Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο Νεϊμαρ, ο Τζιοβάνι και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην δίνει φιλικά στις ΗΠΑ ή την Λατινή Αμερική, ωστόσο υπάρχουν οι ομογενείς φίλοι της ομάδας και φυσικά ο Τζιοβάνι για να ενημερώνουν όσους δεν γνωρίζουν τον δαφνωστεφανομένο, όπως ο Νεϊμάρ.
Ο Νεϊμαρ, ο Τζιοβάνι και ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
Οι φίλοι του Ολυμπιακού μετακινούνται στην Αμερική, νότια και βόρεια, ακολουθώντας τις αναμετρήσεις των τοπικών ομάδων που υποστηρίζουν, και όπως φαίνεται φροντίζουν να κάνουν γνωστό τον ελληνικό θρύλο των γηπέδων.
Όπως ο κ. Κώστας Τσίρκας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" συνάντησε μαζί με τον συνονόματο εγγονό του τον Νεϊμάρ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Σάντος.
Ο νεαρός άσος είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θεωρείται ότι θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα κάνει πάταγο στην Ευρώπη, και όχι μόνο.
Οι δύο φίλοι του Ολυμπιακού λοιπόν δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, όμως ο μικρός Κώστας φόραγε την εμφάνιση της ομάδας της καρδιάς του και ο παππούς του κρατούσε άλλη μία.
Και έτσι, έπιασαν και λίγο την κουβέντα με τον 19χρονο διεθνή Βραζιλιάνο βιρτουόζο, ο οποίος του αποκάλυψε ότι γνωρίζει τον Ολυμπιακό, αφού είχε φροντίσει να τον ενημερώσει κατάλληλα ο Τζιοβάνι Ολιβέιρα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: