Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Παρέμβαση Δόξας Δράμας στην έφεση

Η Δόξα Δράμας έκανε παρέμβαση σε περίπτωση που παραμείνει ο υποβιβασμός της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, να έχουν τη δυνατότητα να προβιβαστούν δύο επιπλέον ομάδες της Football League, δηλαδή ο Λεβαδειακός και η Δόξα, μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης από τον ΟΦΗ.
Παρέμβαση Δόξας Δράμας στην έφεση
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι σήμερα 1η Αυγούστου 2011, άσκησε πρόσθετη παρέμβαση κατά της απόφασης της Superleague, όσον αφορά την κατάληψη των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, από τις ΠΑΕ Νέα Καβάλα και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των "μαυραετών".

Ανακοίνωσε Φρέι η Τζένοα

Με κάθε επισημότητα παίκτης της Τζένοα είναι ο Σεμπάστιαν Φρέι, ο οποίος είχε συμφωνήσει από την Κυριακή με τους «γκριφόνι».

Ο Γάλλος τερματοφύλακας άφησε τη Φιορεντίνα όπου αγωνιζόταν επί σειρά ετών προκειμένου να αγωνιστεί και πάλι βασικός καθώς ο Μπόρουτς την περσινή σεζόν ήταν πρώτη επιλογή των «βιόλα».

Ο πάλαι ποτε διεθνής με τους «τρικολόρ» 31χρονος, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα, με την οποία υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο.

Φοβάται για τη ζωή της η Μαρίζ... (ΦΩΤΟ)

Υπό 24ωρη αστυνομική προστασία βρίσκεται η σταρ του θηλυκού WWE, Μαρίζ, καθώς η 28χρονη "ντίβα" των ρινγκ έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα εναντίον της ζωής της...
Φοβάται για τη ζωή της η Μαρίζ... (ΦΩΤΟ)
Μάλιστα, σύμφωνα με το ΤΜΖ την περασμένη εβδομάδα η Μαρίζ υπέβαλε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά ενός 61χρονου, ονόματι Λι Σίλμπερ, ο οποίος την παρενοχλούσε με απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο.
Κουράγιο Μαρίζ...

Τα "κοπέλια" είναι εδώ!

Ο ΟΦΗ πανηγυρίζει και τυπικά από απόψε την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ της Football League με νίκη 2-1 κόντρα στον Διαγόρα στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης.
Τα "κοπέλια" είναι εδώ!
Οι Παπουλής (58`) και Ρούσεφ (72`) οι δύο σκορερ των Κρητικών, ενώ για τους Ροδίτες μείωσε ο Χατζημανώλης (76`

"Φεύγει, αλλά δανεικός ο Νέμεθ"

Για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων για τον Κρίστιαν Νέμεθ έκανε λόγο ο μάνατζερ του Ούγγρου φορ του Ολυμπιακού, Τίμπορ Πατάκι, στην ιστοσελίδα "goal.com", τονίζοντας πάντως πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός.
"Φεύγει, αλλά δανεικός ο Νέμεθ"
"Υπάρχουν διάφορες ιταλικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά δεν μπορώ να πω το αν είναι η Πάρμα μία από αυτές.
Ψάχνουμε μια ομάδα στην οποία θα μπορεί να παίζει βασικός. Νομίζω οτι θα φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο ως δανεικός. Υπάρχει ενδιαφέρον κι από την Ολλανδία, εξάλλου", είπε ο Πατάκι.

Στα "χαρτιά" και χωρίς να ιδρώσουν!!

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-0 την Δόξα Δράμας στα χαρτιά, καθώς οι "μαυραετοί" για δεύτερο παιχνίδι δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν το επιτρεπόμενο όριο παικτών (9 παίκτες) και έτσι ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής δεν έγινε.
Στα "χαρτιά" και χωρίς να ιδρώσουν
Η ομάδα της Λιβαδειάς παρατάχθηκε κανονικά στην σέντρα του γηπέδου μαζί με τους διαιτητές, ενώ από την πλευρά της Δόξας ήταν μόνο επτά παίκτες και συγκεκριμένα οι Τοπαλίδης, Κουμπρόγλου, Τρελλόπουλος, Αμανατίδης, Στεργιανός, Τσιμπλίδης και Καπέλ.

Έτσι ο διαιτητής Αρετόπουλος (Τρικάλων) σφύριξε την λήξη και έκλεισε το φύλλο αγώνα, με τον Λεβαδειακό να είναι ο νικητής στα χαρτιά με 3-0 και να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέϊ οφ της Football League.
Πηγή: sport24.gr

Να τα ξεχάσουν αυτά που ήξεραν;

"Οι οπαδοί μας είχαν συνηθίσει τρόπαια, μεγάλους παίκτες. Τώρα υπάρχουν προβλήματα, αλλά πρέπει να συνεχίσουν να αγαπάνε την ομάδα"! Έτσι ζήτησε ο Φερέιρα βοήθεια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει Οντένσε!
Να τα ξεχάσουν αυτά που ήξεραν;
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ενόψει του ματς της Τρίτης με την Οντένσε:
"Το πλάνο μας εξαρτάται από αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Με τέσσερις εβδομάδες προπόνηση και έναν αγώνα, το πλάνο μας είναι να παίξουμε για να κερδίσουμε. Διότι παίζουμε με μια ομάδα που την έχουμε γνωρίσει και η δική μας ταυτότητα, ο τρόπος που εμείς παίζουμε και αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις δεν μπορεί να αλλάξει. Γιατί δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που παίζουμε με μια ομάδα που φέραμε ισοπαλία. Αυτό θα ήταν λάθος στρατηγικό που δεν πρέπει να κάνουμε. Οποιαδήποτε αλλαγή θα άλλαζε, θα αφαιρούσε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.
Ξέρουμε ότι η Οντένσε είναι μια δυνατή ομάδα, μέσα στα πλαίσια που είχαμε δουλέψαμε καλά σκεπτόμενοι τον αντίπαλο μας και είμαι σίγουρος ότι η Οντένσε δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιβεβαιώσουμε την αυτοπεποίθηση μας, να κρατήσουμε το ομαδικό πνεύμα, κρατώντας την φιλοδοξία μας να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο η διαφορά των τερμάτων και αυτή την στιγμή παίζουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό που είναι βασικό είναι να σκεφτούμε την νίκη. Αν πάμε για την ισοπαλία δεν θα έχουμε πετύχει. Πρέπει να σκοράρουμε, αυτή η ομάδα όπως είδαμε πέτυχε ένα γκολ, σε άλλους περισσότερα. Άρα θα μοιραστεί το παιχνίδι με εμάς και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει με το ίδιο πνεύμα που είχε στο ματς της Δανίας.
Εκεί ο αντίπαλος ήθελε πολλά γκολ για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα. Τώρα ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν γκολ για να περάσουν. Την μπάλα την έχουν εκείνοι. Εμείς πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να ελέγξουμε το ματς, με την βασική ιδέα να πετύχουμε γκολ. Η ομάδα πρέπει να έχει υπομονή και περισσοτερη διαύγεια για να ελέγξει το ματς.
Ο Κουίνσι δεν μπορεί να παίξει, ο Ζέκα δεν πρόλαβε να δηλωθεί αλλά ο Τοτσέ ίσως παίξει ίσως όχι. Συμμετείχαν στην αποστολή του πρώτου ματε γιατί δεν είχαμε εναλλακτική. Δεν μπορούμε να εξετάσουμε τους παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη και όταν οι προπονήσεις δεν είναι αρκετές για να έχουν την απόδοση που θέλουμε. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε λογικοί. Ξέρουμε τις βαθιές αλλαγές που έγιναν. Μόνο το πνεύμα της αλλυλεγύης και της αγάπης μπορούν να μας βοηθήσουν για να πάμε καλά"
Υπάρχουν στοιχεία από το πρώτο παιχνίδι που δεν θέλετε να ξαναδείτε;
"Στον πρώτο αγώνα οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος δεν περίμεναν να δουν όσα η ομάδα μας έκανε. Η Οντένσε ήταν πιο καλά προετοιμασμένοι και είδαμε αυτά που ξέραμε στα πρώτα λεπτά, όπου μπήκαν πιο δυνατά. Άρα λοιπόν, η ομάδα της Δανίας ήταν πιο έτοιμη. Μετά ελέγξχαμε το ματς. Μετά το γκολ που πετύχαμε ελέγχαμε καλύτερα το ματς. Στα τελευταία λεπτά δεν καταφέραμε να περιορίσουμε την δυνατότητα του αντιπάλου να βάλουν κινδύνους με ψηλά την μπάλα. Κανένα ματς δεν είναι ίδιο. Πρέπει να κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Το θέμα είναι διόρθωσης ορισμένων θεμάτων. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να κάνουν αυτό που ξέρουν για να περάσουμε"
Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση μια εβδομάδα μετά;
"Αυτό δεν είναι θέμα προετοιμασίας. Αύριο θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Καμία ομάδα με 4 εβδομάδες προπονήσεις δεν μπορεί να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, την καλύτερη κατάσταση. Θέλω να πω ότι μερικές φορές η ομάδα να μην δείχνει καλά αλλά γίνεται δουλειά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι η σωστή προπόνηση. Ούτε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο δεν φτανει στο 50%. Εμείς φέτος θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Ήδη κατάλαβα ότι ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρα αυτός που υπήρξε πριν κάποια χρόνια. Αυτά είναι θέματα στρατηγικής. Σημασία έχει ποιος διοικεί και στις ομάδες διοικούν οι πρόεδροι. Η βασική αλλαγή της ομάδας στο παρόν και το μέλλον επικεντρώνεται στον τρόπο που κάποιος σκέφτεται το ποδόσφαιρο και τον σύλλογο. Τα οικονομικά θέματα που βιώνουν οι χώρες υποχρεώνουν τους ανθρώπους να σκέπτονται την επόμενη ημέρα. Το ποδόσφαιρο είναι μια περίεργη βιομηχανία. Η δουλειά των παικτών πάει πέρα από το γήπεδο. Η δική μου δουλειά είναι η διαχείριση της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές τίθενται σε δύο προβλήματα. Αυτή είναι η κατάσταση του συλλόγου.
Το ποδόσφαιρο αλλάζει και σε αυτόν τον σύλλογο θέλουμε μόνο την νίκη. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να είμαστε σοβαροί και όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να το κατανοήσουν πολύ καλά. Αν αυτό που πρέπει να κοιτάμε τις νίκες δεν συμβεί θα είναι αποτέλεσμα λαθών, και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Τα συναισθήματα του κόσμου πρέπει να μείνουν ίδια.
Είχαν συνηθίσει οι οπαδοί τρόπαια, μεγάλους παίκτες. Είμαστε σε μια πραγματικότητα. Τα προβλήματα ίσως να είναι περισσότερα. Αυτά δεν είναι θέματα για τους οπαδούς να μην αγαπάνε την ομάδα. Δεν θέλω να δω κάποιον να την αγαπά λιγότερο από εμένα. Ο κόσμος αύριο θα είναι εδώ και θέλω να τους δω όλους και να μην μπορώ να τους μετρήσω. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει δυνατά, με ένταση, ώστε ο δρόμος των επιτυχιών είναι το αύριο της. Αυτός είναι ο τρόπος".
Πηγή: gazzetta.gr

Στο δρόμο και οι Λιβαδειώτες!!

Συγκέντρωση στο παλιό δημαρχείο της πόλης πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Λιβαδειάς ζητώντας να ανέβουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας.
Στο δρόμο και οι Λιβαδειώτες
Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο πρώην δήμαρχος Αρης Ρουσάρης, ενώ είχε και τη στήριξη και του δημάρχου Νίκου Παπαγκελή. Το παρών έδωσαν αρκετά άτομα από το Δ.Σ του Λεβαδειακού, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.
Πηγή: exedra.gr

Άνοιγμα "Παπ" σε ΠΑΟΚ, αλλά...!!

Ο Ζήσης Βρύζας, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα πριν από λίγες ημέρες από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Θέλτα.
Άνοιγμα "Παπ" σε ΠΑΟΚ, αλλά...
Ο 30χρονος επιθετικός ψάχνεται για να επιστρέψει σε μία μεγάλη ομάδα της χώρας και οι βασική του επιλογή για κάτι τέτοιο είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στη διερευνητική επαφή που είχε με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος πάντως του ξεκαθάρισε πως στη παρούσα φάση και με τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν, πολύ δύσκολα να μπορέσει να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως ο Παπαδόπουλος έχει προτάσεις από τη Μονακό που υποβιβάστηκε στη β΄Γαλλίας και την Πάντοβα, κάτι το οποίο δεν τον ικανοποιεί.
Το πρόβλημα στη προκειμένη περίπτωση για τον παίκτη και την διάθεσή του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, είναι πως τα χαρακτηριστικά του δεν είναι αυτά που λείπουν από την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι.
Πηγή: paok24.gr

Την "ψάχνουν" για Γάλλο φορ!!

Την περίπτωση του 32χρονου Γάλλου φορ της Ρεμς, Σεντρίκ Φορέ, εξετάζουν στον Ηρακλή.
Την "ψάχνουν" για Γάλλο φορ
Πρόκειται για ένα κλασικό φορ με ύψος 1,87μ., που στην Γαλλία πετυχαίνει κατά μέσο όρο δέκα γκολ ανά σεζόν, αγωνιζόμενος κυρίως στην δεύτερη κατηγορία.
Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ. Στα 23 έπαιξε στην πρώτη ομάδα και σε δύο σεζόν πέτυχε 30 γκολ σε 72 αγώνες. Είκοσι την πρώτη (πρώτος σκόρερ της Ligue 2) και δέκα την δεύτερη στην Ligue 1.
Ακολούθησε η Γκινγκάμπ (32 συμ - 13 γκολ), η Ιστρ (21 συμ. - 6 γκολ) και η Λε Μαν (14 συμ. - 2 γκολ). Ακολούθησε η Ρεμς, όπου αγωνίζεται από το 2006 μέχρι και σήμερα (133 συμ. - 61 γκολ), εκτός από το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2008-'09, που αγωνίστηκε στη Χάβρη (10 συμ. - 1 γκολ).
Ο Φορέ αποτελεί βασικό στέλεχος της Ρεμς και μάλιστα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι το Σάββατο (30/7) στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λάνς (2-0), στην πρεμιέρα της Ligue 2. Πέρσι έπαιξε σε 30 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε οκτώ τέρματα.
Πηγή: bluearena.gr

Mέχρι το... Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως η δικογραφία έχει ήδη δοθεί τόσο σε δικηγόρο καθηγητή της νομικής εξειδικευμένο σε θέματα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (!) όσο και σε δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας που χειρίζεται αθλητικές υποθέσεις στο CAS.
Mέχρι το... Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι όλη η δικογραφία έχει ήδη δοθεί σε δικηγόρο καθηγητή της νομικής εξειδικευμένο σε θέματα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς επίσης και σε δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας που χειρίζεται αθλητικές υποθέσεις στο CAS όπου και θα προσφύγουν τόσο ο Αχιλλέας Μπέος όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το τέλος της διαδικασίας από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.
Στην εκδίκαση της έφεσης του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού Βόλου, το παρών θα δώσει και νομικός από το δικηγορικό γραφεία της Ελβετίας, για να παρακολουθήσει τη διαδικασία».

"Αφήστε τον Λέτο... σπίτι"!

Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, έχει πάρει με τόσο φόβο τον Σεμπάστιαν Λέτο, που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να τον... αφήσει στο σπίτι για το αυριανό ματς!
"Αφήστε τον Λέτο... σπίτι"!
«Περιμένουμε έναν σπουδαίο αγώνα, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Υπάρχει μεγάλη πίεση για εμάς» τόνισε ο Δανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλουμε να σκοράρουμε, το δείξαμε στο πρώτο ματς. Σίγουρα και ο Παναθηναϊκός έχει πίεση από τον κόσμο που θέλει κάτι παραπάνω από την ομάδα του».
Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θέλετε να δείτε αύριο; «Αν θέλατε να τους αφήσετε όλους σπίτι θα ήταν καλό για εμάς. Θα ήταν και ο Λέτο μια καλή επιλογή που μας έκανε ζημιά στο πρώτο παιχνίδι», είπε ο Κλάουσεν με χιουμοριστική διάθεση.
Από την δική του πλευρά ο Σόρενσεν που εκπροσώπησε τους παίκτες της Οντένσε τόνισε: «Όλοι οι παίκτες περιμένουμε με αγωνία το ματς. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, μιας και δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να παίξουμε τόσο μεγάλα παιχνίδια».

Η Μπαρτσελόνα "έκοψε" τον Γκούντγιονσεν τζούνιορ!

Γενικό ξεσκαρτάρισμα στη Μασία, την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, όπου αποχώρησαν 78 πιτσιρικάδες που κρίθηκαν ανεπαρκείς. Μεταξύ αυτών και ο Σβέιν Γκούντγιονσεν γιος του νέου παίκτη της ΑΕΚ, Εϊντουρ.
Η Μπαρτσελόνα "έκοψε" τον Γκούντγιονσεν τζούνιορ!
Με τον ίδιο τρόπο που πριν από λίγο καιρό εισήλθαν στη Μασία 80 πιτσιρικάδες με την ελπίδα να ζήσουν το όνειρο της Μπαρτσελόνα, έτσι ακριβώς κόπηκαν 78 που κρίθηκαν ανεπαρκείς για να προωθηθούν.
Μεταξύ αυτών υπήρχαν και δύο διάσημα ονόματα. Ο ένας είναι ο Σβέιν Γκούντγιονσεν (δεξιά στη φώτο) γιος του νέου παίκτη της ΑΕΚ, Εϊντουρ και ο Ζοσουά Ανγκόι Κρόιφ (αριστερά στη φώτο), γιος της κόρης του Γιόχαν (θα συνεχίσει στις ακαδημίες της Γουίγκαν).
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Όλα καλά, αλλά από οικονομικά;

Σε όλα συμφώνησαν για το γηπεδικό στη σημερινή συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Θανάση Μιχαήλ, δεν συζητήθηκε το σημαντικότερο, δηλαδή το οικονομικό...

Όλα καλά, αλλά από οικονομικά;
«Η σημερινή συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και έχουμε συμφωνήσει σε όλα για τις υπογραφές», τόνισε αρχικά στο aekvoice.gr ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
«Η οριστική λύση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το πρώτο βήμα είναι πολύ θετικό, αλλά δεν μπορούμε να λέμε για οριστικές λύσεις αν δεν ξεκινήσουν τα έργα. Μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια γενική διαφωνία, τώρα ο δήμος έχει αντιληφθεί ότι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προς όφελος του. Μένουμε λοιπόν σε αυτό, ότι δηλαδή ήταν όλα καλά, έχουμε συμφωνήσει, αναμένουμε μέχρι να περάσει από τα διοικητικά συμβούλια και οδεύουμε στο να υπογράψουμε το μνημόνιο», συμπλήρωσε.
Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή της στάσης του δήμου σε σχέση με το παρελθόν ανέφερε: «Έχει αλλάξει εντελώς. Πλέον έχουν 100% διάθεση συνεργασίας και ειδικά η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη».
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και τη χρηματοδότηση, που είναι και το πιο σημαντικό, δήλωσε: «Όχι, δεν συζητήσαμε καθόλου για αυτό».

Παίξτε φιλικό... clasico να τα “κονομήσετε”

Φιλικό αγώνα στις ΗΠΑ προέτρεψε να δώσουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ο διευθυντής μεγάλης ισπανικής εφημερίδας.
Παίξτε φιλικό... clasico να τα “κονομήσετε”
Συγκεκριμένα ο Αλφρέντο Ρελάνιο, διευθυντής της «Αs» ανέφερε στο σημερινό φύλλο, ότι οι «μπλαουγκράνα» και οι «μερένχες» είναι ομάδες παγκόσμιας κλάσης και για αυτό πρέπει κάθε χρόνο να δίνουν φιλικό αγώνα στις Η.Π.Α., προκειμένου να τις βλέπουν οι εκατομμύρια φίλοι τους αλλά και να εκμεταλλευτούν το μέγεθος τους εμπορικά.
Αυτό που δεν έγραψε βέβαια είναι η ευκαιρία να τα κονομήσουν από τα... αμερικανάκια.

"Στημένη απόφαση, θα πάμε CAS και στο ΣτΕ"

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Σταύρος Ψωμιάδης σε δηλώσεις του αναφορικά με τον υποβιβασμό της Καβάλας, κάνοντας λόγο για "ύπαρξη παρααθλητικού κυκλώματος, με ανθρώπους από πολύ ψηλά", ενώ ξεκαθάρισε οτι "θα φτάσει μέχρι το CAS και το Συμβούλιο της Επικρατείας για να δικαιωθεί η Καβάλα και επεσήμανε ότι δεν περιμένει δικαίωση από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ"
"Στημένη απόφαση, θα πάμε CAS και στο ΣτΕ"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SENTRA 103,3:
Για το τι πρέπει να αλλάξει στην υπερασπιστική γραμμή για την έφεση σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση: «Αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης. Για να αλλάξω κάτι στην υπερασπιστική γραμμή, πρέπει να ξέρω γιατί με κατηγορούν. Τώρα δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία να πουν, όπως λέει ο πειθαρχικός κώδικας για τη δωροδοκία. Πρέπει να σου πουν ότι πήρε ο Κώστας 10 δραχμές και σου έκανε αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα».
Για το ότι στηρίχθηκε το κατηγορητήριο στο ότι εκείνος είχε πει πως ουσιαστικά πρόεδρος είναι ο πατέρας του: «Δεν το έχω πει αυτό. Εγώ το μόνο που είχα πει είναι ότι λόγω των υποχρεώσεών μου δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα στην Καβάλα. Εγω ασχολούμαι με τις μεταγραφές και πάω στους αγώνες και κάθομαι στον πάγκο και βοηθάω όπως μπορώ. Την καθημερινή διαχείριση την έχει ο αντιπρόεδρος και ο γενικός αρχηγός, όπως σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Αυτοί ασκούν τη διαχείριση. Επειδή χρησιμοποίησαν το πόρισμα ότι και καλά όντως δεν είμαι πρόεδρος ότι είμαι τυπικά πρόεδρος, το πήραν σκοινί-κορδόνι και δεν πήγαν μια πρόταση παρακάτω να δουν τι έλεγα».
Για τα ματς που υπάρχουν στο φάκελο και «κατηγορείται» η Καβάλα: «Είναι 4 ματς του 2008-09 και ένα ματς του Κυπέλλου αργότερα. Βάσει της έκθεσης της UEFA το πιο στημένο ματς είναι το Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα 0-3 στο Κύπελλο. Ακου να δεις συλλογιστική. Λέει ότι παίχθηκαν πολλά λεφτά στην Καβάλα πριν αρχίσει το ματς. Είναι λογικό, σα να παίζει η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ με μια ομάδα Β Εθνικής. Λογικό είναι να μπουν τα λεφτά. Είναι, λέει, πολύ ύποπτος ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς από το 45' μέχρι το 72' έπαιξαν πολλοί over την Καβάλα. Οποιαδήποτε ομάδα Α Εθνικής παίζει με ομάδα Β' Εθνικής, είναι το λογικό να στοιχηματίζουν υπέρ της. Και κοιτάξτε τι παράδοξο γίνεται. Ο προπονητής θέλησε να προφυλάξει τον καλύτερο σέντερ φορ, τον Ονουάτσι και δεν τον έβαλε στην αρχική 11άδα. Στο 45' τον σηκώνει για ζέσταμα για να τον βάλει. Λογικό δεν είναι να παίξει κάποιος λεφτά στο ότι θα βάλει γκολ η ομάδα; Ο Ονουάτσι ήταν στους τοπ πίνακες σκόρερ στο πρωτάθλήμα, λογικό είναι να πιστέψει κάποιος ότι θέλουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ για να σιγουρέψουμε την πρόκριση».
Για την έλλειψη στοιχείων: «Μα και γι' αυτό ο κ. Φάκος έβγαλε διάταξη ότι δεν ευθύνομαι πουθενά γιατί δεν υπάρχει πουθενά το όνομά μου. Προσπαθούν με κόλπα και τρικς να κατηγορήσουν την ομάδα, που δεν υπάρχει πουθενά στοιχείο για να κατηγορηθεί η ομάδα. Υπάρχει μόνο ο φάκελος της UEFA, που είδατε πόσο αστείο είναι το θέμα, από το πιο τρανταχτό παράδειγμα που σου ανέφερα».
Γιατί πρωτόδικα δεν έγιναν δεκτά τα στοιχεία της υπεράσπισης: «Επεσα από τα σύννεφα όπως και όλοι οι συνήγοροί μου. Περπάταγα στο κέντρο της Αθήνας και με έπιασαν 15 δικηγόροι που δεν τους ήξερα και μου είπαν ότι αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει ούτε στην Ουγκάντα. Είναι στημένη απόφαση και φαίνεται από την τελευταία γραμμή της πρωτόδικης απόφασης που λέει ότι παίρνουμε την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Αυτό δεν προκύπτει ούτε από τον ΚΑΠ, ούτε από τον Πειθαρχικό Κώδικα, ούτε από κανέναν κώδικα της ΕΠΟ.
Για το ότι αυτό έγινε και με τον Ηρακλή: «Στο θέμα του Ηρακλή πάτησε πάνω σε ένα άρθρο που έχει να κάνει σχέση με τα μπαράζ. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Θα ξαναπούμε τα ίδια πράγματα. Το θέμα το χειρίζεται ο δικηγόρος μου. Για να ελαφρώσω τη θέση μου πρέπει να ξέρω ποιες είναι οι κατηγορίες. Αυτό το κατηγορητήριο είναι γελοίο και αόριστο, δεν υπάρχει κάποιοι στοιχείο. Πάνε να μας ρίξουν επειδή έχουν πάρει γραμμή από κάποιους. Δεν γίνεται να μας ρίξουν μέσω ενός παρααθλητικού κυκλώματος.
Δεν γίνεται κάποιοι έγκριτοι νομικοί της Πειθαρχικής να βγάζουν κάποια τέτοια γελοία απόφαση. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλοι. Και ο τελευταίος Ελληνας που μπορεί να διαβάσει ξέρει ότι δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον χωρίς στοιχεία ή χωρίς ενδείξεις. Επειδή έπαιξαν λεφτά στο στοίχημα σημαίνει ότι φταίει η ομάδα; Εψαξαν τους λογαριασμούς μου, της ΠΑΕ, του πατέρα μου και δεν βρήκαν τίποτα. Επίσης δεν βρήκαν τίποτα και σε συνομιλίες. Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου».
Για το τι κινήσεις θα κάνει αν η έφεση στην ΕΠΟ δεν γίνει δεκτή: «Ο,τι απόφαση και να βγει, την ομάδα θα τη στηρίξω μέχρι την τελευταία μου αναπνοή, όσο αντέξω. Θα προσπαθήσω να δικαιωθεί, γιατί τα μηνύματα που παίρνω είναι ότι βάζουν το χέρι τους από τόσο ψηλά στα κυκλώματα για να πέσει η ομάδα και ότι δεν θα αλλάξει η απόφαση.
Θα πάμε στο CAS. Στην περίπτωσή μας έχουν διαλέξει 3 ομάδες, με τη δική μου να μην υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Δεν γίνεται να χαντακώνεις ομάδες, πόλεις και εταιρίες επειδή έτσι γουστάρεις. Να πάρουν και τους άλλους που τους κατηγορούν στη δικογραφία και να τους στείλουν στο πειθαρχικό. Στον πρώτο φάκελο της UEFA που είμαι και εγώ, είναι και άλλες 3 ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Γιατί δεν κατηγορούν και αυτούς; Ολη η βρωμιά του ποδοσφαίρου είναι η Καβάλα; Ακούω πράγματα για Σεπτέμβριο. Δηλαδή κυνηγούν τώρα 3 ομάδες για να παραπέμψουν άλλες 15 το Σεπτέμβριο που θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα;»
Για το τι θα γίνει αν τον Σεπτέμβριο ή αργότερα δικαιωθεί μια ομάδα που υποβιβάστηκε και είναι ήδη σε εξέλιξη το πρωτάθλημα: «Εκεί θα έχει γέλια. Μπορεί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν κάνω ασφαλιστικά μέτρα στο CAS. Εννοείται ότι θα πάω και στα πολιτικά δικαστήρια. Ήδη έχω δώσει εντολές σε δικηγόρους εδώ και στο εξωτερικό για να γίνει σωστή αυτή η αδικία. Θα τους ξεμπροστιάσω. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Σε όλες τις χώρες, με σχετικές υποθέσεις, υπήρχαν αποδείξεις. Εδώ με το σούπερ όπλο, τον κοριό, για 6 μήνες άκουγαν συνομιλίες και δεν έβγαλαν τίποτα για την Καβάλα. Πώς γίνεται αυτό; Μέχρι το συμβούλιο της Επικρατείας θα τη φτάσω την υπόθεση. Εχει δημιουργηθεί παρααθλητικό κύκλωμα που είναι κόντρα στην ομάδα μου!
Είναι άτομα από πολύ ψηλά. Από ανθρώπους που δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη και θέλουν να ρίξουν την Καβάλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί; Εχει κάνει κάτι σαν ομάδα και πρέπει να πέσει;»
Για το αν είναι από την πολιτική τα άτομα αυτά: «Ναι, κάπως έτσι είναι. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτό το μένος, να ρίξουμε την Καβάλα, το Βόλο και την Ηλιούπολη και χωρίς στοιχεία».
Για το ότι πήρε την ομάδα να φύγει από την Καβάλα: «Σήμερα θα έπρεπε να είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μετά από πολύ καιρό διαμάχης βγήκε ο δήμαρχος και δέχθηκε, λογικεύτηκε σε αυτά που του έλεγα. Βγάλαμε μια χρυσή τομή ώστε η ομάδα να έχει το γήπεδο, κάνοντας πολυετή μίσθωση. Χαίρομαι που και η αντιπολίτευση είναι μαζί του σε αυτό το θέμα. Ποτέ δεν ήθελα να πάρω την ομάδα από τη φυσική της έδρα. Ηθελα να προφυλάξω τα συμφέροντά της. Δεν μπορούσα να χτίσω γήπεδο στην Καβάλα, και είπα στους φιλάθλους ότι θα τους πληρώνω τα πούλμαν. Μέσα στη μαυρίλα μου, χαίρομαι σήμερα που τα βρήκαμε με το Δήμαρχο. Τώρα θέλω μαζί να πάμε να βρούμε για ποιο λόγο γίνεται αυτή η αδικία».
Για την εικόνα του με χειροπέδες: «Την 17 Νοέμβρη που είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα, έμαθα ότι την έβγαλαν από πίσω από την ΓΑΔΑ. Εμάς με χειροπέδες μπροστά από όλες τις κάμερες, ενώ το απόγευμα που μας γύρισαν, μας πήγαν κανονικά από πίσω. Ηταν 1000% επικοινωνιακό παιχνίδι. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικό. Εμάς μας πέρασαν επίτηδες μπροστά από τις κάμερες. Το ίδιο θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει για μας; Πρέπει να μου καταστρέψουν το τεκμήριο αθωότητάς μου; Να με πηγαίνουν με χειροπέδες; Αφού δεν υπάρχουν στοιχεία για μένα, γιατί με κάλεσαν; Και μου έβαλαν εγγύηση 800.000 ευρώ. Αλλοι έκλεψαν δις ευρώ και τους έβαλαν 100 και 200.000 ευρώ εγγύηση».

Βρήκε ομάδα ο Νασούτι!

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Άρη, Κριστιάν Νασούτι, βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Παραγουάη!

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Αργεντινός στόπερ έδωσε τα χέρια με την Λιμπερτάδ και εντός της ημέρας θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας!

Αυτή θα είναι η πρώτη προσθήκη του συλλόγου της λατινικής Αμερικής, έπειτα από την εισήγηση του προπονητή, Χόρχε Μπουρουτσάγκα!

Λαχτάρησαν με Λαζάρ

Μια μικρή αναστάτωση προκλήθηκε στη Σουρωτή, όταν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κοστίν Λαζάρ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο.
Λαχτάρησαν με Λαζάρ
Ο Ρουμάνος πάντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν υπάρχουν φόβοι για την κατάστασή του. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον Θανάση Παπάζογλου που αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και αποχώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο Λάσλο Μπόλονι συνέχισε τις ασκήσεις τακτικής, δίνοντας βάρος αυτή τη φορά στο θέμα της ανάπτυξης από την άμυνα και στους αυτοματισμούς που πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχει σωστή λειτουργία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το βάρος έχει πέσει για τα καλά στη τακτική και ένα πρώτο δείγμα θα πρέπει να φανεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Εντωμεταξύ, το πρωί έτρεξε για πρώτη φορά μόνος του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος όμως θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Εκτός του Σάλπι, ένα γκρουπ που αποτελούνταν από τους Αποστολόπουλο, Ιντζίδη, Σακελλαρίου, Μπαλάφα, Κουρδάκη, Γεωργιάδη, Γκύλο και Γιακουμή ακολούθησε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Επίσης, ο Βαγγέλης Γεωργίου ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ οι Σταφυλίδης και Στάμου, πέρασαν από τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο και αναμένεται να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας.
Πηγή: paok24.gr

Ο ΠΑΟΚ περιμένει ...Μπουμσόνγκ!

Πώς σχετίζεται το θέμα της αποχώρησης του Γάλλου σέντερ μπακ από τον Παναθηναϊκό, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και τον Ντουγκλάο; Ο "σκύλος" βγήκε μία βόλτα και κάτι έμαθε...
Ο ΠΑΟΚ περιμένει ...Μπουμσόνγκ!
Διακριτικά μεν, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα της πώλησης του Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι έχουν τα χρήματα για να τον αγοράσουν ή μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του, αλλά γιατί έχουν μάθει ότι η περίπτωσή του σχετίζεται άμεσα με τον Ντουγκλάο.
Στο "τριφύλλι" ...ζαχαρώνουν τον δυναμικό σέντερ μπακ της Καβάλας κα αν φύγει ο "Μπουμ", μπορεί να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Το ζήτημα είναι ότι την περίπτωση του Ντουγκλάο την καλοβλέπουν και οι Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν τη διάθεση ή τη δυνατότητα να μπουν σε πλειστηριασμό για την απόκτησή του.
Γι' αυτό και, για την ώρα, παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και εύχονται να περάσουν οι μέρες, για να πέσουν οι απαιτήσεις του Ντουγκλάο, χωρίς να βρεθεί πρόταση για την παραχώρηση του Μπουμσόνγκ. Εκτός αν επισπευσθούν οι διαδικασίες από τη συμμετοχή των Σαχπατζίδη και Φλωρίδη στην ΠΑΕ και οι δυο τους θελήσουν να κάνουν κάποιο "δώρο" στον Μπόλονι...sportdog gr

Δεν γίνονται αυτά...!!

Ρε παιδιά, διαβάστε είδηση που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο. Ένας 12χρονος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από το τέρμα που υπερασπιζόταν...
Δεν γίνονται αυτά...
Πρόκειται για τον Κέισι Μπριζ που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στο γήπεδο της Κερς F.C.. Ο 12χρονος δέχτηκε γκολ και στην προσπάθεια του να μαζέψει τη μπάλα από το τέρμα, μπλέχτηκε στα δίχτυα παρασέρνωντας τα δοκάρια.
Η εστία έπεσε πάνω του και ο Κέισι άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.
Κι όμως, γίνονται κι αυτά...
πηγή: sportdog.gr

"Ποιος Ντουγκλάο;"

Αυτή είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του "Δικεφάλου" με τον υψηλόσωμο στόπερ της Καβάλας.
"Ποιος Ντουγκλάο;"
«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή». Αυτό λένε οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ. Και αυτή είναι μία απάντηση που δίνουν σταθερά εδώ και καιρό… Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και τώρα μετά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας…

Αυτά ισχύουν σήμερα για την συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς να είναι ξεκάθαροι και οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί με έναν κατά τα άλλα καλό παίκτη…

Όσον αφορά τις μεταγραφικές προτεραιότητες πάντως, η θέση του επιθετικού εξακολουθεί να βρίσκεται στο νούμερο ένα, σε μία κίνηση που θα γίνει αφού καταβληθούν κάποια από τα οφειλόμενα στους υπάρχοντες παίκτες…
Πηγή: paok24.gr

Eφιάλτης στο δρόμο με την ξανθιά... (ΦΩΤΟ)

Πολλαπλή σύγκρουση πανάκριβων αυτοκινήτων προκάλεσε μια ξανθιά κυρία στο Μονακό. Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος.
Eφιάλτης στο δρόμο με την ξανθιά... (ΦΩΤΟ)
«Δεν θα μπορούσε να βρεθεί χειρότερο μέρος στο κόσμο για μια τέτοια σύγκρουση απ΄ ότι έξω από το Place du Casino του Μονακό στη μέση του καλοκαιριού»
Αυτό ανέφερε ένας τουρίστας που φωτογράφιζε ασταμάτητα το «τρελό» ατύχημα, που είχε πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά μια ξανθιά κυρία!

Στο ατύχημα δεν ενεπλάκησαν αυτοκίνητα της σειράς άλλα… μια Bentley μια Mercedes S, μια Ferrari F430, μια Porsche 911 και μια Aston Martin Rapide.
Λίγο η ζαλάδα από τη ζέστη, λίγο η αμηχανία να οδηγάς ένα αυτοκίνητο 317 χιλιάδων ευρώ και έγινε το κακό.
Η κυρία προσπάθησε να φρενάρει, προκειμένου να αποφύγει μια Mercedes S αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να συγκρουστεί μια μαύρη Ferrari F430, 207.000 δολαρίων, μια Porsche 911, 118.000 δολαρίων και μια Aston Martin Rapide που κοστίζει 207.000.
πηγή: news247.gr

"Προστατεύστε την ομάδα"

Την... καθιερωμένη ανακοίνωση πριν από κάθε ευρωπαϊκό ματς της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχοντας βέβαια και νωπές τις μνήμες από το φιλικό με τον Ατρόμητο, όπου καλεί τους φιλάθλους "να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια"...
"Προστατεύστε την ομάδα"
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Οντένσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 2 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.
Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική και, συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας. Αύριο ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα του για την αγωνιστική περίοδο 2011-12 και αν ισχύει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε το ξεκίνημα της ομάδας να είναι το καλύτερο δυνατό. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.
Τέλος, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως ο Τομέας Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών) θα παραμείνει κλειστός λόγω έργων. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο περιμετρικά του Σταδίου από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ. Σημ: κάντε κλικ στο παρακάτω σχεδιάγραμμα), ενώ οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:45».

"Όχι να παλεύουμε και για σωτηρία"

Ο Σπύρος Βάλλας, ο αρχηγός της Σκόντα Ξάνθη, μίλησε από την Κύπρο, όπου βρίσκεται η ομάδα, για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ τόνισε οτι "φέτος βάζουμε υψηλούς στόχους".
"Όχι να παλεύουμε και για σωτηρία"
Αρχικά ο έμπειρος αμυντικός είπε πως: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την προετοιμασία είναι πολύ θετικές και είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".
Σε ό,τι αφορά την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Βάλλας μόνο καλά λόγια είχε να πει: "Είναι ένας πολύ μοντέρνος αλλά και απαιτητικός προπονητής. Το ότι αγωνίστηκε παλαιότερα στη Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό, αφού ξέρω πως λειτουργεί η ομάδα και ξέρει τις απαιτήσεις του συλλόγου. Η παρουσία του θα μας βοηθήσει σημαντικά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο".
Σε ερώτηση για τις διαφορές που υπάρχουν στη φετινή προετοιμασία, από τις περασμένες χρονιές, ο 30χρονος αμυντικός είπε: "Το γεγονός και μόνο ότι έχουμε νέο προπονητή, κάνει την προετοιμασία τελείως διαφορετική. Φέτος δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και μου αρέσει. Βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα χρονιά, στην οποία θέλουμε να πετύχουμε. Βάζουμε υψηλούς στόχους, αφού η Ξάνθη είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Δεν της αξίζει να παλεύει για τη σωτηρία της. Όταν γινόταν αυτό με ενοχλούσε. Με ενοχλούσε που παλεύαμε για να μείνουμε στην κατηγόρια. Φέτος επιστρέφουμε για να γίνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα".
Τέλος, σε ότι αφορά το διάστημα της προετοιμασίας τους είπε: "Είναι ένα επίπονο διάστημα αλλά απαραίτητο. Οι διπλές προπονήσεις δεν αρέσουν σε κανέναν, αλλά είναι σημαντικές. Μακάρι να έχω και εγώ και οι συμπαίκτες μου υγεία και να έχουμε μία καλή χρονιά".

"Ήθελα εξωτερικό, αλλά έμεινα λόγω Τσιώλη"

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη μίλησε στον "Aris FM" o νεαρός φορ Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος τόνισε οτι "δεν ήταν προτεραιότητα μου να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Όταν είδα ότι ο κ. Τσιώλης δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αμέσως έγινε προτεραιότητά μου ο Αρης".
"Ήθελα εξωτερικό, αλλά έμεινα λόγω Τσιώλη"
Για το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα, ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός του ΑΡΗ δήλωσε:

«Σίγουρα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα με βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Είναι θετικό το ότι πέτυχα γκολ με την πρώτη μου εμφάνιση στην ομάδα. Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, είπε:

«Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω από την β΄ ομάδα. Νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα».
Σχετικά με την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση της υπογραφής του στον ΑΡΗ, και το αίσιο τέλος που έφερε η υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, είχε να σχολιάσει:

«Ήμουν αρκετό καιρό σε αναμονή. Περίμενα . Έγινε κρούση από την διοίκηση του Αρη. Ήξερα ότι με ήθελε ο προπονητής και η διοίκηση κι έτσι έμεινα στον Αρη. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι εδώ για να δουλέψω» ενώ συνέχισε μιλώντας για την προτεραιότητά του:

«Δεν ήταν προτεραιότητα μου να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Όταν είδα ότι ο κ. Τσιώλης δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αμέσως έγινε προτεραιότητά μου ο Αρης.

Όλα τα παιδιά παλεύουμε και δουλεύουμε για να αποδείξουμε αυτό που ξέρουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Ο Θανάσης Τοπούζης τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πιο σύστημα τον βολεύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απήντησε:

«Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν έχω παίξει ποτέ σε μία θέση. Ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα το κάνω. Θα ανταπεξέλθω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήμουν πολύ καιρό έξω».

«Καμία επαφή με Μίλαν για Μότα»

Τα σενάρια που θέλουν τη Μίλαν να εξετάζει την περίπτωση του Τιάγκο Μότα για να καλύψει το κενό της στα χαφ, διέψευσε ο ατζέντης του Ιταλού αμυντικού μέσου.

Ο Μότα μένει ελεύθερος τη νέα σεζόν και μέχρι στιγμής η διοίκηση της Ίντερ δεν έχει κάνει κίνηση ανανέωσης του, έτσι ο ατζέντης του αρχίζει να βλέπει προθέσεις από άλλες ομάδες. Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι «ροσονέρι» παρακολουθούν την υπόθεση, αλλά ο μάνατζερ του δηλώνει άγνοια...

«Διάβασα  πως η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον πελάτη μου, αλλά μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν έχει έρθει κανένας σε επαφή με μένα», δήλωσε ο Ντάριο Καβόνι. 
πηγή: theplayer.gr

«Όλοι έχουν την τιμή τους»

Μόνο με κάποια τρελή προσφορά, πωλείται ο Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με τον Κέβιν Μποντ.

Αν και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον Κροάτη μέσο, φαίνεται πως ο βοηθός του Χάρι Ρέντναπ, έχει άλλη άποψη.

Ο Κέβιν Μποντ μίλησε σε ΜΜΕ της Αγγλίας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι και ο Μόντριτς έχει την τιμή του.

«Είμαστε αποφασισμένοι να μην τον χάσουμε. Όλοι όμως έχουν την τιμή τους. Αν κάποιος έρθει με μία τρελή προσφορά, παρόλο που ο πρόεδρος δεν θέλει να τον πουλήσει, ίσως αναγκαστεί να το κάνει και εμείς θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο βοηθός του Ρέντναπ. 
πηγή: theplayer.gr
 

Ελευθερώνει Μπάρτον η Νιουκάστλ!!

Οι τριβές του πρόσφατου παρελθόντος έχουν φέρει σε οτριστική ρήξη τις σχέσεις του τζόι Μπάρτον με τους διοικούντες τη Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι προ της εξόδου.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες των «ανθρακωρύχων» σκοπέυουν να τον αφήσουν ελεύθερο, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν άλλο από το συμβόλαιο του, αλλά και να μην τους μείνει... αμανάτι σε περίπτωση που δεν έρθουν προτάσεις.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη γωνία για να τον κάνει δικό της.

Έφεση της Δόξας Δράμας!!

Πρόσθετη παρέμβαση κατά της απόφασης της Superleague, όσον αφορά την κατάληψη των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, από τις ΠΑΕ Νέα Καβάλα και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων, άσκησε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η  ΠΑΕ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει ότι σήμερα 1η Αυγούστου 2011, άσκησε πρόσθετη παρέμβαση κατά της απόφασης της Superleague, όσον αφορά την κατάληψη των τελευταίων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, από τις ΠΑΕ Νέα Καβάλα και ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον υποβιβασμό των τελευταίων».

Την Τετάρτη εκδικάζονται οι εφέσεις!!

Την προσεχή Τετάρτη (3/8) θα εκδικαστούν από την επιτροπή εφέσεων οι υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και Αχιλλέα Μπέου, της Καβάλας και Μάκη Ψωμιάδη και της Λάρισας με του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ,.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 3-8-2011 οι υποθέσεις που εκκρεμούν προς εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικαστούν ως εξής:
Ωρα 11:00, εφέσεις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Αχιλλέα Μπέου
Ωρα 14:00, εφέσεις ΠΑΕ Καβάλα και Χρυσόστομου Ψωμιάδη
Ωρα 16:00, εφέσεις ΠΑΕ Λάρισα και ΠΑΕ Ηρακλής».

Έβαλε ως εγγύηση... Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά!!

Την πιο περίεργη εγγύηση προκειμένου να πάρει δάνειο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έβαλε η Bankia, προσφέροντας τους... Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά!

Η ΕΚΤ δεν δίνει εύκολα δάνεια, αλλά η εγγύηση που την πρότεινε η Bankia την έπεισε αμέσως! Άλλωστε, το ισπανικό πιστωτικό ίδρυμα είχε το δικαίωμα να πράξει αναλόγως, καθώς είχε δανείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης 76,5 εκατομμύρια ευρώ όταν η «Βασίλισσα» κυνηγούσε τις μεταγραφές των δύο παικτών.

Αυτή του Πορτογάλου κόστισε το ποσό - ρεκόρ των 96 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για τον Βραζιλιάνο δαπανήθηκαν 60 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, οι οπαδοί της Ρεάλ δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς για να... χάσουν με αυτόν τον τρόπο τα δύο τους «αστέρια» θα πρέπει να μην μπορέσει η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ να αποπληρώσει το δάνειο στη Bankia και με τη σειρά του το πιστωτικό ίδρυμα να κριθεί αφερέγγυο δηλώσει αδυναμία να εξοφλήσει και το δικό του δάνειο. 
πηγή: theplayer.gr

Απολογείται η Δόξα Δράμας!!

Σε απολογία για το ότι δεν «κατέβηκε» στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play-off με τον ΟΦΗ, κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Τετάρτη  03/08/2011 και ώρα 10:30  την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για τον αγώνα των PLAY - OFFS μεταξύ των ομάδων  ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στις 30-7-2011. Συγκεκριμένα: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ δεν διεξήχθη διότι η εγκαλουμένη προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 11, 16, 21, 22 και 33 του ΚΑΠ. Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΟΦΗ».

«Κόκκινος Διάβολος» μέχρι το 2015 ο Βαλέντσια!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη τη Δευτέρα. Ο Αντόνιο Βαλέντσια ανανέωσε για άλλα 4 χρόνια το συμβόλαιο με την ομάδα, γεγονός που θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το 2015.

«Ο Αντόνιο έχει συνεισφέρει τα μέγιστα απ` όταν ήρθε. Η ταχύτητά του, οι πάσες του και η ευελιξία του μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Έχει έναν ήρεμο τρόπο να κάνει τη δουλειά του, ενώ είναι και πολύ δυνατός ψυχικά, όπως αποδεικνύεται και από το πώς αντέδρασε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περσινή σεζόν», δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο ίδιος ο παίκτης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μένω στη Γιουνάιτεντ. Από την πρώτη μου μέρα ήμουν ευτυχισμένος εδώ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως παίκτης. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια». 
πηγή: theplayer.gr

Tόσο κόστισε η μοιραία δόση...!!

Σοκάρει ο φίλος της Amy Winehouse, Tony Azzopardi, αποκαλύπτοντας ότι τη βοήθησε "να αγοράσει κρακ και ηρωίνη αξίας 1.200 ευρώ τη νύχτα πριν πεθάνει".
Tόσο κόστισε η μοιραία δόση...
Ο Azzopardi, εθισμένος και αυτός στον κόσμο των ναρκωτικών ήταν αυτός που βοήθησε την Amy να προμηθευτεί τα ναρκωτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουλίου, τη μέρα δηλάδή που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του ιδίου.
Κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα αναμένεται να δώσει ο 57χρονος Azzopardi ο οποίος γνώρισε την 27χρονη τραγουδίστρια μέσω του πρώην συζύγου της Blake Fielder-Civil. Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Amy αλλά και το πρόσωπο που την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ.
"Θέλω να γνωρίζει η οικογένεια της Amy τα όσα συνέβησαν". Ο Azzopardi, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τη νύχτα της 22ας Ιουλίου την Amy, έξω από το bar "Good Mixer", στο Camden.
Η Amy φαίνεται να ήταν θαμώνας του μπαρ αυτού,αφού πολλοί την είχαν δει στο παρελθόν. Στο ίδιο μπαρ την είδαν λίγο πριν χάσει τη ζωή της.
Οι δυό τους, πήραν ταξί και πήγαν μέχρι το Δυτικό Hampstead. Εκεί, ο Azzopardi πήρε τηλέφωνο έναν έμπορο ναρκωτικών, ώστε να προμηθεύσει την Amy, με τη δόση που της στοίχισε 1.200 ευρώ, αλλά και την ίδια τη ζωή της.
Μετά από μισή ώρα, η 27χρονη τραγουδίστρια κρατούσε στα χέρια της αρκετή ποσότητα κρακ και ηρωίνης. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που την είδε ο Αzzopardi, ενώ η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της.
Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, τότε υπάρχουν πολλές ανατροπές στην υπόθεση "μυστήριο" που τις τελευταίες μέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.
Σε αυτή την περίπτωση, όσα υποστήριζε η Αστυνομία, ότι δηλαδή η Winehouse δεν πέθανε από υπερβολική δόση, αλλά και το ότι τελευταία είχε κόψει τα ναρκωτικά αλλά και το ποτό, όπως τόνιζε ο πατέρας της, είναι κάτι παραπάνω από απλή παραπληροφόρηση...
ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Από την Αγγλία έρχεται με το “21” στη φανέλα...!!

Την ώρα που στην ΑΕΚ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η υπόθεση του Μίτσελ θα τελειώσει το αργότερο αύριο, ο ίδιος ο παίκτης διάλεξε νούμερο φανέλας στη Μπέρμιγχαμ.
Από την Αγγλία έρχεται με το “21” στη φανέλα...
Όπως ανακοινώθηκε από τον βρετανικό σύλλογο, ο Ισπανός επέλεξε το νούμερο «21» για να φοράει. Φυσικά αυτό το γεγονός δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Τελικά θα έρθει στην ΑΕΚ ή όχι;
Ή θα έρθει από την Αγγλία έχοντας στα μπακάζια του τη φανέλα με το νούμερο “21”; Είναι και συμβολικός ο άριθμος, άρρηκτα συνδεδεμένος με τους φιλάθλους της Ένωσης.

"Έχω τρέλα... για Βαλερένγκα!"

Η μεγάλη κίνηση για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα συνεχίστηκε όλη την ημέρα και τελικά πριν από λίγο όπου έκλεισαν τα εκδοτήρια φάνηκε ότι συνολικά η ΠΑΕ διέθεσε 2500 επιπλέον εισιτήρια.
Πηγή φωτό: paok24.gr
Επιπλέον σε σχέση με τα 14700 διαρκείας οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ βλέποντας τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι, σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν και την θύρα 8. Αν οι Νορβηγοί ειδοποιήσουν οριστικά ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται λιγότεροι από 100 φίλαθλοι ( οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 45) τότε θα τοποθετηθούν σε κάποια κεντρική κερκίδα, έτσι ώστε να διατεθούν και άλλα φθηνά εισιτήρια στην θύρα 8.
Πηγή: paok24.gr      

Έφτασε Αύγουστος, αλλά θα το επικυρώσουν...!!

Με το καλό αφού τελειώσει σήμερα η... κωμωδία με τα πλέι οφ, η Football League την Τετάρτη (3/8) θα επικυρώσει τη βαθμολογία της, αλλά και της Football League 2.
Έφτασε Αύγουστος, αλλά θα το επικυρώσουν...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League- Football League 2:
"Συνεδριάζει την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011 και ώρα 14.15΄ το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ.

2. Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.

3. Διάφορα Θέματα".

Σε απολογία η Δόξα Δράμας

Παράλληλα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχή κάλεσε σε απολογία την ίδια ημέρα (Τετάρτη, 3/8, 10.30) την Δόξα Δράμας για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπου δεν αγωνίστηκε.

Αναλυτικά η κλήση σε απολογία: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Τετάρτη 03/08/2011 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για τον αγώνα των PLAY - OFFS μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στις 30-7-2011.

Συγκεκριμένα: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ δεν διεξήχθη διότι η εγκαλουμένη προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 11, 16, 21, 22 και 33 του ΚΑΠ. Κοινοποίηση – Κλήση: ΠΑΕ ΟΦΗ".

“Φαρμάκι” είσαι ρε... Ζορό! (ΦΩΤΟ)

Τρελές ήταν οι απαιτήσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο προκειμένου να μεταγραφεί στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι όμως όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες του...
“Φαρμάκι” είσαι ρε... Ζορό! (ΦΩΤΟ)
Η Στεάουα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τον Αργεντίνο πρώην επιθετικό της ΑΕΚόταν τους ζήτησε συμβόλαιο με 800.000 ευρώ τον χρόνο.
Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ Αϊντίν Ντεμιροβίτσι που μιλούσε με την Στεάουα για λογαριασμό του Μπλάνκο.
«Ο Ίσμαελ ήταν έτοιμος να έρθει στη Στεάουα όπου παίζει ο φίλος του Ζεράλντο. Δεν μπορούσε όμως να δεχθεί την πρόταση που του έκαναν ειδικά από τη στιγμή που είναι ελεύθερος. Δεν πιστεύω ότι 800.000 ευρώ ή ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά για έναν επιθετικό της αξίας του Μπλάνκο» τόνισε ο Ντεμιροβίτσι.
“Φαρμάκι” είσαι ρε... Ζορό. Ποιος θα τα δώσει τόσα φράγκα για την πάρτη σου;

"Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής"

Ο Πασχάλης Μελισσάς επιβεβαίωσε  τις συζητήσεις με τον Ηρακλή, διευκρινίζοντας όμως οτι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.
"Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής"
"Υπήρξε όντως μια τηλεφωνική συζήτηση μου με τον κ. Παντελή. Δεν υπάρχει όμως καμία οριστική συμφωνία μέχρι στιγμής. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα μ’ ενδιέφερε να παίξω σε αυτόν.
Είναι ένας σύλλογος με δυναμική και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Περιμένω να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα στην ομάδα και μετά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για πιο σίγουρες εξελίξεις», είπε ο Μελισσάς στο "Αθλητικό Metropolis".

Ζεσουάλδο Βαλβέρδε ή Ερνέστο Φερέιρα;

Φερέιρα και Βαλβέρδε έχουν κάποια κοινά στοιχεία, με κυριότερο το γεγονός ότι δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές... Για αυτό και οι μεταγραφές που κάνουν είναι εισαγόμενες.
Ζεσουάλδο Βαλβέρδε ή Ερνέστο Φερέιρα;
Για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει αρκετές φορές. Οι κινήσεις των ερυθρόλευκων, άλλωστε, μιλάνε από μόνες τους. Οχτώ μεταγραφές μέχρι στιγμής, με τον Δασκαλάκη να είναι ο μοναδικός Έλληνας. Ο οποίος, μάλιστα, αποκτήθηκε για να κάθεται στον πάγκο...
Και ο Φερέιρα, όμως, δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη άποψη για τους Έλληνες παίκτες. Όπως και ο Βαλβέρδε, θεωρεί ότι δεν είναι ιδιαίτερα εργατικοί και, κυρίως, δεν είναι καλοί στο να δημιουργούν παιχνίδι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αγωνίστηκε με εφτά Έλληνες στην 11άδα του στο ματς της Δανίας, εναντίον της Οντένσε, αλλά ήταν όλοι ποδοσφαιριστές που βρήκε στην ομάδα ο Πορτογάλος. Και που δεν μπορούσε να μη χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς (όπως ο Πετρόπουλος για παράδειγμα), καθώς δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.
Ο Πορτογάλος έχει μιλήσει στους συνεργάτες του για ενέργειες και λάθη που κάνουν στο παιχνίδι τους, ακόμα και οι διεθνείς του Παναθηναϊκού, τα οποία ο ίδιος δεν μπορεί να τα πιστέψει.
Για αυτό και μέχρι στιγμής έχει ζητήσει μόνο ξένους στην ομάδα, προτιμώντας για παράδειγμα τον Τοτσέ από τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ένας παίκτης ήρθε από την Ελλάδα στον Παναθηναϊκό, ο Βιτόλο, κι αυτός είναι Ισπανός...
Μέχρι και για τον Νίνη, άλλωστε, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Πορτογάλος δεν κρύφτηκε και σχολίασε δημόσια ότι χρειάζεται δουλειά για να ανεβάσει το επίπεδο του. Ένας από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός...
πηγή: sportdog.gr