Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Ήθελα εξωτερικό, αλλά έμεινα λόγω Τσιώλη"

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη μίλησε στον "Aris FM" o νεαρός φορ Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος τόνισε οτι "δεν ήταν προτεραιότητα μου να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Όταν είδα ότι ο κ. Τσιώλης δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αμέσως έγινε προτεραιότητά μου ο Αρης".
"Ήθελα εξωτερικό, αλλά έμεινα λόγω Τσιώλη"
Για το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα, ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός του ΑΡΗ δήλωσε:

«Σίγουρα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα με βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια. Είναι θετικό το ότι πέτυχα γκολ με την πρώτη μου εμφάνιση στην ομάδα. Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, είπε:

«Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω από την β΄ ομάδα. Νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα».
Σχετικά με την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση της υπογραφής του στον ΑΡΗ, και το αίσιο τέλος που έφερε η υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, είχε να σχολιάσει:

«Ήμουν αρκετό καιρό σε αναμονή. Περίμενα . Έγινε κρούση από την διοίκηση του Αρη. Ήξερα ότι με ήθελε ο προπονητής και η διοίκηση κι έτσι έμεινα στον Αρη. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι εδώ για να δουλέψω» ενώ συνέχισε μιλώντας για την προτεραιότητά του:

«Δεν ήταν προτεραιότητα μου να μείνω στην ομάδα. Ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Όταν είδα ότι ο κ. Τσιώλης δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αμέσως έγινε προτεραιότητά μου ο Αρης.

Όλα τα παιδιά παλεύουμε και δουλεύουμε για να αποδείξουμε αυτό που ξέρουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Ο Θανάσης Τοπούζης τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πιο σύστημα τον βολεύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απήντησε:

«Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν έχω παίξει ποτέ σε μία θέση. Ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα το κάνω. Θα ανταπεξέλθω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήμουν πολύ καιρό έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: