Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φιλική “σφαλιάρα” σε Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα φιλικά προετοιμασίας είναι για δοκιμές και αφορούν τους προπονητές, ωστόσο όταν λέγεσαι Λίβερπουλ, δεν μπορείς να δέχεσαι τρία γκολ από την Χάλ.
Φιλική “σφαλιάρα” σε Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 3-0 στο KC Stadium από την ομάδα της Championship παρόλο που ο Κένι Νταλγκλίς έδωσε την ευκαιρία στους Στιουάρτ Ντάουνινγκ, Τζόρνταν Χέντερσον και Ντόνι να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Η Χαλ άνοιξε το σκορ στο 21' με τον Ρόμπι Μπρέιντι, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 34' με σουτ του Ρόμπερτ Κόρεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 58' ο Τζέι Σίμπσον διαμόρφωσε στο 58' το τελικό 3-0.

Φοβερό γκολ... σε λάθος τέρμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ νίκησε 2-1 την Κολωνία σε φιλικό ματς, όμως την παράσταση έκλεψε ο νεαρός αμυντικός Καρλ Τζένκινσον, που σημείωσε ένα φοβερό αυτογκόλ!
Φοβερό γκολ... σε λάθος τέρμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο 19χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ και ήδη έχουν ξεκινήσει τα πικρόχολα σχόλια στην Αγγλία για τις επιλογές του Αλσατού...

Χαμόγελα για Μιραλάς!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς ο Βέλγος άσος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία και έτσι θα δώσει το παρών στο φιλικό της Κυριακής με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Χαμόγελα για Μιραλάς!
Ο επιθετικός των “ερυθρολεύκων” φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο δεύτερο φιλικό των Πειραιωτών.

Τα είπαν με Χιμένεθ οπαδοί της ΑΕK!!

Με τον Μανόλο Χιμένεθ συνομίλησαν οπαδοί της στην πλατεία του Τόπλιτσε.
Τα είπαν με Χιμένεθ οπαδοί της ΑΕK

Συγκεκριμένα μέλη της Original Λονδίνουν συνάντησαν τον Ισπανό και δεν παρέλειψαν να του προσφέρουν ως δώρο ένα κασκόλ του club!
Ο Χιμένεθ καταχάρηκε αυτή την κίνηση! Λέτε να τον δούμε τις κρύες ημέρες του ΟΑΚΑ με το κασκόλ που του πρόσφεραν; Θυμάστε οτι στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, φόρεσε το φούτερ του τοπικού club της Original.

“Ίδια χάλια ο ΠΑΟ, ανθρωπάκι ο Φερέιρα...”

Ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει για τον Ιμπαγάσα, το ανθρωπάκι Φερέιρα, τον Βαλντές, τον Κλόζε που θα ήθελε για δίδυμο με τον Μιραλάς, αλλά και τον Παναθηναϊκό που θα περάσει πολλά δεινά με την Οντένσε.
“Ίδια χάλια ο ΠΑΟ, ανθρωπάκι ο Φερέιρα...”
Αναλυτικά το κείμενο από το katimagiko.gr:

• Διάβασα μια συνέντευξη του
Ιμπαγάσα, είναι ξύπνιος ο κοντούλης! Ξύπνιος είναι ο μάγκας. Ίδιες σκέψεις κάνουμε. Αυτά που έχω πει κατά καιρούς, είπε. Ότι ξεχωρίζει απ’ την Ελλάδα τον Ντουγκλάο και τον Αμπντούν. Ότι κλειδί του Ολυμπιακού είναι ο Αβραάμ με την ταχύτητά του και τη δύναμή του. Ότι ο Φετφατζίδης είναι στιλ Μέσι αλλά δεν φτάνει, πρέπει να πάρει ευθύνες πάνω του και να κυνηγάει το γκολ. Ότι η Εθνική Αργεντινής που απέτυχε έχει πρόβλημα στα σέντερ μπακ και στο αριστερό μπακ.
Παναθηναϊκό είδα με τον Ατρόμητο, 20 χρόνια να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζε ο Παναθηναϊκός! Δεν εκπλήσσομαι, αυτοί οι παίκτες είναι από πέρσι, τα έχουμε αναλύσει. Τα ίδια χάλια με τα περσινά και χειρότερα, αφού έφυγε ο Σισέ. Και με έναν προπονητή που δεν τον πίστευα, ένα ανθρωπάκι. Δεν εμπνέει ο Φερέιρα, δείχνει κουρασμένος από την πρώτη στιγμή που ήρθε.
• Κάνει και κάτι δηλώσεις που είναι σαν να τα λέει απλώς για να τα λέει. Ζητάει πράγματα από παίκτες που δεν μπορούν να του τα δώσουν! Πώς να πιέσει ψηλά ο Πετρόπουλος, ο Λέτο και ο Μαρίνος; Και τι παιχνίδι να κάνει ο Παναθηναϊκός; Με τον Σιμάο που είναι ανεκδιήγητος όταν έχει τη μπάλα;
• Πώς να γίνει αυτό που λέει ο προπονητής «πιέζουμε ψηλά και όταν πάρουμε τη μπάλα βγαίνουμε μπροστά με πολλούς παίκτες»; Με ποιους θα βγει μπροστά! Και με ποιους θα πιέσει! Με τον Κατσουράνη και με τον Κλέιτον τον ξεχασμένο χρόνια; Ή με τον Νίνη που δεν δούλεψε ποτέ σωστά και έμεινε στάσιμος; Ο Μαρίνος δεν θα έπαιζε στα άκρα ούτε της Καβάλας. Σε άλλες εποχές δεν θα περνούσε καν την πόρτα της Παιανίας!
Αν δεν έχεις παίκτες γρήγορους, παίκτες τεχνίτες, παίκτες με αντοχή και με αντοχή στην ταχύτητα, πώς να τα κάνεις αυτά που ζητάει ο Φερέιρα; Κι έκανε προετοιμασία με διπλά 5Χ5, μα πρέσινγκ σε μικρούς χώρους κάνω κι εγώ σε αυτή την ηλικία! Στο μεγάλο γήπεδο είναι το δύσκολο για τους παίκτες.
Ο Βιτόλο, να φανταστείτε, από τους χαφ που έχει τώρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος! Σε αυτό το σημείο έφτασε ο Παναθηναϊκός στα χαφ του. Ένας Βιτόλο που για εμένα δεν μου γέμιζε το μάτι για τον Ολυμπιακό, θα είναι ο καλύτερος χαφ του τωρινού Παναθηναϊκού. Αν δεν έχει τραυματισμούς.
• Ο Παναθηναϊκός θέλει δυνατές μεταγραφές, αν συνεχίσει με αυτούς που έχει και με μεταγραφές τύπου Τοτσέ από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, θα περάσει πολλά δεινά. Και η Οντένσε θα είναι επικίνδυνη. Τερμάτισε πολλούς βαθμούς πίσω από την πρώτη στο πρωτάθλημα της Δανίας, μπορεί να μην είναι σοβαρό το πρωτάθλημα της Δανίας, αλλά η πρώτη εκεί ήταν η Κοπεγχάγη που μου άρεσε πολύ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με έναν πανέξυπνο προπονητή που αν και πέρασε προβλήματα με την καρδιά του, ήταν θηρίο, και έστηνε πανέξυπνα την ομάδα του με ένα πολύ ωραίο 4-4-2.
Η κατάντια του Κόπα Αμέρικα με τις αποτυχίες των «μεγάλων» είναι που έφτασε στον τελικό η Παραγουάη χωρίς να κάνει καν νίκη! Η Ουρουγουάη πάντως μου αρέσει, πρεσάρει στην περιοχή τον αντίπαλο αλλά όταν χάνει τη μπάλα είναι εκπληκτική στο να κλείνει τους χώρους ταχύτατα και με αλληλοκάλυψη. Είναι και σε μεγάλη φόρμα ο Σουάρες, αυτός και ο Φορλάν είναι τα 2 αστέρια, αλλά οι άλλοι φτιάχνουν ομοιογενή ομάδα.
Ο Βαλντές της Παραγουάης μου άρεσε που τον είδα, πιστεύω ότι θα ταίριαζε με τον Μιραλάς, είναι δυνατό παιδί, ταυρί και μπουκάρει. Αυτόν τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Εγώ πάντως ένα δίδυμο ονειρευόμουν, Κλόζε και Μιραλάς. Από τα μέσα της σεζόν το έλεγα, αλλά τον πήρε η Λάτσιο με λογικά χρήματα. 2 εκ. ευρώ το χρόνο. Διαβάζω τώρα ότι στα φιλικά της Λάτσιο το δίδυμο Σισέ-Κλόζε έχουν ξεμ...άσει τις άμυνες.
Πηγή: Katimagiko.gr

Αυτές για... ζέσταμα, μετά την κούπα οι καλές! (ΦΩΤΟ)

Η Πάτι Ορούε, που στο φετινό Κόπα Αμέρικα έχει κλέψει την δόξα από την Λαρίσα Ρικέλμε, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα κάποιες νέες φωτογραφίες της ως... ορεκτικό για τον αυριανό μεγάλο τελικό της Παραγουάης.
Αυτές για... ζέσταμα, μετά την κούπα οι καλές! (ΦΩΤΟ)
Η όμορφη Πάτι έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες σε σάιτ τις πατρίδας της, με την υπόσχεση πως αν η ομάδα σηκώσει την κούπα θα τα... πετάξει όλα, ενώ διευκρινίζει πως είναι “αυθεντικές”, χωρίς καμία επεξεργασία.
Δείτε και κρίνετε...

“Δεν παίζω στη Β Εθνική...”

Έτοιμος να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει από την Αϊντραχτ είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αουγκσμπουργκ.
“Δεν παίζω στη Β Εθνική...”
Ο διεθνής άσος μιλώντας στο sday.gr ανέφερε: «Δε θέλω να παίξω στη Β' Εθνική με την Αϊντραχτ» είπε ο Τζαβέλλας για να προσθέσει: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα υγιής. Με τις χαζομάρες που ακούστηκαν και γράφτηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα προτίμησα να μην ασχοληθώ. Είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ όπως να γίνω καλά. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω και γι' αυτά».
Οσο για το θέμα της μετακίνησής του: «Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ μου. Ελπίζω οι επιλογές που θα έχω να είναι οι καλύτερες».

Πέθανε η Εϊμι Γουάινχάουζ!!

Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε σήμερα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία η Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχάουζ.
Πέθανε η Εϊμι Γουάινχάουζ!
Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι  η διάσημη τραγουδίστρια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις συναυλίες της.
Μάλιστα είχε ακυρώσεις τις συναυλίες της σε Τουρκία και Ελλάδα...

“Τούρκος” η Παναχαϊκή!!

Στο στόχαστρο της Παναχαϊκής βρίσκεται ο Τουμέρ Μετίν σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της πατρινής ομάδας.
“Τούρκος” η Παναχαϊκή
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η Παναχαϊκή έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξε καμία συμφωνία. Ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση, παρ' όλα αυτά οι Αχαιοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα "ρέστα" τους για να τον κάνουν δικό τους.
Αξίζει να τονίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα στις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες ανέφεραν για ενδιαφέρον της Κέρκυρας για την απόκτηση του Τουμέρ Μετίν.
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

Στο Λιμάνι το... λαβράκι Καλίν Λούκας!!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες, ήρθε σε συμφωνία με τον Καλίν Λούκας και σήμερα ανακοίνωσε την απόκτησή του.
Στο Λιμάνι το... λαβράκι Καλίν Λούκας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει ύψος 1,84 μ. είναι 22 χρονών και έπαιζε στο Μίσγκαν Στέιτ. Εκεί έκανε τρεις συνεχόμενες καλές χρονιές, με την τελευταία μάλιστα να χαρακτηρίζεται ως... εντυπωσιακή.

Ο Λούκας λοιπόν, είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τον Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ Καλίν Λούκας
Who is Who…
Hμ. Γεν.: 24/5/1989
Τοπ. Γεν.: Sterling Heights
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.84
Πρ. Ομάδες: Michigan State Spartans
Τα στατιστικά του…
Σεζόν Ομάδα Αγ. Π. Π.(μ.ο.) 2π. 3π. Βολ. Ρ. Κλ. Ασ. Τ.
2007/08 MSU 36 369 10.3 118/265 (45) 20/55 (36) 73/95 (77) 56 30 137 1
2008/09 MSU 38 559 14.7 132/333 (40) 41/105 (35) 172/213 (81) 80 39 176 6
2009/10 MSU 33 490 14,8 130/265 (49) 35/99 (35) 125/162 (77) 62 40 131 2
2010/11 MSU 34 578 17,0 141/317 (44) 53/136 (39) 137/167 (82) 73 35 114 2
πηγή: sportdog.gr

Ντέρμπι “αιωνίων” στην Τουρκία!

Ντέρμπι προετοιμασίας θα έχουμε φέτος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε τουρνουά της Τουρκίας στις αρχές Οκτώβρη.
Ντέρμπι “αιωνίων” στην Τουρκία!
Στο τουρνουά, που θα είναι παρόντες και οι Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την Εφές Πίλσεν, θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και έχει ως σκοπό την σύσφιξη της ελληνοτουρκικής φιλίας!
πηγή: sportdog.gr

Πέντε στα... φιλικά!!

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του Πανιωνίου στο δεύτερο φιλικό του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ από την οποία και ηττήθηκε με 5-0!
Πέντε στα... φιλικά!
Οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να... κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους μόνο για ένα ημίχρονο, στο οποίο πάντως το θέαμα ήταν κάκιστο και οι φάσεις ελάχιστες. Στην επανάληψη οι Γερμανοί ανέβασαν ρυθμούς και τελικά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51’ όταν μετά από σέντρα του Ντιένγκ, ο Λάνγκαμπ έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν γρήγορα και... μαζεμένα. Αρχικά στο 62’ ο Μέλντερς έκανε το 2-0 και ο Βέρνερ ένα λεπτό αργότερα το 3-0. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ο 28χρονος μέσος της Άουγκσμουργκ μετέτρεψε το φιλικό σε προσωπικό σόου αφού σημείωσε άλλα δύο τέρματα (83΄, 89’ ) γράφοντας το τελικό 5-0.
Αουγκσμπουργκ: Γιέντζκ, Βερχάεγκ (80' Χόσογκάι), Ντε Ροκ, Μπάιερ (80' Τουρκ), Λάνγκαμπ, Ντε Γιόνκ (62' Βέρνερ), Κάλσεν-Μπράκερ, Μπρίνγκμαν (46' Μέλντερς), Ντάβιντς (80' Σινκάλα), Γκόγκια (62' Μπελινχάουσεν), Χάιν (46' Εντζιένγκ).
Πανιώνιος: Ανέστης, Γιόνσον, Σιόβας (77' Κούρος), Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Αναστασόπουλος (46' Ιλιτς), Ομο, Κουμορτζί, Σάμαρης (70' Κούρντι), Γουνδουλάκης, Οκόγιε (46' Σταματής).

Πολλά τα πέντε γκολ! Θέλουμε παίκτες

Ο Τάκης Λεμονής μετά την φιλική ήττα του Πανιωνίου με 5-0 από την Άουγκσμπουργκ δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, όπου το σκορ ήταν 0-0, και προβληματισμένος για την εικόνα που έδειξαν στην επανάληψη, ενώ ζήτησε μεταγραφές.
Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης δήλωσε: «Ο αριθμός των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες. Για 45 λεπτά, στο επίπεδο προετοιμασίας που είμαστε, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Η κούραση από τις σκληρές προπονήσεις είναι εμφανής και θα πρέπει να αναλογιστούμε πως αυτή την περίοδο οι βασικοί παίκτες θα έπρεπε κανονικά να αγωνίζονται για 45' έως 60 λεπτά.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκινάει το Σάββατο τις επίσημες υποχρεώσεις της, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, ενώ για το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα είναι πολλά τα πέντε γκολ
».

πηγή: sportdog.gr

“Ο κόσμος δεν είναι χαζός”

Μία μεγάλη αλήθεια είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Τόπλιτσε το Σάββατο σχετικά με τις μεταγραφές... αεροδρομίου.
“Ο κόσμος δεν δεν είναι χαζός”
Ο πολύπειρος Έλληνας επιθετικός έχει πολύ διαφορετική άποψη από αυτή των Ελλήνων παραγόντων... Πόσω μάλλον τώρα που ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα και δεν παραμυθιάζεται από τις ηχηρές μεταγραφές και τους λεγόμενους... κράχτες.
Συγκεκριμένα ερωτήθηκε τι χάλασε τη περσινή χρονιά και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ για να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.
Τι απάντησε;
« Για να υπάρξει όμως αισιοδοξία στον κόσμο, είναι ένα ακόμα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε εμείς. Έτσι είναι η κατάσταση. Ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και τώρα του ζητάμε για μια ακόμα φορά να βοηθήσει, αλλά εμείς είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να συνδράμουμε για να γίνει αυτό. Πρέπει εμείς να τους φέρουμε στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας (Γκουντγιόνσεν) δεν υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα και νομίζω ότι τελικά ο κόσμος πλέον, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας δεν «τρελαίνεται» και πολύ με τις μεταγραφές αεροδρομίου».
Μήπως τελικά πρέπει να μπούνε τέτοιοι ποδοσφαιριστές σαν τον Λύμπε σε κάποια πόστα; Μπορεί να σώσουμε αρκετά πράγματα...
Το σίγουρο είναι ότι θα εξοικονομηθούν περισσότερα λεφτά από τις μεταγραφές. Δεν θα τα σκάνε έτσι... αέρα πατέρα στους καμένους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φωτογραφίζουμε τον Γκούντγιονσεν.
Μία πρόταση κάνουμε. Κουβέντα να γίνεται.
πηγή: sportdog.gr

Ο δικός τους τελικός!!

Αν πριν από την έναρξη του Copa America έλεγαν στις εθνικές ομάδες του Περού και της Βενεζουέλας ότι θα βρίσκονται αμφότερες στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, τότε μόνο παραπονεμένους δεν θα τους άφηναν.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τόσο ο Σέρχιο Μαρκαριάν και τα «παιδιά» του, όσο και το παθιασμένο σύνολο της Βενεζουέλας, νιώθουν ότι άξιζαν μία θέση στον μεγάλο τελικό και έχουν μείνει με την πικρία του αποκλεισμού.

Τώρα, λοιπόν καλούνται να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν ένα μετάλλιο που για τη Βενεζουέλα θα είναι το πρώτο στην ιστορία της και για το Περού θα έρθει μετά από το μακρινό 1983.

Σε κάθε περίπτωση στις 22.00 ώρα Ελλάδος δύο ομάδες που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση, «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στον μικρό τελικό και υπόσχονται ακόμα μία παράσταση με θέαμα και συγκινήσεις.
πηγή: theplayer.gr

Προς Μπενφίκα ο Τζόναθαν Σοριάνο!!

Στο «Ντα Λουζ» και την Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του  , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τζόναθαν Σοριάνο. Ο 25χρονος άσος της Μπαρτσελόνα Β’, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ΑΕΚ, αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο των συμπατριωτών του (Νολίτο, Καπντεβίλα) και να μετακομίσει στην Πορτογαλία. 

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Record»  που τονίζει ότι ήδη η Μπενφίκα έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον ταλαντούχο επιθετικό, που δείχνει θετικός στο να φορέσει την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας.  
πηγή: theplayer.gr

«Βλέπει» Ρίο Κόκερ η Μπόλτον!!

Τον Νάιτζελ Ρίο Κόκερ που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Μπόλτον.

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας καθώς δεν υπολογιζόταν από τους «χωριάτες» και η διοίκηση των «τρότερς» βλέπουν στο πρόσωπο του μία πολύ καλή λύση για το χώρο του κέντρου.

Βενγκέρ: «Ποια πρόταση για Σεσκ»;

Άγνοια δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια, που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει καταθέσει νέα επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» λοιπόν είπε στην επίσημη ιστοσελίδα: «Δεν υπήρχε καμία πρόταση για τον Σεσκ Φάμπρεγκας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν, με τους παίκτες που έχουμε», ήταν τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ. 

Στην Ισπανία πάντως τονίζουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει κάνει νέα πρόταση στην Άρσεναλ για τον Φάμπρεγκας, που αγγίζει τα 38 εκ.  
πηγή: theplayer.gr

Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Βιεϊρίνια!!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και η Βάσω Βεργίδου διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού σε τέσσερις μήνες θα γίνουν γονείς. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν δύο χρόνια σε club … 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Σάντσες και τον στέλνουν στο Λιμάνι!!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κάρλος Σάντσες με την φανέλα της Κολομβίας απέναντι στην Αργεντινή, εντυπωσίασε και τους Ιταλούς. Ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας λοιπόν, στέκεται στον άσο της Βαλενσιέν (είχε απασχολήσει και την Ουντινέζε),  τον αποθεώνει για το …μπλοκάρισμα στον Μέσι και τον στέλνει στον Ολυμπιακό!
«Είναι κλασικός αμυντικός μέσος. Στην Κολομβία τον φωνάζουν La Roca δηλαδή  ο βράχος. Ήταν ο άνθρωπος κλειδί στο σύστημα που ακολούθησε η Κολομβία (4-1-4-1) στο ματς με την Αργεντινή, όπου διέγραψε τον Μέσι από το γήπεδο! Παίζει τέσσερα χρόνια στην Γαλλία και την Βαλενσιέν και …φλερτάρει έντονα με τον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν έχει ακουστεί για την Ουντινέζε. Πριν το Κόπα Αμέρικα η αξία του ήταν 4 εκ και σίγουρα είναι ένας τέλειος παίκτης για μια καλή ομάδα της Ιταλίας», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα που παρουσιάζει και κάποιους άλλους παίκτες που διακρίθηκαν στο Κόπα Αμέρικα, όπως ο Κάμπελ (Κόστα Ρίκα) , ο Ρινκόν (Βενεζουέλα) και άλλοι…  
πηγή: theplayer.gr

Οζίλ… 10!!

Ο Μεσούτ Οζίλ θα φοράει την φανέλα με το νούμερο «10» στην Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Όπως αποκαλύπτει η Marca ο Γερμανός μέσος θα πάρει το δέκα το καλό από τον Λασανά Ντιαρά ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και το πιθανότερο είναι να αφήσει την «βασίλισσα» και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ο 22χρονος Μεσούτ Οζίλ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ρεάλ , φόρεσε ήδη το «10» στην φιλική αναμέτρηση με την Σίβας όπου οι Μαδριλένοι  επικράτησαν με 3-0, 

Να σημειώσουμε ότι την περσινή σεζόν ο Γερμανός άσος μοίρασε 17 ασίστ. 
πηγή: theplayer.gr

Ρέντναπ: «Ναι, θέλουμε τον Αντεμπαγιόρ»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η Τότεναμ επιβεβαίωσε ότι ο Νο1 μεταγραφικός της στόχος δεν είναι άλλος από τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ! Ο τεχνικός των «Σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ, λοιπόν μίλησε για τον Τογκολέζο φορ και γνωστοποίησε ότι μιλάει ήδη με την διοίκηση της Σίτι για να τον φέρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τη μορφή δανεισμού… 

«Ο Αντεμπαγιόρ είναι ένα από τα ονόματα που ήταν πάντα στο προσκήνιο της Τότεναμ όσο καιρό είμαι στο σύλλογο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσουμε δανεικό. Είναι δύσκολες οι μεταγραφές όταν έχεις τόσους πολλούς καλούς παίκτες. Δεν είναι εύκολο να βελτιώσεις το ρόστερ», τόνισε ο Ρέντναπ.   
πηγή: theplayer.gr
 

Όουεν: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Για ακόμα μια φορά ο Μάικλ Όουεν εμφανίστηκε χαρούμενος που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ». 

Ο Άγγλος επιθετικός που χαρακτήρισε τους «Κόκκινους Διαβόλους» … κορυφαία ομάδα του κόσμου, είπε: «Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Πού αλλού να πας μετά από εδώ; Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Είναι ωραίο να είσαι μέρος μία ομάδας που είναι πάντα ανταγωνιστική. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αγώνες σε μία σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνήθως παίζουμε 20 με 30 παραπάνω από όσα παίζει η μέση ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν γνωρίζεις πότε θα σου ζητήσει ο προπονητής να αγωνιστείς και είσαι πάντα σε εγρήγορση».

Ποδηλάτης χτυπά θεατή!!

Ο Ισπανός ποδηλάτης της Σάξομπανκ, Αλμπέρτο Κoνταδόρ, απώθησε έναν θεατή που τον ακολουθούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Tour de France. Ηταν ένας που φορούσε ενδυμασία χειρουργού,ο οποίος πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον αναβάτη. 

Ο Ισπανός, όμως, δεν άντεξε και έριξε κάτι σαν σκαμπίλι στον θεατή, ο οποίος από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να ακολουθεί τον Κoνταδόρ. 

Μετά τις μπουνιές στο στίβο, είχαμε και αυτό το περιστατικό, ενώ αν προσθέσουμε και τα μπουκέτα που έπεσε προ ημερών, μετά το τέλος του αγώνα της Παραγουάης με τη Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα, τότε αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς… 
πηγή: theplayer.gr


«Γκέλα» με το …καλημέρα!!

Αν… «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε στην Ρέιντζερς θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν. Οι «Τζερς» στην πρεμιέρα του σκοτσέζικου πρωταθλήματος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Χαρτς στο  «Άιμπροξ»  και «πέταξαν» τους δύο πρώτους βαθμούς. Οι «καρδιές» μάλιστα πήραν το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τον Όμπουα, ωστόσο ο Νέισμιθ έσωσε κάπως τα πράγματα καθώς έγραψε το τελικό 1-1 στο 58’, για τους περσινούς πρωταθλητές.  

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής: 

Σάββατο, 23/7 

Ρέιντζερς-Χαρτς 1-1 
(58’ Νέισμιθ , 16’ Όμπουα) 

Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον (17:00) 
Μάδεργουελ-Ινβερνές (17:00) 

Κυριακή, 24/7 

Χιμπέρνιαν-Σέλτικ (14:30) 
Νταντί Γ.-Κιλμάρνοκ (17:00) 

Δευτέρα, 25/7 

Ντανφέρμλιν-Σεντ Μίρεν (21:45) 
πηγή: theplayer.gr

Σίγουροι στη Μπεσίκτας για Μπράιαντ!!

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Μπεσίκτας και τον Κόμπι Μπράιαντ δεν υπάρχει, αλλά οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας είναι σίγουροι πως θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή... του αιώνα.
Ο μάνατζερ των «μαύρων αετών»,Χασάν Μποζκούρτ, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS», και τόνισε πως «ο Γουίλιαμς είναι κλεισμένος και η άφιξη του Κόμπι είναι κοντά. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι δύο θα έρθουν, επειδή το λοκ άουτ δεν μοιάζει να λύνεται πριν από τον Ιανουάριο».
Σε ότι έχει να κάνει με το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Μποζκούρτ είπε πως «ζητάμε συμβόλαιο 750.000 ευρώ για τον μήνα και μπορούμε να του προσφέρουμε μόνο 450.000. Ωστόσο, μιλάμε με τις Turkish Airlines ώστε να βάλουν τα υπόλοιπα. Ο Μπράιαντ θα παίξει στη Μπεσίκτας» ήταν η τελευταία του τοποθέτηση.
πηγή: gazzetta.gr

«Δεν θέλω να φύγει ο Τέβες...»

Και του χρόνου συμπαίκτης με τον Κάρλος Τέβες στην Μάντσεστερ Σίτι θέλει να είναι ο Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αργεντινό άσο και εξέφρασε την επιθυμία μη αποχώρησης του Αργεντινού από τους «Πολίτες».
Ο Άγγλος άσος μίλησε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τέβες από την Σίτι, υποστηρίζοντας:

«Ελπίζω και φέτος να μείνει στην ομάδα και να είναι το ίδιο καταιγιστικός όπως πέρυσι. Με την απόδοσή του και τα γκολ του δεν είναι λίγες οι φορές που μας ξελάσπωσε. Προφανώς έχει τους λόγους του που θέλει να αποχωρήσει όμως είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και του εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσει τελικά», τόνισε σχετικά ο Άγγλος εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι.
πηγή: gazzetta.gr

Θέλει αμυντικό ο Βενγκέρ!!

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί μία από τις κύριες επιθυμίες του Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για την Άρσεναλ.
«Σίγουρα πρέπει να βρούμε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Δουλεύουμε γι' αυτό. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιοι συγκεκριμένο όνομα, γιατί αυτό δεν κάνει καλό στις άλλες ομάδες. Δεν θέλω να κάνω στους άλλους αυτό πουν δεν θέλω να μου κάνουν, οπότε δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο», επισήμανε ο Αλσατός τεχνικός των Λονδρέζων.
πηγή: gazzetta.gr

Έσπασε τα χρονόμετρα ο Γουέμπερ!


Ασταμάτητος για ακόμα μια φορά ο Μάρκ Γουέμπερ που …έσπασε τα χρονόμετρα και στον δέκατο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, που γίνεται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Ο Γουέμπερ της Red Bull πήρε  την πολ ποζίσιον, για τρίτη φορά φέτος και εννιά συνολικά. 

Έτσι, ο  Μαρκ Γουέμπερ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, ωστόσο  στην πρώτη στροφή θα έχει να αντιμετωπίσει τον δεύτερο Λιούις Χάμιλτον. Απογοήτευση ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος …εντός έδρας θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση. 

Στην  Ferrari, ο Αλόνσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το ρυθμό που είχε στις ελεύθερες δοκιμές αφού θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση. 

Αναλυτικά η κατάταξη: 

1.Γουέμπερ, Red Bull, 1:30.079 
2. Χάμιλτον, McLaren, +0.055 
3. Φέτελ, Red Bull, +0.137 
4. Αλόνσο, Ferrari, +0.363 
5. Μάσα, Ferrari, +0.831 
6. Ρόσμπεργκ, Mercedes, +1.184 +1.209 
7. Μπάτον, McLaren, +1.209 
8. Σούτιλ, Force India, +1.931 
9. Πετρόφ, Renault, +2.108 
10. Σουμάχερ, Mercedes, +2.403 
11. Χάιντφελντ, Renault 
12. Ντι Ρέστα, Force India 
13. Μαλδονάτο, Williams 
14. Μπαρικέλο, Williams 
15. Πέρες, Sauber 
16. Μπουεμί, Toro Rosso 
17. Αλγκουερσουαρί, Toro Rosso 
18. Κομπαγιάσι, Sauber 
19. Κοβαλάινεν, Lotus 
20. Γκλοκ, Virgin 
21. Τσάντχοκ, Lotus 
22. Ντ’αμπρόσιο, Virgin 
23. Λιούτσι, HRT 
24. Ρικιάρντο, HRT 


Πηγή: theplayer.gr

Στα μπουζούκια ο Πιλάβιος

Δύο μέλη ενώσεων της ΕΠΟ ζήτησαν την παραίτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας καθώς λίγες ώρες αργότερα διασκέδαζε στα μπουζούκια!


Την μέρα που στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ του έκαναν άπαντες επίθεση με σκληρές επιθέσεις, ο Σοφοκλής Πιλάβιος γιόρταζε το βράδυ στον Αντώνη Ρέμο! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «ΘΑΛΑΣΣΑ» και γιόρταζε με την ψυχή του, αφού τραγουδούσε όλα τα τραγούδια με πάθος και πολλές φορές σηκωνόταν από την θέση του να δείξει πόσο διασκεδάζει.




Πηγή: gazzetta.gr

Αισιόδοξος ο Καϊμακόγλου

Σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδος θα έχει μια καλή παρουσία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εμφανίστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.



Αν και με μόλις δύο χρόνια θητείας στην Εθνική ομάδα, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κώστας Καϊμακόγλου, συγκαταλέγεται στους παλιούς της επίσημης αγαπημένης, για αυτό και όπως παραδέχτηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ (πλέον) έχει και ρόλο δασκάλου για τους (πολλούς) νέους. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ασπάζεται το «γηράσκω αεί διδασκόμενος», αφού δεν περιορίζεται στο να δίνει συμβουλές, αλλά εξακολουθεί να λαμβάνει και ο ίδιος από τους εμπειρότερούς του…

Μετά την πρώτη σου εμπειρία το 2009 με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ, που συνδυάστηκε και με το χάλκινο μετάλλιο, έβαλες ως στόχο να γίνεις… μόνιμος στη σύνθεση της ομάδας;

«Μόλις τελείωσε η πρώτη χρονιά και είδα ότι μπορώ να σταθώ σε αυτή την ομάδα, στόχος μου ήταν να παραμείνω μέλος της και τα επόμενα χρόνια. Δόξα το Θεό μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει και ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

 Υπάρχουν πολλές αλλαγές προσώπων. Σε πρακτικό επίπεδο έχουν πως βιώνετε αυτές τις αλλαγές;
«Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα είναι νέα, υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, ενώ υπάρχει και νέο προπονητικό επιτελείο. Ο κόουτς, ο κ. Ζούρος, προσπαθεί ήδη να μας περάσει την φιλοσοφία του και παρότι είναι νωρίς, μέρα με τη μέρα βάζουμε όλο και κάτι παραπάνω, μέχρι να τελειοποιήσουμε αυτό που μας ζητά».

Θεωρείς ότι οι απουσίες θα επηρεάσουν σημαντικά την ομάδα και τους στόχους της;
«Έχουμε κάποιες πολύ σημαντικές αποχωρήσεις, έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και κάποιες περιπτώσεις που για προσωπικούς λόγους δεν μπορούν να δώσουν το παρών. Σίγουρα είναι σημαντικές οι απουσίες που έχουμε, όμως, θα πρέπει να ασχοληθούμε με όσα παιδιά είναι ήδη εδώ και δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Όσοι μπορέσουν να επιστρέψουν είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να είναι σε θέση να προσφέρουν. Το σημαντικό, όμως, είναι να ρίξουμε το βάρος σε όσους είναι ήδη διαθέσιμοι, γιατί είναι εκείνοι στους οποίους θα πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και το μεγαλύτερο φορτίο. Το σίγουρο είναι ότι όλοι δουλεύουμε για να πετύχουμε κάτι καλό».
Αν και έχεις μόλις δύο παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις (2009. 2010) πλέον συγκαταλέγεσαι στους «παλιούς». Έχει αλλάξει ο ρόλος σου; Νιώθεις ότι έχεις την ευθύνη να καθοδηγήσεις τους νέους;
«Η ομάδα είναι διαφορετική, αλλά έχει πολύ ταλέντο. Υπάρχουν τα νέα παιδιά και η φουρνιά των πιο έμπειρων παικτών. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει δίψα για διάκριση από τους νέους και όλο αυτό δένει άριστα με την εμπειρία των παλιών. Εγώ αισθάνομαι καλύτερα φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα, όμως, προσπαθούσα να δίνω συμβουλές στους μικρότερους και ταυτόχρονα να παίρνω από τους μεγαλύτερους. Αυτό συνεχίζω να κάνω…».

Υπάρχει κάποιος «νέος» με τον οποίο έχει έρθει πιο κοντά;
«Είμαι πολύ κοντά με τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Δεν είναι και τόσο… νέος, όμως, έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, είμαστε από την ίδια γειτονιά και είναι όμορφο που βρεθήκαμε μαζί στην Εθνική. Κάνουμε αρκετή παρέα…

Αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, πως είναι οι πρώτες μέρες τις προετοιμασίας;
«Για όλους μας στην αρχή είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, δεδομένου ότι προερχόμαστε από διακοπές. Όμως, με τη βοήθεια και των προπονητών μας, έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει πως είμαστε εδώ για κάτι σημαντικό. Ξέρουμε ότι τώρα είναι η ώρα για να βάλουμε γερά θεμέλια, γι’ αυτό και με πολλή όρεξη, διάθεση και δουλειά, κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό. Και ως τώρα τουλάχιστον τα πάμε καλά…»

Πηγή: gazzetta.gr

Ανοιχτό του Μάντζιου στον ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων λύσεων για την επίθεση μελετά και την περίπτωση του Ελληνα φορ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.


Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Για τον Έλληνα επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τον "Δικέφαλο" και αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται από το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη. Στις προτεραιότητες των "ασπρόμαυρων" αυτή την στιγμή είναι η απόκτηση ενός στόπερ και ενός επιθετικού ή δημιουργικού μέσου.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κινηθεί για ένα υψηλόσωμο "κυνηγό" με δεδομένο τον τραυματισμό του Σαλπιγγίδη, αλλά και το γεγονός πως δεν είναι σίγουρο ακόμη εάν τελικά παραμείνει ο Παπάζογλου, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάντζιου.
Ο τελευταίος, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός πέρυσι στην Μαρίτιμο από τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει ελεύθερος από τους "πράσινους", ενώ το κασέ του κυμαίνεται γύρω στις 300.000 ευρώ. Με διαπραγματεύσεις πάντως δεν αποκλείεται αυτό να "πέσει", ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα ατού του ΠΑΟΚ είναι το ότι το γραφείο του παίκτη που τον εκπροσωπεί είχε "φέρει" τον Ελ Ζαρ, επομένως υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή με την ομάδα.
Στα θετικά της περίπτωσης του Μάντζιου είναι το γεγονός πως την καλύτερή του σεζόν στον Παναθηναϊκό την έκανε ως παρτενέρ του "Σάλπι" στην επίθεση και άρα ξέρει το στυλ παιχνιδιού του τελευταίου. Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ (και μια ακόμη ελληνική ομάδα), ενώ είχε ακουστεί το όνομά του και για τον Άρη.


Πηγή: olapaok.gr

Πήρε Πότσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαρτίνας Πότσιους. Όπως αναφέρει η «Marca» οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του από την ομάδα της Μαδρίτης.


Ο Λιθουανός γκαρντ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και έτσι πήρε... προαγωγή για την ACB και τη Ρεάλ Μαρίτης.




Πηγή: gazzetta.gr

Μαγειρέματα στη Μάντσεστερ

Οι Πατρίς Εβρά και Παρκ πήραν τον ρόλο του… μάγειρα και έφτιαξαν τη δική τους Pizza.



Εκτός από την προετοιμασία που κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αμερική, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εκμεταλλευτεί τη παραμονή της εκεί.
Όπως το να μάθουν οι Παρκ και Εβρά να φτιάχνουν πίτσα και να προσφέρουν στους συμπαίκτες τους…


Πηγή: onsports.gr

«Μάτια» Σαβέβσκι στη Φυλή

Ο σκάουτ της ΑΕΚ παρακολούθησε το ματς της Παρασκευής (22/07) μεταξύ του Διαγόρα και της Δόξας Δράμας.



Η διεξαγωγή των play off στη Football League είναι, σίγουρα, επίπονη διαδικασία για τους ποδοσφαιριστές. Έχει, όμως και τα καλά της για τους σκάουτ των ομάδων, αφού μπορούν ανά δύο ημέρες στο λεκανοπέδιο να παρακολουθούν νεαρούς, οι οποίοι πέφτουν στα βαθιά. Ο Τόνι Σαβέβσκι, λοιπόν, βρέθηκε στη Φυλή και παρακολούθησε τους πιτσιρικάδες του Διαγόρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports ο Σαβέφσκι σημείωσε τέσσερα ονόματα ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ρόδου και ζήτησε να μάθει περισσότερα στοιχεία για αυτούς. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό Δημήτρη Τομάζο, τον 19χρονο χαφ Στέργιο Χατζηκοσμά, τον 19χρονο μέσο Μιχάλη Αυγενικού και τον 19χρονο αριστερό μπακ Σταύρο Πεταυράκη.

Πηγή: onsports.gr

Χάιντσε: «Τιμή μου να παίξω στην Ρόμα»


Δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του ο Γκάμπριελ Χάιντσε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ρόμα. Ο Αργεντινός αμυντικός εξήγησε ότι είναι τιμή του που ανήκει στους «Τζιαλορόσι» και πρόσθεσε ότι… «μπορούμε να γράψουμε ιστορία». 

Αναλυτικά ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω αυτή τη φανέλα και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, που είναι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. 

Είμαι τυχερός που μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα ενδιαφέρθηκε για εμένα. Πλέον είναι μία πρόκληση για εμένα. Κανένας δεν με πίεσε για να έρθω εδώ. Το ήθελα πάρα πολύ. 

Οι μεταγραφές που έκανε η ομάδα είναι πολύ σημαντικές και μπορούμε να γράψουμε ιστορία».


Πηγή: theplayer.gr

Το «ότι θες», το παράθυρο και ο Τζιώλης

Ο Red Wolf… ουρλιάζει ότι το «Γέστε και τέλος» που… ούρλιαζε τις προάλλες, θα αλλάξει μόνο υπό προϋποθέσεις...

Το «ότι θες θα το έχεις» που είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ερνέστο Βαλβέρδε στο δείπνο εργασίας που είχαν χθες το βράδυ εμένα δεν μου λέει και πολλά, διότι ο Ισπανός όπως έχουν καταλάβει όλοι πλέον δεν είναι από τους προπονητές που έχουν πολλές απαιτήσεις για μεταγραφές. Και ίδιο να έμενε το ρόστερ της ομάδας ο Βαλβέρδε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Σκεφτείτε τώρα που έχουν αποκτηθεί και οκτώ παίκτες…



Πηγή: theplayer.gr

Ποιος "Μπουμ"; Ο Τρας...

Αν υπήρχαν λίγες πιθανότητες να αποκτήσει τον Μπουμσόνγκ η Βόλφσμπουργκ, εξανεμίστηκαν μετά την απόκτηση του Κριστιάν Τρας από τους "λύκους".
Ποιος "Μπουμ"; Ο Τρας...
Ο διεθνής Γερμανός άσος, ζήτησε από την διοίκηση της Στουτγκάρδης να του δώσει μεταγραφή για τους «λύκους» και όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η «Bild», τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που θα πάρουν από την Στουτγκάρδη, έκαναν τους διοικούντες την Βόλφσμπουργκ να συμφωνήσουν.
Ο 23χρονος αμυντικός είχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το 2012, όμως δεν θέλησε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Βόλφσμπουργκ και επέλεξε την ομάδα της Στουτγκάρδης.

Τρώει έντομα ο Μπέκαμ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την περιουσία του να αγγίζει τα 268 εκ. δολάρια θα περίμενε κανείς ο David Beckham να μη βάζει οποιοδήποτε στοίχημα για ...μόλις 10 δολάρια!
Τρώει έντομα ο Μπέκαμ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Κι όμως ο ατρόμητος …άσος του ποδοσφαίρου δε δίστασε να ...καταπιεί ένα έντομο κατά τη διάρκεια της εκπομπής animation "Take Two With Phineas and Ferb"!
Αλλά …για πόσα δολάρια άραγε θα το έκανε στην πραγματικότητα;





Νέος Ντουντού μας βρήκε...!!

Τι γίνεται, ρε παιδιά, με αυτόν τον Κουίνσι; Κάθε μέρα θα γράφει στο facebook και στο twitter για το πόσο ανυπομονεί για τη νέα σεζόν και ότι όλα θα είναι σούπερ;
Νέος Ντουντού μας βρήκε...
"Επιστροφή στη δουλειά λοιπόν, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Έτρεξα για 18 λεπτά και ένιωσα πολύ καλά.
Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει η χρονιά. Θα είναι μια καλή και δυνατή χρονιά", έγραψε στον λογαριασμό του ο άσος των "πράσινων"...Το ζήτημα είναι αν θα κάνει πράξη τα λόγια ή θα γίνει... νέος Ντουντού...
πηγή: sportdog.gr

Καυτές φωτογραφίσεις μπροστά στους καθρέφτες (ΦΩΤΟ)

Στα κορίτσια τους αρέσει να φωτογραφίζονται μπροστά στους καθρέφτες, τους αρέσει πάρα πολύ να φωτογραφίζονται sexy.
Καυτές φωτογραφίσεις μπροστά στους καθρέφτες (ΦΩΤΟ)
Aν παρακολουθήσετε.... αυτά τα κορίτσια νιώθουν ότι είναι σε φωτογράφιση και προσπαθούν να δείξουν τα καυτά τους σημεία. Κορίτσια νιώστε ελεύθερες και ποζάρετε με άνεση μπροστά από τον καθρέφτη.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο sportygossip.com.

Και δεύτερη σύλληψη στη Νορβηγία!!

Ο Νορβηγός πρωθυπουργός Γενς Στόλτενμπεργκ μετέβη σήμερα με ελικόπτερο σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο νησί Οτόγια.
Και δεύτερη σύλληψη στη Νορβηγία
Oπου τουλάχιστον 84 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στη διάρκεια συνεδρίου της νεολαίας του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος.
Η νορβηγική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, που είχε ένα μαχαίρι στην τσέπη του, έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο μετέβη ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέπτεται τα μέλη της νεολαίας του κόμματός του, τα οποία γλίτωσαν από τη χθεσινή φονική επίθεση στο Οτόγια, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NRK.
Ο νεαρός άνδρας εξήγησε ότι είχε το μαχαίρι στην τσέπη του «επειδή δεν αισθανόταν ασφαλής» σύμφωνα με δημοσιογράφο του NRK που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι νέοι που επέζησαν της επίθεσης.
Ο πρωθυπουργός βρισκόταν μέσα στο ξενοδοχείο την ώρα της σύλληψης, ο οποίος -όπως προσέθεσε η ίδια πηγή- δήλωσε ότι είναι μέλος της νεολαίας των Εργατικών.
Πηγή: zougla.gr

Αν πάρει άλλους έξι …Χαϊνς ο Ολυμπιακός!!

Πριν από τρία χρόνια τέτοια εποχή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο υπερηχητικός Nbaer, Tζος Τσίλντρες, υπέγραφε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την ομάδα τους.
Αν πάρει άλλους έξι …Χαϊνς ο Ολυμπιακός
Γράφει ο Νίκος Ζερβάς.
Όνειρα πολλά, προσδοκίες τεράστιες, τίτλοι όμως ελάχιστοι. Οι «ερυθρόλευκοι» εν έτη 2011 έχουν αλλάξει άρδην οικονομική πολιτική και η πρώτη ανακοίνωση για παίκτη, αφορά τον Αμερικανό σέντερ, Κάιλ Χαϊνς, με προέλευση τη γερμανική Μπάμπεργκ και με ετήσιο συμβόλαιο δεκαπέντε φορές μικρότερο, του προαναφερθέντα, σταρ. Η σύγκριση του μεγέθους και του γκελ που κάνουν στον κόσμο οι δύο κινήσεις, προκαλούν μελαγχολία, όμως είναι πιο ορθή η προσαρμογή στα δεδομένα της εποχής και την νέα πραγματικότητα. Με γνώμονα τις νέες συνθήκες πρέπει να κρίνονται πλέον οι παίκτες που θα «πιάνουν» λιμάνι, για να αποφευχθούν οι σε βάρος τους αδικίες στην αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους.
Ο 25χρονος Κάιλ Χάινς λοιπόν, είναι μία καλή περίπτωση για τον νέο Ολυμπιακό που προσπαθεί να «χτίσει» ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με την προϋπόθεση ότι, εκτός από τον Γλυνιαδάκη που όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει, θα πλαισιωθεί με έναν ακόμη ικανό σέντερ. Η ερώτηση είναι, υπάρχουν τέτοιοι διαθέσιμοι στην αγορά; Ή ορθότερα, έχουν οι Πειραιώτες την θέληση να ξοδέψουν ένα μεγαλύτερο ποσό για να προσθέσουν έναν παίκτη με τα στοιχεία που χρειάζονται, ώστε να αξιοποιηθούν αυτά που κάνει καλά στο παρκέ ο πρώην άσος της Μπάμπεργκ; Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν και θέλοντας να «ακτινογραφήσουμε» τον Χάινς, μπορούμε να σημειώσουμε τα εξής: Είναι ένας παίκτης με αθλητικές ικανότητες, άλμα, δύναμη, ταχύτητα και αντίληψη, που τον βοηθούν να καλύπτει το χάντικαπ του ύψους.
Το ένα μέτρο και τα ενενήνταοκτώ εκατοστά του κορμιού του δεν «γεμίζουν» το μάτι, αλλά ο πολυτιμότερος των φετινών πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος, αποτελεί στις καλές του βραδιές φόβητρο για σέντερ με πολύ μεγαλύτερο μπόι, ενώ στην άμυνα έχει τη δυνατότητα να «κυνηγάει» αποτελεσματικά τους ψηλούς που παίζουν εκτός «ζωγραφιστού». Στην επίθεση, τα ποσοστά του στα δίποντα είναι άκρως ικανοποιητικά, αφού τον βοηθά η εκρηκτικότητα που έχει όταν ξεκινάει τις προσπάθειες μακριά από το καλάθι. Δεν διαθέτει καλό σουτ από μακρινή απόσταση και είναι κακός στις ελεύθερες βολές, αλλά μετρ στα θεαματικά καρφώματα, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι προϊόν αιφνιδιασμού. Στα θετικά του, συγκαταλέγεται το ότι γνωρίζει την Ευρωλίγκα και τις απαιτήσεις της, αλλά και ο χαρακτήρας του, αφού φάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις πως βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ».
Είναι από τους παίκτες που χαίρονται οι προπονητές να κοουτσάρουν, αφού για αυτόν η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Φαίνεται πως με τέτοιους θέλει -η αναγκάζεται λόγω λιτότητας- να πορευτεί φέτος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Χάινς, έχει να κάνει με το αν θα μπορέσει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και τα όσα έδειξε στην Μπάμπεργκ, στον Ολυμπιακό των μεγάλων απαιτήσεων και της πίεσης που θα εξακολουθήσει να υφίσταται, παρά την αλλαγή σελίδας που πραγματοποίησε η διοίκηση. Και για αυτό, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με σιγουριά εκ του αποτελέσματος. Τα δεδομένα όμως αυτή τη στιγμή για τον παίκτη, δεν είναι αρνητικά. Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν μάλιστα να προσθέσουν πέντε-έξι ανάλογης νοοτροπίας και ταλέντου παίκτες στο ρόστερ για να πλαισιώσουν τον Σπανούλη και ίσως ένα ακόμη “ηχηρό” όνομα, μπορεί και να έχουν πετύχει διάνα.
Υ.Γ: Χρόνια πολλά στον μεγάλο και ασύγκριτο, Νίκο Γκάλη, που συμπληρώνει σήμερα τα 54 χρόνια της ζωής του. Το πόσο λείπει από το ελληνικό μπάσκετ, είναι περιττό να γραφτεί…
Υ.Γ1: Πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη Ξανθόπουλο, που «παράτησε» στα κρύα του λουτρού την σύζυγο του στο ταξίδι του μέλιτος, για να ενισχύσει την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Ξέρει πως οι πιθανότητες που έχει να είναι στην δωδεκάδα είναι μηδαμινές, αλλά δίνει το παρόν ως πιστός στρατιώτης. Αυτούς χρειαζόμαστε και πρέπει να εξυμνούμε, αυτοί μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους υπάρχοντες και όχι να μεμψιμοιρούμε για τους απόντες.
Πηγή: sport-fm.gr