Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Να και η Petit ...Capital! Ε, ρε δούλεμα που πέφτει...!!

Από επικοινωνιακή πολιτική η ΑΕΚ το έχει χάσει το παιχνίδι. Αυτό είναι δεμένο και χιλιοειπωμένο. Μετά το θέμα Χιμένεθ, λοιπόν, τώρα το ...ενδιαφέρον στρέφεται στους υποψήφιους επενδυτές.
Να και η Petit ...Capital! Ε, ρε δούλεμα που πέφτει...
Διαβάζουμε σήμερα ότι η περίπτωση της "Petit Chateu" πάει για οριστικό "ναυάγιο" και πλέον η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται στην ..."Arboris Capital"! Ναι, καλά ακούσατε. Στην εταιρεία που έκανε προ ημερών κρούση στον Παναθηναϊκό και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος την χαρακτήρισε στο χθεσινό Δ.Σ. "καραγκιοζιλίκι"!
Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, βλέποντας ότι οι "πράσινοι" σνομπάρουν τη συγκεκριμένη εταιρεία την πλησίασε και ρώτησε μήπως ενδιαφέρεται να βρει πρόταση για την ΑΕΚ. Και μάλιστα φέρεται να πήρε θετική απάντηση!
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσιάζεται από τα "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ να έχει επαφές και με ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος, λέει, θέλει να βάλει άμεσα στην Ένωση 10 εκ. ευρώ! Κάτι σαν τα 40 εκ. που θα έβαζε η "Petit Chateu" ένα πράγμα...
Όπως καταλαβαίνετε όλοι θέλουν να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Γιατί μιλάμε για μεγάλο "μαγαζί γωνία". Ε, ρε δούλεμα που πέφτει...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: