Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ανοιχτό του Μάντζιου στον ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων λύσεων για την επίθεση μελετά και την περίπτωση του Ελληνα φορ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.


Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Για τον Έλληνα επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τον "Δικέφαλο" και αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται από το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη. Στις προτεραιότητες των "ασπρόμαυρων" αυτή την στιγμή είναι η απόκτηση ενός στόπερ και ενός επιθετικού ή δημιουργικού μέσου.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κινηθεί για ένα υψηλόσωμο "κυνηγό" με δεδομένο τον τραυματισμό του Σαλπιγγίδη, αλλά και το γεγονός πως δεν είναι σίγουρο ακόμη εάν τελικά παραμείνει ο Παπάζογλου, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάντζιου.
Ο τελευταίος, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός πέρυσι στην Μαρίτιμο από τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει ελεύθερος από τους "πράσινους", ενώ το κασέ του κυμαίνεται γύρω στις 300.000 ευρώ. Με διαπραγματεύσεις πάντως δεν αποκλείεται αυτό να "πέσει", ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα ατού του ΠΑΟΚ είναι το ότι το γραφείο του παίκτη που τον εκπροσωπεί είχε "φέρει" τον Ελ Ζαρ, επομένως υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή με την ομάδα.
Στα θετικά της περίπτωσης του Μάντζιου είναι το γεγονός πως την καλύτερή του σεζόν στον Παναθηναϊκό την έκανε ως παρτενέρ του "Σάλπι" στην επίθεση και άρα ξέρει το στυλ παιχνιδιού του τελευταίου. Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ (και μια ακόμη ελληνική ομάδα), ενώ είχε ακουστεί το όνομά του και για τον Άρη.


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: