Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Προβοκατόρικη η συμπεριφορά της EΛΑΣ"

Προβοκατόρικη χαρακτήρισε την συμπεριφορά της αστυνομίας στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, ο νομικός εκπρόσωπος του "Δικέφαλου", Λάμπρος Μπίρδας.
"Προβοκατόρικη η συμπεριφορά της EΛΑΣ"
Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κ. Μπίρδας υποστήριξε ότι όλα όσα έγιναν είχαν ως σκοπό να σταματήσουν οι εκτός έδρας μετακινήσεις των οπαδών της ομάδας του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι οτι οι δικαστές προτού πάρουν την απόφασή τους, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη και την κατάθεση της ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία κατέθεσε υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Μπίρδας στον "Sport103fm":
"Δώσαμε μια μάχη, γιατί ήταν δύσκολη η υπόθεση. Η άποψή μου είναι ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών ήταν προβοκατόρικη. Τα περιστατικό συνέβη για να ληφθεί υπόψη, ώστε να μην υπάρχει στο μέλλον μετακίνηση οπαδών, και ιδιαίτερα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η ΕΛΑΣ έστειλε ακόμη συμπληρωματική έκθεση για συμβάντα που έγιναν από οπαδούς του "Δικεφάλου" στην Εθνική οδό.
Οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου μας υπερασπίστηκαν χωρίς συνεννόηση. Απλά, οι άνθρωποι ήρθαν και είπαν την αλήθεια. Μάλιστα, επειδή ήμουν παρών στο γήπεδο, ένας υπεύθυνος της Αστυνομίας έλεγε ότι δεν με ακούνε.
Πιστεύω ότι θα τις λάβουν οι δικαστές υπόψη, γιατί μας άφησαν να πούμε αυτό που έγινε. Καταθέσαμε τρεις μάρτυρες και μας έδωσαν όλο τον απαραίτητο το χρόνο να πούμε την αλήθεια. Σε άλλες περιπτώσεις δεν δίνεται ο απαραίτητος χρόνος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: