Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Αφήστε τον Λέτο... σπίτι"!

Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, έχει πάρει με τόσο φόβο τον Σεμπάστιαν Λέτο, που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να τον... αφήσει στο σπίτι για το αυριανό ματς!
"Αφήστε τον Λέτο... σπίτι"!
«Περιμένουμε έναν σπουδαίο αγώνα, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Υπάρχει μεγάλη πίεση για εμάς» τόνισε ο Δανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλουμε να σκοράρουμε, το δείξαμε στο πρώτο ματς. Σίγουρα και ο Παναθηναϊκός έχει πίεση από τον κόσμο που θέλει κάτι παραπάνω από την ομάδα του».
Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θέλετε να δείτε αύριο; «Αν θέλατε να τους αφήσετε όλους σπίτι θα ήταν καλό για εμάς. Θα ήταν και ο Λέτο μια καλή επιλογή που μας έκανε ζημιά στο πρώτο παιχνίδι», είπε ο Κλάουσεν με χιουμοριστική διάθεση.
Από την δική του πλευρά ο Σόρενσεν που εκπροσώπησε τους παίκτες της Οντένσε τόνισε: «Όλοι οι παίκτες περιμένουμε με αγωνία το ματς. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, μιας και δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να παίξουμε τόσο μεγάλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: