Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σέριλ και να... καίει!

Αναδείχθηκε η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς από το ανδρικό αγγλικό περιοδικό FHM,πριν από δύο χρόνια και με κάθε της κίνηση…τραβάει όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού πάνω της.
Η Σέριλ Κόουλ, ή αλλιώς Σέριλ Αν Τουίντι, όπως είναι το πατρικό της όνομα, είναι μια γυναίκα σκέτη… κόλαση! To sday.gr σας... δροσίζει με την Αγγλίδα καλλονή...

Ήρθε στον κόσμο στις 30 Ιουνίου του 1983 στο Νιουκάστλ της Αγγλίας και πολύ γρήγορα την κέρδισε το τραγούδι με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά. Έιναι μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Girls Aloud» και πρώην σύζυγος του άσου της Τσέλσι, Άσλει Κόουλ, από τον οποίο, ωστόσο, έχει ακόμα κρατήσει το επίθετό της. Ο 30χρονος Άγγλος υπήρξε πολύ… άτακτος και έτσι ο χωρισμός τους ήταν αναπόφευκτος και παράλληλα, επεισοδιακός!  Έκτοτε όλες οι προσπάθειες επανασύνδεσης του ζευγαριού δεν καρποφόρησαν.

Όμως, το αριστερό μπακ των «μπλε», δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής με τον οποίο είχε δεσμό η πανέμορφη Σέριλ. Παλιότερα έβγαινε με τον επίσης ποδοσφαιριστή, Κίραν Ντάιερ. Η καλλονή τραγουδίστρια είναι πολύπλευρο ταλέντο, καθώς από το 2008, είναι κριτής στο βρετανικό X Factor.

Δεν υπάρχουν σχόλια: