Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Λαχτάρησαν με Λαζάρ

Μια μικρή αναστάτωση προκλήθηκε στη Σουρωτή, όταν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κοστίν Λαζάρ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο.
Λαχτάρησαν με Λαζάρ
Ο Ρουμάνος πάντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν υπάρχουν φόβοι για την κατάστασή του. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον Θανάση Παπάζογλου που αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και αποχώρησε.

Από εκεί και πέρα, ο Λάσλο Μπόλονι συνέχισε τις ασκήσεις τακτικής, δίνοντας βάρος αυτή τη φορά στο θέμα της ανάπτυξης από την άμυνα και στους αυτοματισμούς που πρέπει να υπάρχουν για να υπάρχει σωστή λειτουργία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το βάρος έχει πέσει για τα καλά στη τακτική και ένα πρώτο δείγμα θα πρέπει να φανεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Εντωμεταξύ, το πρωί έτρεξε για πρώτη φορά μόνος του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος όμως θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Εκτός του Σάλπι, ένα γκρουπ που αποτελούνταν από τους Αποστολόπουλο, Ιντζίδη, Σακελλαρίου, Μπαλάφα, Κουρδάκη, Γεωργιάδη, Γκύλο και Γιακουμή ακολούθησε ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Επίσης, ο Βαγγέλης Γεωργίου ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ οι Σταφυλίδης και Στάμου, πέρασαν από τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο και αναμένεται να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: