιούρο όλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με ένα ψυχωμένο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική μας λοιπόν με τα γκολ των Σαμαρά και Γκέκα σε 10 λεπτά νίκησε 2-0 στο "Καραϊσκάκη" τους Κροάτες και θέλει 1 βαθμό την Τρίτη στη Γεωργία για να πάει στο EURO!
H Eθνική μας έφαγε την... κρυάδα με τα επεισόδια στην αρχή κι έκανε κακό πρώτο μέρος, αλλά με τους Σωκράτη και Αβράαμ πίσω "βράχους" δεν κινδυνέψαμε, παρά τα πολλά κι αβίαστα λάθη μας. Με τσαμπουκά στο δεύτερο μέρος, έναν "Κατσούρ" που είχε... ξανανιώσει και τον Γκέκα να είναι... Γκέκας στο δεύτερο γκολ, φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη κόντρα στους υπερφίαλους Κροάτες, που είχαν τα αστέρια τους (Μόντριτς, Κράνιτσαρ) σε κακή βραδιά.
Χάλια στις εξέδρες...
Τα βλέπαμε στο πρωτάθλημα, ε... καιρός ήταν να τα δούμε και σε ματς της Εθνικής... 100 κουκολουφόροι μπήκαν σαν κύριοι στις εξέδρες, πετώντας κροτίδες στους Κροάτες οπαδούς και κάπου εκεί το πράγμα πήγε να ξεφύγει. Το ματς διεκόπη στο 3` για 6 λεπτά από τον Γουέμπ, τα πράγματα ψιλοηρέμησαν αλλά το κακό είχε γίνει.
... χάλια και το ματς
Το ότι κάναμε το πρώτο μας σουτ στο 41` τα λέει όλα για την εικόνα της Εθνικής μέχρι τότε. Όχι πως οι Κροάτες είχαν κάνει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στέκονταν καλύτερα, απο ένα σημείο κι ύστερα πίεζαν και ψηλά και γενικότερα έβγαζαν καλύτερη εικόνα. Οι παίκτες του Σάντος δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από δυο μπαλιές, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, δημιουργία μηδέν και κάπως έτσι κυλούσε το ματς. Πάντως στο 43` στη μοναδική αξιόλογη επιθετική μας προσπάθεια, ο Αβραάμ είχε μια καλή κεφαλιά, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τοροσίδης αποχώρησε τραυματίας για να μπει ο Βύντρα.
Να σημειωθεί πως παίχτηκαν 7 λεπτά καθυστέρησης λόγω των επεισοδίων στο ξεκίνημα, με το 0-0 πάντως να μοιάζει καθόλα φυσιολογικό.
Ανοιχτό ματς
Με τον Γκέκα στο 48` κάναμε την καλύτερη φάση μας (και υποψία πέναλτι για χέρι του Στρίνιτς), αλλά οι Κροάτες εκμεταλλευόμενοι τα λάθη μας ισορρόπησαν και με την είσοδο του Πέρισιτς έγιναν πιο... ζωηροί. Ο Σάντος από την πλευρά του πέρασε τον Φωτάκη αντί του Τζιόλη.
Γκοοοοοοοοοοοολ!
Έτσι, με το πρώτο κόρνερ μας στο ματς κάναμε το 1-0! Η μπάλα μετά από φάση διαρκείας έφτασε στον Σαμαρά που κεραυνοβόλησε τον Πλετίκοσα, προκαλώντας ντελίριο! Λίγο μετά, στο 79` πάλι από κόρνερ του "Κάρα", ο Γκέκας με κεφαλιά-οβίδα έκανε το 2-0, δίνοντας στην ομάδα μας προβάδισμα 2 γκολ!
Μάλιστα, οι Κροάτες αγωνίστηκαν ως το τέλος του ματς με 10, γιατί ο Κάλινιτς έφυγε τραυματίας και οι Κροάτες είχαν κάνει όλες τις αλλαγές τους. Ο Σάντος έβαλε και τον Μάκο αλλά το ματς ήταν δικό μας ούτως ή άλλως και στο τέλος πανηγυρίσαμε εμείς!
 

Κεκλεισμένων το πρώτο ντέρμπι;

Την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι λόγω τιμωρίας των πρασίνων, που ελπίζουν σε μείωση ποινής από το ΑΣΕΑΔ.
Την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι λόγω τιμωρίας των πρασίνων, που ελπίζουν σε μείωση ποινής από το ΑΣΕΑΔ.
Κεκλεισμένων το πρώτο ντέρμπι;
Πέντε αγωνιστικές θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η κλήρωση της Α1 λοιπόν, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, «όρισε» το παιχνίδι την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και... δημιούργησε θέμα, καθώς γηπεδούχοι είναι οι «πράσινοι» που είναι τιμωρημένοι από πέρυσι!

Ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί από πέρσι με τέσσερις αγωνιστικές και πλέον αν θα έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ την πέμπτη αγωνιστική ή όχι εξαρτάται από το ΑΣΕΑΔ, αφού το «τριφύλλι» έχει κάνει ένσταση. Για να έχει κόσμο ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να πέσει η ποινή στο μισό

To ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου ενώ το ματς στο ΣΕΦ θα είναι στις 4 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη Αγωνιστική (15-16 Οκτωβρίου)
Κολοσσός - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Αρης
Περιστέρι - ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ηλυσιακός - Καβάλα
ΑΓΟΡ - Ικαρος
Ρεπό: Μαρούσι

Βραβεύσεις και δηλώσεις

Ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, την οποία αποτελούν οι Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μάρσαλ (ΠΑΟΚ), Μπατίστ (Παναθηναϊκός) και Μπουρούσης (Ολυμπιακός). Μάρσαλ και Μπουρούσης δεν ήταν παρόντες λόγω υποχρεώσεων με τις νέες ομάδες τους, Αστάνα και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που βραβεύτηκε και σαν MVP της περιόδου και καλύτερος αμυντικός, ανέφερε: «Σημασία δεν έχουν οι ατομικές βραβεύσεις, αλλά να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και φέτος».

Ο Βασίλης Σπανούλης, που βραβεύτηκε από τον Νίκο Μπουντούρη, τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Θα προτιμούσα να είχαμε έναν συλλογικό τίτλο κι όχι ατομικό. Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά. Είναι μια νέα σεζόν, σύμφωνα με τα νέα οικονομικά δεδομένα έγιναν κάποιες αλλαγές, αλλά τα λεφτά και τα ονόματα δεν κάνουν τις ομάδες. Τις κάνουν η χημεία, οι χαρακτήρες και η ομαδική δουλειά».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή από τον συνεργάτη του, Δημήτρη Ιτούδη, ανέφερε: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές και κρατώ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και μας πίστεψαν. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες μου».

Ο Νικ Καλάθης παρέλαβε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη από τον Κώστα Παταβούκα. «Ευχαριστώ για αυτό το βραβείο. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου, τους προπονητές και τη διοίκηση. Ελπίζω οι επιτυχίες να συνεχιστούν και φέτος», ανέφερε ο ομογενής γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας βραβεύτηκε ως καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος. «Ευχαριστώ αυτούς που με ψήφισαν και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που σε συνεργασία με αυτή του Άρη μού χάρισαν αυτό το όμορφο περσινό ταξίδι. Εύχομαι να έχω καλή πορεία και με την ομάδα μου», τόνισε.

Βραβείο ήθους πήραν η Καβάλα και ο Ίκαρος Καλλιθέας, που δεν είχαν καμία τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή. Τα βραβεία παρέλαβαν οι πρόεδροι των ομάδων, Κώστας Παπακωνσταντίνου και Δημήτρης Αγγελόπουλος αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ βράβευσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο για τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, που έφτασε τους 51 τίτλους με αυτούς που κατέκτησε την περασμένη σεζόν. «Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ για την τιμή μου που κάνει στη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός για τις μεγάλες επιτυχίες της».

Ο Βασίλης Οικονομίδης βράβευσε και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, που στην ομιλία του άφησε αιχμές για τα αθλητικά όργανα. «Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική διάκριση. Αυτές οι μέρες που περνά η χώρα μας είναι δύσκολες και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση το μπάσκετ. Παρ’ όλα αυτά όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές προϊόν στους φιλάθλους, αν ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος και εφαρμόζονται σε όλους το ίδιο. Μπορούμε να κάνουμε βήματα για να καλυτερέψουμε το πρωτάθλημα και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Αναρωτιόμαστε πώς πέρασε ένας χρόνος πρωταθλήματος χωρίς να γίνει ένας έλεγχος ντόπινγκ κι απορώ πως αρχίζει το πρωτάθλημα και αποφάσεις των αθλητικών οργάνων δεν έχουν ανακοινωθεί. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι πιο δημιουργική από την προηγούμενη», τόνισε.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τίμησαν στα πρόσωπα του γιου και της κόρης του Φαίδωνα Ματθαίου τον εκλιπόντα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα:

Η πρώτη Αγωνιστική (15-16 Οκτωβρίου)

Παναθηναϊκός-Άρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος
ΑΓΟΡ-Ίκαρος Καλλιθέας
Περιστέρι-ΚΑΟΔ
Ηλυσιακός-Καβάλα
Μαρούσι: Ρεπό

2η Αγωνιστική

Άρης-Κολοσσός Ρόδου
ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός
Ίκαρος Καλλιθέας-Περιστέρι
Ολυμπιακός-Μαρούσι
Καβάλα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-Ηλυσιακός
Ρεπό: ΑΓΟΡ

3η Αγωνιστική

Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ
Παναθηναϊκός-Ίκαρος Καλλιθέας
ΑΓΟΡ-Ολυμπιακός
Μαρούσι-Καβάλα
ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός
Πανιώνιος-Άρης
Ρεπό: Περιστέρι

4η Αγωνιστική

Ίκαρος Καλλιθέας-Κολοσσός Ρόδου
Ολυμπιακός-Περιστέρι
Καβάλα-ΑΓΟΡ
Ηλυσιακός-Μαρούσι
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΚΑΟΔ-Άρης
Ρεπό: Παναθηναϊκός

5η Αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Περιστέρι-Καβάλα
ΑΓΟΡ-Ηλυσιακός
Μαρούσι-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-ΚΑΟΔ
Άρης-Ίκαρος Καλλιθέας
Ρεπό: Κολοσσός Ρόδου

6η Αγωνιστική

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου
Καβάλα-Παναθηναϊκός
Ηλυσιακός-Περιστέρι
ΠΑΟΚ-ΑΓΟΡ
Μαρούσι-Πανιώνιος
Ίκαρος Καλλιθέας-ΚΑΟΔ
Ρεπό: Άρης

7η Αγωνιστική

Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα
Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός
Περιστέρι-ΠΑΟΚ
ΑΓΟΡ-Μαρούσι
Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας
Άρης-Ολυμπιακός
Ρεπό: ΚΑΟΔ

8η Αγωνιστική

Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Μαρούσι-Περιστέρι
ΑΓΟΡ-Πανιώνιος
Καβάλα-Άρης
Ολυμπιακός-ΚΑΟΔ
Ρεπό: Ίκαρος Καλλιθέας

9η Αγωνιστική

Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Μαρούσι
Περιστέρι-ΑΓΟΡ
Άρης-Ηλυσιακός
ΚΑΟΔ-Καβάλα
Ίκαρος Καλλιθέας-Ολυμπιακός
Ρεπό: Πανιώνιος

10η Αγωνιστική

Μαρούσι-Κολοσσός
ΑΓΟΡ-Παναθηναϊκός
Περιστέρι-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Άρης
Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ
Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας
Ρεπό: Ολυμπιακός

11η Αγωνιστική

Κολοσσός Ρόδου-ΑΓΟΡ
Παναθηναϊκός-Περιστέρι
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Άρης-Μαρούσι
ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ
Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός
Ρεπό: Καβάλα

12η Αγωνιστική

Περιστέρι-Κολοσσός
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΑΓΟΡ-Άρης
Μαρούσι-ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας
Καβάλα-Ολυμπιακός
Ρεπό: Ηλυσιακός

13η Αγωνιστική

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Καβάλα
Άρης-Περιστέρι
ΚΑΟΔ-ΑΓΟΡ
Ίκαρος Καλλιθέας-Μαρούσι
Ολυμπιακός-Ηλυσιακός
Ρεπό: ΠΑΟΚ

«Θα προτιμούσα έναν τίτλο με Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Σπανούλης στην κλήρωση της Α1 ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της περσινής χρονιάς και κατά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε πως θα προτιμούσε να είχε πάρει έναν ακόμα τίτλο με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τη νέα σεζόν, δήλωσε ξανά πως τα λεφτά δεν φέρνουν την επιτυχία...
«Θα προτιμούσα έναν τίτλο με Ολυμπιακό»
Αφού πήρε το έπαθλό του από το Νίκο Μπουντούρη, ο V-Span τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Βέβαια, θα προτιμούσα να είχα ένα συλλογικό τίτλο κι όχι μια ατομική διάκριση. Ελπίζω να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα.

Σίγουρα, διανύουμε δύσκολους καιρούς, ωστόσο τα λεφτά και τα ονόματα δεν κάνουν τις ομάδες, η χημεία των παικτών τις κάνει. Εύχομαι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα».

Ο "βελτιωμένος" Νικ!!

Ο Νικ Καλάθης ανακηρύχθηκε ως ο «πιο βελτιωμένος παίκτης» της περασμένης χρονιάς κι ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Ο "βελτιωμένος" Νικ
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού παρέλαβε το βραβείο του από τον Κώστα Παταβούκα και τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό» τα λόγια του Νικ Καλάθη.
Πηγή: gazzetta.gr

Έμεινε μόνο ένα εισιτήριο!!

Sold out στο "Καραϊσκάκη" για τον κρίσιμο αποψινό αγώνα της Εθνικής με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro-2012. Η Ελλάδα μια γροθιά για το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά!
Έμεινε μόνο ένα εισιτήριο!
Κατάμεστο θα είναι το «Καραϊσκάκη» στο βραδινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας (21.45, Mega) με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Έτσι λοιπόν, παρά τις όποιες δυσοίωνες προβλέψεις των τελευταίων ημερών, οι φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» του Φερνάντο Σάντος και των διεθνών του και αναμένεται να δημιουργήσουν μία ωραία και... καυτή ατμόσφαιρα.

Στόχος όλων άλλωστε, είναι να... σπρώξουν την ομάδα και να νικήσει τους Κροάτες, ώστε να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο
Euro που θα διεξαχθεί σε Ουκρανία και Πολωνία. Η Ελλάδα θέλει το τρίποντο απόψε, για να... προσπεράσει την Κροατία και μετά έναν βαθμό τουλάχιστον την Τρίτη εκτός έδρας με την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια για να πάρει το ειστήριο της πρόκρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το sold out: «Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδας-Κροατίας για την προκριματική φάση του EURO 2012.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στο πιο κρίσιμο ραντεβού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012».

«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην κλήρωση της Α1 από τον ΕΣΑΚΕ παρέλαβε τρία βραβεία για την περσινή χρονιά (MVP, καλύτερος αμυντικός και μέλος της καλύτερης πεντάδας) και ευχήθηκε να μείνει ο Παναθηναϊκός σε υψηλό επίπεδο.
«Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι...»
"Δεν έχουν σημασία τα ατομικά βραβεία, αλλά το να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχει σημασία ξαναλέω η ατομική, αλλά η ομαδική διάκριση και έτσι και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε και για το καλύτερο" είπε ο 31χρονος γκαρντ του «τριφυλλιού».

Δριμύ "κατηγορώ" Austrian Boys κατά ΕΠΟ, Super League και Πολιτείας!!

Oι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, "Austrian Boys" με ανακοίνωση τους έβαλαν κατά της Πολιτείας, συγκεκριμένα του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, της ΕΠΟ και της Super League, κάνοντας λόγο για "μαφιόζικη τρόικα του ελληνικού ποδοσφαίρου"...
Δριμύ "κατηγορώ" Austrian Boys κατά ΕΠΟ, Super League και Πολιτείας
Αναλυτικά:
Δεν θα σβήσουν ποτέ την αγάπη μας, για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Ο λυσσαλέος, άδικος και άνανδρος πόλεμος που δέχτηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, εδώ και 4 μήνες από τον διορισμένο υπουργό Γερουλάνο με την βοήθεια των εκτελεστικών του οργάνων, όπως κάποια ρετάλια της Αθηναϊκής δημοσιογραφίας και ένα ολόκληρο σύστημα προπαγάνδας, πέτυχε το στόχο του. Η ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνιστικά θαύμασε όλη η Ελλάδα την περσινή χρονιά δεν υπάρχει πλέον. Η ποδοσφαιρική ομάδα που και φέτος θα πρωταγωνιστούσε στο ελληνικό πρωτάθλημα, που και φέτος θα πρόσφερε θέαμα και θα έκανε «ζημίες» στους δήθεν «μεγάλους», φρόντισαν κάποιοι να γίνει θύμα πλιάτσικου και λεηλασίας από τους αντιπάλους μας. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι παίκτες αυτοί που ανήκουν σε μια ομάδα που τόσους μήνες έγινε αντικείμενο μιας άθλιας προπαγάνδας, είναι οι πλέον περιζήτητοι από τις υπόλοιπες «καθαρές» ομάδες του πρωταθλήματος που φρόντισαν να καλύψουν τις αδυναμίες τους, με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο βωμό μιας “δήθεν εξυγίανσης” η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Γερουλάνος και όλο το βρώμικο σύστημα χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που διέθεταν για να βρούνε ένα εξιλαστήριο θύμα. Ακόμα και o Πιλάβιος και η Super league προστέθηκαν στα «εργαλεία» του Γερουλάνου και πλέον η ΕΠΟ και η διοργανώτρια αρχή έγιναν και με την βούλα καθοδηγούμενα όργανα του Γερουλάνου και του Μπιτσαξή, καταργώντας το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Ο τίτλος που τους αξίζει είναι ένας : Η Μαφιόζικη Τρόικα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Αυτό που έγινε στην ομάδα μας με κυβερνητική εντολή δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.
Εχουν κάνει όλοι τους όμως ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχουν υπολογίσει τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος.
Λοιπόν, καταρχήν το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα έχει «τελειώσει» πολιτικά και ουσιαστικά στο Βόλο και το Νομό Μαγνησίας και αυτό είναι κάτι που θα το δούνε πολύ σύντομα.
Αυτό είναι υπόσχεση. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.
Εμείς δεν είμαστε απλά «Αγανακτισμένο» είμαστε «Οργισμένοι».
Όσο για την ΕΠΟ και την Super League πρέπει να είναι έτοιμοι κάποια στιγμή να «πληρώσουν» το έγκλημα τους να υποταχθούν στις «αιμοσταγείς» ορέξεις του Γερουλάνου, προκειμένου να μην χάσουν τα χρήματα με τα οποία τους εκβίασαν.
Η δικαίωση μας αργά ή γρήγορα θα έρθει και τότε όλοι θα τρέχουν να κρυφτούν για να γλιτώσουν τις συνέπειες του εγκλήματος που κάνανε.

Και τώρα πάμε στα δικά μας. Αδέλφια μας οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.
Ότι και να μας κάνουν, όσες κατηγορίες και να μας ρίξουν δεν θα μπορέσουν ποτέ να σβήσουν από μέσα μας τις στιγμές που έχουμε ζήσει με αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα σβήσουν ποτέ τις 18 ώρες μέσα στα πούλμαν για Βελιγράδι.
Δεν θα σβήσουν ποτέ την υποδοχή της ομάδας μας στο αεροδρόμιο της Αγχίαλου.
Δεν θα σβήσουν ποτέ τις χαρές και την ευτυχία που νιώσαμε όλοι στις μεγάλες νίκες.
Δεν θα σβήσουν ποτέ τις όμορφες στιγμές στις κερκίδες όλων των γηπέδων της Ελλάδας.
Δεν θα σβήσουν ποτέ την αγάπη μας, για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Θα αντλήσουμε δύναμη και ενωμένοι θα ξαναφέρουμε σύντομα τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που του αξίζει.

* Ηλία Σολάκη, Λέαντρο Άλβαρεζ, Βιθέντε Μόνχε, Χαβιέ Ουμπίντες, Μάριο Μπρέσκα, Χουάν Μαρτίν, Γιάννη Ζαραδούκα, Στάθη Ρόκα, Παύλο Μητρόπουλε, Έλντιν Γιακούποβιτς, Ζόλταν Σέλεζι, Χαβιέ Τομάς, Νόε Ακόστα και όλα τα άλλα παιδία … Ήταν τιμή μας που φορέσατε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου … Σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας αγαπάμε για πάντα!!!
* Χάβι Γκράθια, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, έχεις κερδίσει παντοτινά μια θέση στην καρδία μας. Ήσουν κύριος σε όλα. Να είσαι πάντα καλά και να έχεις πάντα επιτυχία στη ζωή σου. Στο επανιδείν!

* Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει να πούμε σε κάποιους ανθρώπους στην ΠΑΕ, όπως την Μένη Θεοδώρου και τον Τάκη Γιαννόπουλο που μέχρι το τέλος έχουν σταθεί κοντά στην ομάδα.

*Ειδικότερα για το νομικό της ομάδας Θανάση Χαρμάνη τα λόγια είναι περιττά. Στο πρόσωπο του μετουσιώνεται όλο πάθος και η περηφάνια του λαού του Βόλου. Στον αγώνα, που δεν θα σταματήσει Θανάση, θα είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους

* ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ..ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ !!!

ΠΑΣ καλά Κυριάκο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα καταπληκτικό γκολ σημείωσε ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με την Παναχαϊκή την Πέμπτη.
ΠΑΣ καλά Κυριάκο; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κυριάκος με ατομική ενέργεια και δυνατό μακρινό σουτ στο "παραθυράκι" δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ανδρούτσο, πετυχαίνοντας το 2-1 για τους Ηπειρώτες στο 76'.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-1.
Δείτε το γκολ:

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

Πιτσιρικάς... "λάστιχο" μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μικρός Ρόχαν Αγίτ Κοκάνε μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες μετά που κατάφερε να περάσει κάτω από 20 αυτοκίνητα χωρίς να ακουμπά πουθενά εκτός τα πατίνια του!

Πιτσιρικάς... "λάστιχο" μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο τρομερός πιτσιρίκος κατάφερε να περάσει κάτω από το κενό χώρο των αυτοκινήτων που ήταν μόλις 35 εκατοστά και να σταματήσει λίγο πριν περάσει από το 20ο αυτοκίνητο.
Ο Ρόχαν πήδηξε από τη χαρά του όταν έμαθε πως έκανε το νέο Ρεκόρ Γκίνες με περίπου 39 μέτρα σπάζοντας το προηγούμενο για περισσότερο από 8 μέτρα.
Πηγή: shootandgoal.com

Πρόστιμα εδώ, πρόστιμα και στην Μπάρτσα!!

Πρόστιμο 110.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Πόρτο τον Αύγουστο.
Πρόστιμα εδώ, πρόστιμα και στην Μπάρτσα!
Ο λόγος που η UEFA τιμώρησε τους "μπλαουγκράνα" είναι ότι η ομάδα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο με δύο λεπτά καθυστέρηση και επειδή οι οπαδοί της άναψαν 10 καπνογόνα στις εξέδρες, κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι Καταλανοί που είχαν κερδίσει με 2-0 την Πόρτο και κατέκτησαν το τρόπαιο, έχουν προθεσμία μέχρι την Κυριακή για να καταθέσουν ένσταση.
πηγή: sportdog.gr

«Κάναμε προετοιμασία για να παίξουμε Ευρώπη...»

Ο Γιάννης Κοντης δικαιολόγησε ως έναν βαθμό τους παίκτες του Άρη για το κακό ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα, λέγοντας πως η ομάδα έκανε προετοιμασία για να παίξει στην Ευρώπη, έχοντας ως δεδομένο τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι λύση η αλλαγή προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στα... νυχτοπερπατήματα κάποιων παικτών των «κίτρινων».
«Κάναμε προετοιμασία για να παίξουμε Ευρώπη...»
Αναλυτικά όσα είπε στον Novasportfm 94.6:
Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Ο Άρης δεν είναι ομάδα από αυτές που αρκούνται στην ισοπαλία. Σε ένα βαθμό θα μπορούσε να είναι υπερβολικός ο ντόρος που έχει γίνει. Αν όμως αναλογιστεί κανείς τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος, την δυναμική που εκφράζει ο Άρης δεν είναι υπερβολικός. Παίξαμε με τρεις αντιπάλους που θεωρούνται μικρομεσαίοι και το χειρότερο η εικόνα μας ήταν απογοητευτική».

Για το αν ήταν δικαιολογημένο ως ένα σημείο: «Θέλω να δώσω κάποια ελαφρυντικά που βέβαια δεν είναι συγχωροχάρτι για τους παίκτες. Είμαστε στον τέταρτο μήνα προετοιμασίας. Υπάρχει αβεβαιότητα παίζουμε δεν παίζουμε. Έχουμε δώσει μόνο τρία παιχνίδι. Κάναμε προετοιμασία με την προοπτική ότι με την αποβολή του Βόλου θα παίζαμε στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει ρυθμός. Παίζουμε μία φορά το μήνα. Όλα αυτά συμβάλλουν. Πιστεύω ότι με τη διακοπή δίνεται η ευκαιρία στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες να δουλέψουν. Ελπίζω να εμφανιστεί διαφορετικός».

Για την εύκολη λύση ο πρώτος που την «πληρώνει» να είναι ο προπονητής: «Πιστεύω ότι το να αλλάζεις προπονητές ειδικά έτσι εύκολα και προπονητές που έχουν να δώσουν πράγματα, είναι λάθος μεγάλο. Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει μαγικό ραβδάκι; Από τη διοίκηση μέχρι παίκτες πρέπει όλοι να αναλογιστούν ότι δεν έχει γίνει καλά. Πιστεύω ότι περισσότερο το θέμα είναι ψυχολογικό και συγκέντρωσης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς».

Για το μυστικό της επιτυχίας ενός τεχνικού: «Μετά από τόσα χρόνια και συζητήσεις έχω καταλήξει ότι δεν είναι η τακτική αλλά το να είσαι οξυδερκής, να βλέπεις που πονάει η ομάδα και να κάνεις καλή διαχείριση του υλικού σου. Να έχεις ευχαριστημένους και αυτούς που παίζουν και αυτούς που δεν παίζουν».

Για όσα λέγονται σχετικά με την ζωή που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη: «Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες κορυφής, όχι μόνο για τον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής είναι ένα παιδί δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι έχει υποχρεώσεις, πρέπει να σέβεται τα χρήματα που παίρνει. Όταν βλέπουν οι οπαδοί κάποιον παίκτη έξω τους εκνευρίζει. Δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα πέραν ενός ίσος δύο περιπτώσεων που νομίζω ότι έχουν καταλάβει».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι είναι πεσμένο σε ποιότητα. Βλέπουμε ότι οι ομάδες δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Και από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές ποιότητας εκλείπουν. Για να μην πιάσω τα άλλα θέματα…».

"Δύσκολο παιχνίδι"

Ο Στράτος Αποστολάκης εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το ματς της Ελλάδας με την Κροατία μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ έθεσε και τους προβληματισμούς του αναφορικά με το ενδιαφέρον του πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό.
"Δύσκολο παιχνίδι"
Αναλυτικά η συνέντευξή του στον "Sentrafm 103,3":

Για τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Κροατία:
"Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο τρόπος που αγωνίζεται η εθνική ομάδα δεν είναι επιθετικός και δεν μας γεμίζει με αισιοδοξία. Την εθνική μας την χαρακτηρίζει η αμυντική της τακτική και για αυτό υπάρχει ένας μεγάλος βαθμός δυσκολίας".
Για την παρουσία του Φάνη Γκέκα στην ενδεκάδα: "Μπορεί να δώσει μεγαλύτερη επιθετικότητα, αλλά μπορεί να αποδειχθεί παγίδα γιατί θα στερήσει κάποιον παίκτη από την μεσαία γραμμή που θα δοθεί εκεί η μεγάλη μάχη. Πρέπει να έχουμε στο κέντρο μια πλειάδα ποδοσφαιριστών προκειμένου να κρατήσουμε την μπάλα και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Μπορούμε προς το τέλος του παιχνιδιού να ρισκάρουμε στην επίθεση και να τα παίξουμε όλα για όλα. Βάζοντας περισσότερους επιθετικούς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε επιθετικοί και θα πάρουμε τη νίκη. Αν έχεις τον έλεγχο, θα κάνεις λιγότερες αποστάσεις και θα ελέγχεις τον ρυθμό. Ο έλεγχος του ρυθμού θα κρίνει το παιχνίδι και έχουμε τους παίκτες για να το καταφέρουμε. Ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι. Ο Σάντος, μπορεί να παίζει 4-3-3 , αλλά αν ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης βοηθούν το κέντρο τότε δεν είναι καθαρό 4-3-3. Δεν νομίζω ότι ο Σάντος που είναι μετρ στο αμυντικό παιχνίδι να πέσει στην παγίδα".
Για τη γκέλα με τη Λετονία και τον εύκολο όμιλο της εθνικής: "Στη Λετονία νομίζω ότι έγινε μεγάλη γκέλα. Αν θέλω να σταθώ κάπου είναι ότι τέτοιες εύκολες κληρώσεις η εθνική δεν τις είχε ποτέ. Αυτό το έχουν καταφέρει με την δουλειά τους. Με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου πρέπει να παρουσιάσουμε κάτι. Στην τελική φάση θα αντιμετωπίσουμε καλύτερες ομάδες από την Κροατία. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι κάνουμε κάτι. Δεν γίνεται να παίζουμε πάντα με την Ελβετία και το Ισραήλ".
Για την τακτική που και την δύναμη που πρέπει να έχει η ομάδα: "Μπορεί το ματς να ξεκινήσει καλά, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι Κροάτες. Στον αγώνα που παίξαμε στην Κροατία, δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Το ότι πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι, πιο κινητικοί δεν το συζητάω. Το θέμα είναι να μην είναι τρελός ο ρυθμός και να μην φεύγουν όλοι οι παίκτες στην επίθεση γιατί μπορεί να το πληρώσουμε".
Για το εάν το παιχνίδι έχει ομοιότητες με τον αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2004: "Δε νομίζω να έχει ομοιότητες. Αυτή η ομάδα έχει μπολιαστεί με επιτυχίες, σε αντίθεση με τα προκριματικά του Euro 2004. Έχει μεγαλύτερη πίστη. Μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα ματς όπως είναι το σημερινό. Η ομάδα έχει γαλουχηθεί με τον Ρεχάγκελ και ο συνεχιστής αυτού του τρόπου παιχνιδιού είναι ο Σάντος. Υπάρχει μία αμυντική γραμμή που είναι η μεγάλη δύναμη. Αν προσέξουμε τα νώτα μας και με πίστη θα πετύχουμε".
Για τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων: "Νομίζω ότι θα είναι μία καλή ατμόσφαιρα. Αλλά μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο, ότι ο κόσμος θα κερδίσει. Ο κόσμος, απλώς δίνει έναν ρυθμό στην ομάδα. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μια συγκρατημένη παρουσία από τον κόσμο, χωρίς προβλήματα. Φαίνεται βοήθησαν οι καλές διαιτησίες. Βλέπει ότι κάτι σωστό γίνεται και θα ανταμείψει μία καλή ποδοσφαιρική προσπάθεια".

Για την οικονομική κρίση και την κρίση στο ποδόσφαιρο: "Τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι η κρίση στο ποδόσφαιρο να φτάνει προς το τέλος της. Πραγματικά με όλους αυτούς τους απίθανους αλεξιπτωτιστές, το ποδόσφαιρο έφτασε στον πάτο, πλέον φαίνεται η προσπάθεια. Ο κόσμος πρέπει να είναι υπέρ της κάθαρσης και όχι να κάνει διαδηλώσεις επειδή υποβιβάζεται η ομάδα του. Η κάθαρση πρέπει να γίνει προς την σωστή κατεύθυνση και να τιμωρούνται και οι πρόεδροι που μας ήρθαν από το πουθενά".
Για το θέμα του πρίγκιπα Σουλτάν αλ Σαούντ στον Παναθηναϊκό: "Το αντιμετωπίζω όπως το αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι αντίθετος στο να υπάρχει η διοικητική οργάνωση με τον πρόεδρο να αποφασίζει για όλα. Κανένας πρόεδρος και σε καμία ομάδα του κόσμου, δεν αποφασίζει για όλα. Υπάρχει ένας πρόεδρος με στελέχη που διοικεί μία εταιρία. Δεν πιστεύω ότι μονίμως θα υπάρχει ένας Μπέος, που να διοικεί μία ομάδα. Αν υπάρξει μία εταιρία που θα μπορεί να διοικήσει γνωρίζοντας το ποδόσφαιρο, καλώς να έρθει. Αν είναι να έρθει κάποιος που θα πετάξει τα χρήματα του σε μια ξένη χώρα, μου φαίνεται δύσκολο να πετύχει. Αν έρθει και λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα καλώς να έρθει".
 

"Αγανακτισμένοι"... όλου του κόσμου ενωθείτε!!

Διαδηλώσεις «Αγανακτισμένων» ανά την υφήλιο προγραμματίζονται για τις 15 Οκτωβρίου. Ο δικτυακός τόπος με τον ονομασία «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» παρουσιάζει έναν χάρτη με περισσότερες από 400 κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες τη συγκεκριμένη ημέρα σε τουλάχιστον 45 χώρες.
"Αγανακτισμένοι"... όλου του κόσμου ενωθείτε!
Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από το κίνημα «Καταλάβετε τη Νέα Υόρκη» (Occupy Wall Street), κόκκινες κουκκίδες σημειώνουν τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι «Αγανακτισμένοι» όλου του κόσμου για μία παγκόσμια, ειρηνική διαδήλωση.
Οι Ισπανοί «Αγανακτισμένοι», πρωτοπόροι του κινήματος που ξεκίνησε τον Μάιο, έχουν καλέσει σε διαδηλώσεις στις 15 Οκτωβρίου σε όλη την Ισπανία, εκφράζοντας την ελπίδα την ίδια ημέρα να πραγματοποιηθούν ανάλογες κινητοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.
Οι Ιταλοί μαθητές, φοιτητές και καθηγητές που διαδήλωσαν την Παρασκευή σε 90 πόλεις της Ιταλίας έχουν ήδη ανανεώσει το ραντεβού τους για τις 15 Οκτωβρίου.
«Είμαστε χαρούμενοι που η Νέα Υόρκη έχει κερδίσει μεγαλύτερη δημοσιότητα» δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Χον Αγκίρε Σους, εκπρόσωπος της ισπανικής πλατφόρμας Democracia Real Ya!, που διοργάνωσε την διαδήλωση της 15ης Μαΐου απ' όπου ξεπήδησε το κίνημα των «Αγανακτισμένων» κατά της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης.
«Αυτό δείχνει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά όχι μόνο την Ισπανία, αλλά όλο τον κόσμο διότι η κρίση είναι παγκόσμια, οι αγορές δρουν σε παγκόσμιο επίπεδο» σημείωσε.
«Ενωμένοι με μία μόνο φωνή, θα δώσουμε στους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που υπηρετούν να καταλάβουν ότι πλέον είμαστε εμείς, ο λαός που θα αποφασίσουμε το μέλλον μας» αναφέρει ένα μανιφέστο που εγκρίθηκε από τη συνέλευση της Μαδρίτης στις 30 Σεπτεμβρίου.
Στη Μαδρίτη οι «Αγανακτισμένοι» ζητούν από διαδηλωτές από όλη τη χώρα να συγκεντρωθούν στην πρωτεύουσα, όπως είχαν κάνει στις 19 Ιουνίου, όταν τουλάχιστον 200.00 είχαν συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την Ισπανία.
Ένα μήνα πριν τις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου στην Ισπανία, η 15η Οκτωβρίου θα είναι ένα τεστ για την ικανότητα κινητοποίησης του κόσμου από τους «Αγανακτισμένους».
Πηγή: in.gr

Τα 10 ...δεκάρια της εβδομάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε τα καλύτερα γκολ της εβδομάδας από τα γήπεδα ολόκληρου του πλανήτη. Ψαλίδια, ντρίμπλες, φωτοβολίδες, μέχρι και δύο γκολ πίσω από τη σέντρα έχει το μενού!
Τα 10 ...δεκάρια της εβδομάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Για λίγη ώρα αφήνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα στημένα, τους Πρίγκιπες και τις διαιτησίες στην... άκρη και απολαμβάνουμε θέαμα. Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα γκολ της εβδομάδας που πέρασε και «προσευχηθείτε» να δούμε μερικά από αυτά και στα ελληνικά γήπεδα.

Απολαύστε το...




πηγή: sportdog.gr  (κλικ πάνω στην εικόνα)

«Αυτοί έρχονταν από την παραλία με σαγιονάρες»

Στο πλευρό του Αλέξη Κούγια βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως δεν χρειαζόταν να... δωροδοκήσουν τους παίκτες της Χερσονήσου για να νικήσουν, αφού αυτοί είχαν πάει στο γήπεδο με σαγιονάρες, κατευθείαν από την παραλία.
«Αυτοί έρχονταν από την παραλία με σαγιονάρες»
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΓΑΜΜΑ» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Παναχαϊκή όχι μόνο θα αθωωθεί αλλά και θα πρωταγωνιστήσει στη Football League. Το λέω και κρατήστε το. Τα ίδια έλεγαν αρχικά και για μένα και μετά αθωώθηκα πανηγυρικά. Οι μάσκες θα πέσουν και πάλι από αυτούς που στοχεύουν τον κ. Κούγια, που είναι μάρτυρας κατηγορίας στα στημένα. Τίποτε δεν μας χαρίστηκε και το πρωτάθλημα το πήραμε πανάξια, περνώντας από έδρες φωτιά (Αίγιο, Ρόδο, Κόρινθο, Ρουφ).

Σιγά μη χρειαζόταν να κάνουμε τέτοια πράγματα με τη Χερσόνησο, οι παίκτες της οποίας μισή ώρα πριν το ξεκίνημα του ματς εναντίον μας έρχονταν από την... παραλία με σαγιονάρες, αφού ήταν διαλυμένοι. Ισοπεδώσαμε αγωνιστικά και μόνο πανάξια, επαναλαμβάνω, τους πάντες, θα φοβόμαστε την Χερσόνησο, που ούτε τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να νικήσει; Να είμαστε σοβαροί».

«Οι δικαστές έχουν πειστεί για την αθωότητα του ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης ήταν ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του ΟΦΗ στην εκδίκαση στην Δευτεροβάθμιας Επιτροπή της ΕΠΟ και σε δηλώσεις του στον Athletic Radio εξέφρασε την θετική του εικόνα για τον τρόπο που οι δικαστές αντιμετώπισαν την ομάδα.
«Οι δικαστές έχουν πειστεί για την αθωότητα του ΟΦΗ»
Για την ακροαματική διαδικασία στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ:«Θεωρώ ότι έγινε μια καλή ακροαματική διαδικασία. Η πλευρά του ΟΦΗ τεκμηρίωσε τα επιχειρήματα της. Υπήρχε ένα καλό επίπεδο και από την έδρα και ειδικά από τον πρόεδρο της Επιτροπής. Διέκρινα ότι είχαν διαβάσει καλά την δικογραφία, γνώριζαν την υπόθεση και τις πτυχές του κατηγορητηρίου, αλλά και της εφέσεως του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Η εκτίμηση μου είναι ότι η έδρα θα δικαιώσει τον ΟΦΗ».
Για την μετάθεση της απόφασης για την επόμενη Τετάρτη: «Είναι τυπικού χαρακτήρα. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους κυρίους Φωτάκη, Μανταδάκη και Μιχαλόπουλο, τους δικηγόρους της ΠΑΕ ΟΦΗ. Είχαν έτοιμο το υπόμνημα που μας ζήτησαν οι δικαστές και το καταθέσαμε αμέσως. Είχαν δηλαδή διαβάσει την διαδικασία και είχαν προβλέψει την εξέλιξη. Και αυτό γιατί εμείς ζητήσαμε την έκδοση της αποφάσεως όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Ο πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε υπομνήματα και από τις άλλες ομάδες, την Τρίπολη και τον Θρασύβουλο, για αυτό και μετέθεσε την απόφαση για την Τετάρτη. Στο υπόμνημα η ΠΑΕ ΟΦΗ καταγράφει τις θέσεις που ανέπτυξε και στην ακροαματική διαδικασία».
Για την αντιμετώπιση που έτυχε ο ΟΦΗ από τους δικαστές στην Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία σκιά και η έδρα έχει πειστεί ότι και ο ΟΦΗ, αλλά και ο Νίκος Μαχλάς δεν έχουν καμία συμμετοχή σε αυτά που υπάρχουν στο κατηγορητήριο. Διεφάνη και από τις τοποθετήσεις αλλά και τις ερωτήσεις του προέδρου της έδρας ο διαχωρισμός που σαν αναφέρω. Ότι δηλαδή ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα DVD,ούτε με τις συνομιλίες, που αναφέρει το κατηγορητήριο. Ούτε με τον παράνομο στοιχηματισμό, θέμα το οποίο έχει πλέον απαλειφθεί από την πρώτη εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ. Το θέμα αυτό θίχθηκε ακροθιγώς στην διαδικασία και εμείς τοποθετηθήκαμε. Φάνηκε από το ύφος των δικαστών ότι έχουν εικόνα για την υπόθεση. Ειδικά ο πρόεδρος ήταν πολύ διαβασμένος και μπορώ να σας πώ ότι είχε διαβάσει και το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι θέσεις μας ήταν κρυστάλλινες και πιστεύω ότι η έδρα θα δικαιώσει τον ΟΦΗ».
Για την συνάντηση του Νίκου Μαχλά με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Φάκο: «Ηταν μια θεσμική συνάντηση. Ο Νίκος Μαχλάς μας μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις από την συζήτηση που είχε με τον κ. Φάκο. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αδικίας του ΟΦΗ. Απλά θέλει να απαλείψει όπως εικόνα κάθε σκιά στην υπόθεση αυτή , για αυτό και άσκησε την έφεση. Καλό είναι να τελειώνει αυτή η διαδικασία και να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας».

"Μένουμε σταθεροί στο πλάνο μας"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ανέλυσε το οικονομικό μοντέλο του συλλόγου και τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν σπατάλες στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου.
"Μένουμε σταθεροί στο πλάνο μας"
Ο Γκαζίδης υποστήριξε ότι ο σύλλογος θα αντισταθεί στις σπατάλες τον Ιανουάριο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου! Παράλληλα, μίλησε για το πλάνο της ομάδας και τη φιλοσοφία που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
«Κάθε σύλλογος μπαίνει στον πειρασμό να σκεφτεί ότι τα χρήματα είναι η απάντηση και ότι αν ξοδέψουμε όλο και λίγα χρήματα παραπάνω, θα μας ωθήσουν στην κορυφή. Αυτό οδηγεί στη σπατάλη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν φέρνει πάντα την επιτυχία. Ανακουφίζει για λίγο την πίεση, αλλά στην πραγματικότητα χτίζει μακροπρόθεσμη πίεση σε άλλους τομείς. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με πειθαρχία, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ένα καλό μέλλον, τόσο μακροπρόθεσμα, όσο και βραχυπρόθεσμα», τόνισε και πρόσθεσε, όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ:
«Το καλύτερο θα είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε ένα πραγματικά σταθερό μοντέλο, το οποίο μας επιτρέπει να αντεπεξέλθουμε χωρίς τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο να αντεπεξέλθουμε, αλλά να τα πάμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι χαζό να φτιάξουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο βασίζεται στο να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ διαχρονικά. Δεν νομίζω ότι κάποιος σύλλογος το κάνει αυτό. Αν το κάνουν, πιθανότατα δεν είναι τόσο υπεύθυνοι όσο θα έπρεπε».
Ανεξάρτητα με την τρέχουσα θέση μας στο Πρωτάθλημα, νομίζω ότι η Άρσεναλ είναι σε ισχυρή θέση. Είμαστε ένας αυτοσυντηρούμενος σύλλογος. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάμε μπροστά χωρίς να προβληματιζόμαστε τόσο για τα πάνω και τα κάτω του ανταγωνιστικού ή του οικονομικού κύκλου. Δεν έχουμε ταβάνι στους μισθούς. Έχουμε ένα πολύ ανεπτυγμένο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο προσανατολίζεται στο τι έχουμε να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος, του χρόνου και σε πέντε χρόνια από τώρα.
Οσον αφορά την άποψη του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος χαρακτήρισε «οικονομικό ντοπάρισμα» τα τεράστια ποσά που ξοδεύονται από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκαζίδης επεσήμανε: «Για μένα δεν υπάρχει κάτι άδικο σχετικά με τους ιδιοκτήτες που βάζουν χρήματα στις ομάδες τους και για εμάς δεν υπάρχει πρόβλημα στο να τους συναγωνιζόμαστε».

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός...

"Βροχή" έπεσαν τα πρόστιμα από την Πειθαρχική επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς για ΠΑΟΚ που καλείται να πληρώσει με 46.000 ευρώ τα επεισόδια των οπαδών του, ενώ 26.000 είναι το πρόστιμο στον Παναθηναϊκό.
Βαθιά το χέρι στην τσέπη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός...
Αναλυτικά :

Αποφάσεις 1ης Αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.
Αποφάσεις 2ης Αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δυο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Αρης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Αποφάσεις 3ης Αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι έξι χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

"Ζητάμε κλειδάριθμο συμμετοχής"

Η ΚΑΕ Πανελλήνιος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά από τον ΕΣΑΚΕ να της χορηγήσει κλειδάριθμο συμμετοχής στην κλήρωση του πρωταθλήματος.
"Ζητάμε κλειδάριθμο συμμετοχής"
Αναλυτικά:
"Με σχετικό αίτημα της προς τον ΕΣΑΚΕ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ ΚΑΕ ζητά από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την χορήγηση κλειδάριθμου συμμετοχής για την διαδικασία της σημερινής κλήρωσης. Αναλυτικά το σχετικό αίτημα που εστάλη σήμερα το πρωί στον ΕΣΑΚΕ:

Κύριοι,
Την σημερινή 07.10.2011 κλήρωση του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ περιόδου 2011-2012, αιτούμαστε και παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε κλειδάριθμο συμμετοχής και μετάσχουμε στη διαδικασία της κλήρωσης, ενόψει του γεγονότος ότι η διαδικασία της χορήγησης άδειας συμμετοχής εκκρεμεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων (δικαστήρια κλπ) μετά την χθεσινή απόρριψη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Χρονούμε ότι η συμμετοχή μας στην κλήρωση, τη στιγμή που έχουμε υποβάλλει τον πληρέστερο φάκελο ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού , είναι επιβεβλημένη.
Με τιμή

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ ΚΑΕ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ".

"Προβοκατόρικη η συμπεριφορά της EΛΑΣ"

Προβοκατόρικη χαρακτήρισε την συμπεριφορά της αστυνομίας στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, ο νομικός εκπρόσωπος του "Δικέφαλου", Λάμπρος Μπίρδας.
"Προβοκατόρικη η συμπεριφορά της EΛΑΣ"
Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κ. Μπίρδας υποστήριξε ότι όλα όσα έγιναν είχαν ως σκοπό να σταματήσουν οι εκτός έδρας μετακινήσεις των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι οτι οι δικαστές προτού πάρουν την απόφασή τους, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη και την κατάθεση της ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία κατέθεσε υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Μπίρδας στον "Sport103fm":
"Δώσαμε μια μάχη, γιατί ήταν δύσκολη η υπόθεση. Η άποψή μου είναι ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν προβοκατόρικη. Τα περιστατικό συνέβη για να ληφθεί υπόψη, ώστε να μην υπάρχει στο μέλλον μετακίνηση οπαδών, και ιδιαίτερα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η ΕΛΑΣ έστειλε ακόμη συμπληρωματική έκθεση για συμβάντα που έγιναν από οπαδούς του "Δικεφάλου" στην Εθνική οδό.
Οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου μας υπερασπίστηκαν χωρίς συνεννόηση. Απλά, οι άνθρωποι ήρθαν και είπαν την αλήθεια. Μάλιστα, επειδή ήμουν παρών στο γήπεδο, ένας υπεύθυνος της Αστυνομίας έλεγε ότι δεν με ακούνε.
Πιστεύω ότι θα τις λάβουν οι δικαστές υπόψη, γιατί μας άφησαν να πούμε αυτό που έγινε. Καταθέσαμε τρεις μάρτυρες και μας έδωσαν όλο τον απαραίτητο το χρόνο να πούμε την αλήθεια. Σε άλλες περιπτώσεις δεν δίνεται ο απαραίτητος χρόνος".

«Έκανα θέατρο, αλλά του άξιζε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ριβάλντο σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο... θέατρο που είχε κάνει στον στον ημιτελικό του Μουντιάλ του 2002 κόντρα στην Τουρκία, όπου προσποιήθηκε ότι ο Χακάν Ουνσάλ τον χτύπησε με αποτέλεσμα να αποβληθεί και τόνισε πως δεν μετανιώνει, γιατί του άξιζε!
«Έκανα θέατρο, αλλά του άξιζε!» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δεν θα το έκανα ξανά αφού ήταν λάθος ενέργεια από μέρους μου. Είναι κάτι που απλά συνέβη, αλλά ειλικρινά δεν μετανιώνω γι' αυτό. Προσποιήθηκα απλά και μόνο επειδή ο ποδοσφαιριστής της Τουρκίας κλώτσησε την μπάλα πάνω μου. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και του άξιζε να αποβληθεί.
Δεν λέω ότι έκανα κάτι καλό, αλλά ο Ουνσάλ ήθελε να με χτυπήσει. Σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος», ανέφερε ο Ρίμπο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο για να θυμηθείτε την φάση... 



πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

Ανακοίνωση αλά Wash & Go! Και σαμπουάν και κοντίσιονερ!!

Τρεις ανακοινώσεις σε μία εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έμπλεξε το θέμα με την Petit Chateau με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και το χειρισμό του “κιτρινόμαυρου” ρεπορτάζ από κάποια ΜΜΕ. Κανονικός αχταρμάς δηλαδή.
Ανακοίνωση αλά Wash & Go! Και σαμπουάν και κοντίσιονερ!
Και αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί στο ενωσίτικο στρατόπεδο... Ένα απόλυτο μπάχαλο.
Άντε να βάλεις τίτλο σε μία ανακοίνωση σαν και αυτή αλά Wash & Go, 2 σε 1. Και σαμπουάν και κοντίσιονερ.

"Είσαι ΑΕΚ; Απόδειξη!"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μας ενημέρωσε με ανακοίνωση της οτι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει και... φερέγγυους επενδυτές, ενώ δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τα ΜΜΕ...
"Είσαι ΑΕΚ; Απόδειξη!"
Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία Petit Chateau θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (καταληκτική ημερομηνία), ώστε η εν λόγω εταιρία να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν.
Παράλληλα, συνεχίζεται η αξιολόγηση άλλων προτάσεων, θέτοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα το άμεσο και απώτερο συμφέρον της ομάδας μας.
Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα.
Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, που θα της υποβληθούν εγγράφως έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες.
Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόταση προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας και έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να υπερασπιστούν την υπόσταση και την ιστορία της να το κάνουν.
Η ομάδα μας έχει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πρώτο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, διαθέτει καινούργιο προπονητή και στοχεύει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας και να αδιαφορήσουν για τη συνεχιζόμενη και ελεγχόμενη αισχρή επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.
Από "έγκριτους" ΑΕΚάρες, ανέξοδους λεονταρισμούς, λόγια, τζάμπα κριτική από τον καναπέ και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών, διοίκηση μέσω των "αντικειμενικών" ΜΜΕ και δημοσιογράφων που συντηρούνται από άλλων αποχρώσεων συμφέροντα και που όλως τυχαίως ασχολούνται συνεχώς με την ΑΕΚ, πλέον χορτάσαμε. Όποιος είναι ΑΕΚ ας το αποδείξει τώρα, υποβάλλοντας τις προτάσεις του."

"Κάποιοι δεν μας ήθελαν στη Σούπερ Λιγκ"

Ο Ανδρέας Παντελή αναμένει την απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης. προκειμένου να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ηρακλής και τονίζει ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον Γηραιό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
"Κάποιοι δεν μας ήθελαν στη Σούπερ Λιγκ"
Ο Κύπριος επιχειρηματίας τόνισε στο "contra.gr":

"Είχαμε ένα πολύ έντονο καλοκαίρι. Δυστυχώς κάποιοι δεν μας ήθελαν. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε την απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης και να δούμε επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Την Τετάρτη πιστεύω να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο".

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει στον Ηρακλή, σε περίπτωση που αυτός αγωνιστεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα: "Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω τον Ηρακλή. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, πάντως σίγουρα θέλω να βοηθήσω".

Ο Κούγιας την έβαψε!!

Ζητούσε την κάθαρση ο Αλέξης Κούγιας και τον έφαγε η μαρμάγκα. 5 χρόνια μακριά από αθλητικούς χώρους έφαγε ο γνωστός ποινικολόγος (με την κατηγορία της δωροδοκίας), ενώ υποβιβάστηκε και η Παναχαϊκή στη Football League 2…

Ο Κούγιας την έβαψε
Πηγή: kourkouti.sport24.gr

«Πατέρα, δώσε έναν δανεικό...»

Την... βοήθεια του πατέρα του, Μιρτσέα, ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να ενισχύσει την Ραπίντ Βουκουρεστίου στην οποία είναι προπονητής.
«Πατέρα, δώσε έναν δανεικό...»
Από τον πατέρα του, που είναι προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, δεν ζήτησε χρήματα, αλλά δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν έναν παίκτη και πιο συγκεκριμένα τον Μαρσέλο Μορένο
Λέτε να κάνει το... χατίρι ο πατέρας στον γιο;

πηγή: sportdog.gr