Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήθελαν τον Αρμεντέρος»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και του... Ολυμπιακού για τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος επιβεβαιώνει ισπανικό δημοσίευμα, αναφέροντας, μάλιστα, ότι οι «ερυθρόλευκοι»... κυνήγησαν αρκετά την περίπτωσή του και ήταν έτοιμοι να δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του!

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Μαρσελίνο Γκαρθία Τοράλ, ενημέρωσε το παίκτη, ο οποίος φέρεται να είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ, ότι τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν.

Ακόμα, όμως, κι αν αυτό δεν συνέβαινε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.abcdesevilla.es», ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα καθώς «είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον» από ομάδες της Ιταλίας, της Σκωτίας και της Ελλάδας.

«Συγκεκριμένα, η You First Sport, το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, επικεφαλής της οποίας στη Σεβίλλη είναι ο Άλβαρο Τόρες, είχε επαφές, εκτός της Ράγιο Βαγιεκάνο, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε δανεικός ο Αρμεντέρος την προηγούμενη σεζόν, και με τις Οσασούνα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Χετάφε, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ρέιντζερς, Αταλάντα, Μπολόνια και Τσεζένα.

Κάποιες από τις ομάδες κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν ως δανεικό, αλλά, δεδομένου ότι η Σεβίλλη δεν έμοιαζε διατεθειμένη να τον αποχωριστεί, υπήρχαν ομάδες που ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν μέχρι και δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν περισσότερο ήταν ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρσε και οι Ρέιντζερς», τονίζει το δημοσίευμα. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: