Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Έχουμε την ψυχή και το πάθος που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια".

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Stadio by Metro" ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο "Καραϊσκάκης" και στον τρόπο που θα μπει η Εθνική μας ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Κροάτες.
"Έχουμε την ψυχή και το πάθος που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια".
"Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει δείξει και στο παρελθόν ότι στα δύσκολα παιχνίδια ήταν έτοιμη και από κει και πέρα θεωρώ ότι όντας αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, τόσο με τη βοήθεια του κόσμου όσο και με τη δική μας προσπάθεια να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά ο 26χρονος αμυντικός και συνέχισε:
"Αν και απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για την Εθνική, πιστεύω πως ο αγώνας απέναντι στην Κροατία μπορεί να κρίνει την πρόκριση της ομάδας μας σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο πιο δυνατών ομάδων του ομίλου και θεωρώ ότι αν το κερδίσουμε θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Στόχος μας, βέβαια, είναι να κερδίσουμε και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Από την άλλη όμως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα αυτό με την Κροατία και μετά το επόμενο".
Για το πως περιμένει την Κροατία, τόνισε: "Η Κροατία είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν ζημιά και για αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, η ελληνική ομάδα έχει ένα πολύ γερό σύνολο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ' όλα έχουμε την ψυχή και το πάθος που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια".
Για την παρουσία του κόσμου, δήλωσε: "Είναι ο 12ος παίκτης μας και μας βοηθάει πάντα. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας μπροστά σε τόσο κόσμο είναι σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας στηρίξει. Από κει και πέρα, από τη δική μας συγκέντρωση και απόδοση εξαρτάται αν θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη.
Ελπίζουμε στο τέλος να δώσουμε στον κόσμο μας τη χαρά που τους αξίζει. Άλλωστε παίζουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο, το Γ. Καραϊσκάκης το οποίο το γνωρίζουμε καλά και είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας. Όσοι από εμάς αγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για τον κόσμο που θα έρθει να μας δει από κοντά".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: