Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

“Ο κόσμος δεν είναι χαζός”

Μία μεγάλη αλήθεια είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Τόπλιτσε το Σάββατο σχετικά με τις μεταγραφές... αεροδρομίου.
“Ο κόσμος δεν δεν είναι χαζός”
Ο πολύπειρος Έλληνας επιθετικός έχει πολύ διαφορετική άποψη από αυτή των Ελλήνων παραγόντων... Πόσω μάλλον τώρα που ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα και δεν παραμυθιάζεται από τις ηχηρές μεταγραφές και τους λεγόμενους... κράχτες.
Συγκεκριμένα ερωτήθηκε τι χάλασε τη περσινή χρονιά και τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ για να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.
Τι απάντησε;
« Για να υπάρξει όμως αισιοδοξία στον κόσμο, είναι ένα ακόμα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε εμείς. Έτσι είναι η κατάσταση. Ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και τώρα του ζητάμε για μια ακόμα φορά να βοηθήσει, αλλά εμείς είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να συνδράμουμε για να γίνει αυτό. Πρέπει εμείς να τους φέρουμε στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας (Γκουντγιόνσεν) δεν υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα και νομίζω ότι τελικά ο κόσμος πλέον, λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας δεν «τρελαίνεται» και πολύ με τις μεταγραφές αεροδρομίου».
Μήπως τελικά πρέπει να μπούνε τέτοιοι ποδοσφαιριστές σαν τον Λύμπε σε κάποια πόστα; Μπορεί να σώσουμε αρκετά πράγματα...
Το σίγουρο είναι ότι θα εξοικονομηθούν περισσότερα λεφτά από τις μεταγραφές. Δεν θα τα σκάνε έτσι... αέρα πατέρα στους καμένους ξένους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φωτογραφίζουμε τον Γκούντγιονσεν.
Μία πρόταση κάνουμε. Κουβέντα να γίνεται.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: