Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Επέστρεψε η ΑΕΚ... στην αναμονή για Ντιόπ

Στα πάτρια εδάφη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή της ΑΕΚ μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας.
Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν με επιτυχία και χωρίς προβλήματα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον θα συνεχίσουν στην Ελλάδα. Όπως είχε τονίσει στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Μανόλο Χιμένεθ, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά την αερόβια κατάσταση της και τώρα θα πρέπει να βρει ρυθμό. Να περάσει δηλαδή από τις κοπιαστικές προπονήσεις που περιελάμβαναν πολύ τρέξιμο, σε προπονήσεις ποιότητας.
Η επιστροφή στην Ελλάδα σηματοδοτεί εξελίξεις στην υπόθεση Ντιόπ. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και από τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Ένωσης και τη νέα σεζόν, θα πρέπει η ομάδα να μπει πιο "ζεστά" στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.
Γεγονός είναι πως χρήματα για την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή από το πάνω ράφι, δεν υπάρχουν. Ωστόσο δεν αποκλείεται η ομάδα να κινηθεί για έναν μέσο που, ναι μεν θα είναι προσιτός οικονομικά, αλλά θα έχει παράλληλα όλα τα φόντα να αντικαταστήσει επάξια τον Ντιόπ. Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει παραχωρήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να αποφορτιστούν από το επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας στη Σλοβενία. Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ο οποίος αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στο Ελ. Βενιζέλος, αναχώρησε για το Λονδίνο ώστε να περάσει εκεί το ελεύθερο 48ωρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: