Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Αποστολή με… Κέρλα


Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός του Πανσερραϊκού θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».
Ο Σέμιρ Κέρλα είχε αποχωρήσει τον Μάιο από τις Σέρρες, όμως οκτώ μήνες μετά το διαζύγιό του με την ΠΑΕ επέστρεψε στη χώρα μας, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «λιονταριών» που βρίσκεται ήδη στα Άνω Πορόια.
Ο τεχνικός Γιόσου Ουρίμπε μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (01/08) ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή συμπεριέλαβε τελικά τους υπό δοκιμή Φελίπε ντα Κόστα, Τζαμέλ Ζαχιρί. Αντίθετα, αποκλείστηκαν οι Ιορδανίδης, Μορέιρα, όμως αν τελικά ο Πανσερραϊκός αγωνιστεί στη Football League είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν.
Εκτός έμειναν ακόμα οι νεαροί Σάββας Σιδηρόπουλος, Νίκος Σαββίδης, Χρήστος Βοζίκης και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Οι Στέλιος Καψάλης, Κώστας Σερέκας και Θεόφιλος Βλαχόπουλος θα συνεχίσουν να προπονούνται με την ομάδα Νέων.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γουμάγιας, Κολίτσι, Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Πα'ι'ζάνος, Μουσικάκης, Κέρλα, Περπερίδης, Παντελιάδης, Τσαούσης, Δ. Τριανταφύλλου, Κόντος, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος, Σοάρες, Ντα Κόστα, Ζαχιρί, Κυριακίδης, Βρούτσινα, Στεφανίδης, Γκούρτσας.


Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: