Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Έφεση η Παναχαϊκή!!

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία της επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική άσκησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Έφεση η Παναχαϊκή
Αναλυτικά:
1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή άσκησε σήμερα το πρωί το δικαίωμα εφέσεως κατά της κατάπτυστης αποφάσεως της πειθαρχικής επιτροπής της Football League.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με απόλυτα αιτιολογημένο νομικά έγγραφο, σύμφωνα με το άρθρο 31, παράγραφος 3 του ΚΑΠ και του πειθαρχικού κώδικα, ζήτησε από τον αρμόδια εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Φάκο να ασκήσει έφεση κατά της ίδιας αποφάσεως λόγω του ότι παρανόμως ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της από τον πειθαρχικό δικαστή Κατσή, ο οποίος όρισε μόνος του τον εαυτό του ως εισηγητή της υποθέσεως και όρισε μόνος του τον εαυτό του ως πρόεδρο.
Σημειωτέον ότι αυτή η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ασκήθηκε για πρώτη φορά από δικαστή, κάτι το οποίο απαγορεύει ρητώς ο νόμος.

3) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε τα πειθαρχικά παραπτώματα του προέδρου που εξέδωσε την κατάπτυστη απόφαση εις βάρος της, εξαιτίας και των οποίων είχε μείνει στάσιμος και δεν προήχθη σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρότι ήταν υπερήλικας, και θα τα δημοσιοποιήσει για να καταδείξει ποιους δήθεν ευυπόληπτους πειθαρχικούς δικαστές επέλεγε η «παράγκα» της Football League.

4) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Αλέξη Κούγια, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και σήμερα στις 7.00 θα γίνει συνάντηση των δύο ανδρών στο πολιτικό του γραφείο όπου θα συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειες σε κάθε επίπεδο για την δικαίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: