Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Προέχει η δημιουργία του ρόστερ!!




iraklis proti 2Η δημιουργία ενός ρόστερ είναι το πρώτο μέλημα για τον Ανδρέα Παντελή από την στιγμή που αναλαμβάνεται την ΠΑΕ. Ο Κύπριος επιχειρηματίας θα πρέπει με σύντομες διαδικασίες να βρει τον τρόπο να φέρει παίκτες στην Μίκρα και την ίδια στιγμή να πετύχει διακανονισμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν να λαμβάνουν χρήματα από την ΠΑΕ.
Ο Παντελή έχει ήδη συζητήσει με αρκετούς από τους παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή προκειμένου να υπάρξουν διακανονισμοί. Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο αλλά θεωρεί ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει από την στιγμή που βρήκε πρόσφορο έδαφος. Χρειάζονται όμως προκαταβολές άμεσα ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν άμεσα οι παίκτες στην ομάδα και να ξεκινήσουν προπονήσεις. Στην συνέχεια θα πρέπει να επικυρωθούν στην πράξη οι συμφωνίες που υπάρχουν με ορισμένους παίκτες όπως ο Μαχόπ και ο Ηλιάδης , καθώς ο Παντελή έχει συμφωνήσει μαζί τους για τα χρήματα που τους οφείλονται αλλά και για την νέα σεζόν.
Από χθες ο Παντελή έχει στα χέρια του την λίστα με τις οφειλές που υπάρχουν προς τους παίκτες που αγωνίστηκαν παλιότερα στην ομάδα ( Τουμά, Μπόσνιακ κ.α). Αυτό θα πρέπει να τακτοποιηθει σύντομα από την στιγμή που κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει η έγκριση από την ΕΕΑ. Τα κριτήρια για την αδειοδοτηση σαφώς και είναι πιο εύκολα , αλλά απαιτείται να μην υπάρχουν εκκρεμότητες με προσφυγές.
Στόχος αποτελεί μέχρι την Παρασκευή να υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός παικτών προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα πλέον η προετοιμασία της ομάδας. Ο Μάκης Κατσαβάκης υπολογίζει ότι θα πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ περίπου 20 παίκτες που θα πλαισιωθούν από ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Β΄ ομάδα.
Επιπλέον θα πρέπει να καταρτιστεί ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τημ που θα αποτελείται από τους συνεργάτες του Μάκη Κατσαβάκη , αλλά όσους χρειάζεται η ομάδα για την καθημερινή λειτουργία της. Έτσι με την σημερινή άφιξη του Παντελή στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις για την ομάδα ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: