Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Όχι και να πάρω παίκτη από τον Βόλο!.. "

Δεν θα έπαιρνε παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γόντικας, όπως ξεκαθάρισε σε "πηγαδάκι". Τι είπε για Μπλάνκο, Κάστρο και την πρόταση για την παραχώρηση του... Γιούρκα!
"Όχι και να πάρω παίκτη από τον Βόλο!.. "
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε αρκετές αποκαλύψεις μετά την ολοκλήρωση της παρουσιασης του Ζέκα από την "πράσινη" ΠΑΕ. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόταση για την παραχώρηση του Μπουμσόνγκ (πιθανότατα πρόκειται για τη Στουτγκάρδη), αλλά όπως είπε πρέπει να τα βρει και ο παίκτης με το κλαμπ που έχει δείξει ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια έριξε το... κεραμίδι, κάνοντας γνωστό ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρηση του Σεϊταρίδη, αντίθετα με το θέμα του Σιμάο που έχει κολλήσει το θέμα του!
Για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κάστρο: "Επιβεβαιώνω ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο εφόσον υπάρχουν αποχωρήσεις".
Για τον Μπλάνκο: "Δεν έχουμε κάνει πρόταση. Μόνο αν υπάρξει εισήγηση από το τεχνικό τιμ θα προχωρήσουμε την υπόθεση του".
Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου ή την Καβάλα ο Παναθηναϊκός, αν πέσουν οι δύο ομάδες, ο Γόντικας σχολίασε πως προσωπικά ο ίδιος δεν θα έπαιρνε παίκτη από τον Βόλο! Αν ο Φερέιρα, όμως, κάνει σχετική εισήγηση, θα εξεταστεί...
Τέλος, στον αγώνα με την Οντένσε θα βραβευτεί ο Καραγκούνης για τη συμπλήρωση 100 ευρωπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: