Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

«Στόχος το 20ό για Γιουνάιτεντ!»

Nα κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γίνει βασικό κομμάτι της ομάδας του σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιθυμεί ο Άσλεϊ Γιανγκ, σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του που αποτελεί ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, ενώ έθεσε σαν στόχο το 20ό πρωτάθλημα των «Κόκκινων Διαβόλων»:

«Ο σύλλογος με απέκτησε για κάποιο λόγο. Κάτι είδε στο παιχνίδι μου και για αυτό εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω και να ανεβάσω επίπεδο το παιχνίδι μου. Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στα δύο φιλικά και πρέπει να συνεχίσω έτσι. Να αγωνιστώ το ίδιο καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βοηθήσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ για τις επίσημες υποχρεώσεις μας», τόνισε ο 26χρονος άσος και συνέχισε:

«Κάποια παιδιά τα ξέρω και από την Εθνική. Με βοηθά αυτό. Είναι εμφανής η νοοτροπία νικητή που υπάρχει στην ομάδα. Σε κάνει να θες και εσύ μόνο αυτό. Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Γιουνάιτεντ και αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Πρέπει να φτάσουμε τώρα τα 20 πρωταθλήματα».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: