Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στέρησαν το «αντίο» του Ανρί


Ιδιαίτερα απογοητευμένος εμφανίζεται ο Τιερί Ανρί για το γεγονός ότι, λόγω των κανονισμών της FIFA, δεν μπόρεσε να φορέσει για μία τελευταία φορά τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ο Γάλλος άσος αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα με τους New York Red Bulls στο πλαίσιο του Emirates Cup και είχε συμφωνήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ να αλλάξει ομάδα στα τελευταία 5 λεπτά, προκειμένου να αγωνιστεί για μία τελευταία φορά με τους «Κανονιέρηδες».

Παρόλα αυτά, ο διαιτητής του ματς, Κέβιν Φρεντ, δεν του το επέτρεψε καθώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, κανείς παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ίδιο ματς με τις φανέλες και των δύο ομάδων, ακόμα κι αν πρόκειται για φιλικό αγώνα.

«Ήθελα να το κάνω και είμαι σίγουρος ότι και οι οπαδοί θα ήθελαν να το δουν, αλλά στο ημίχρονο ενημερώθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ηλίθιοι κανόνες», σχολίασε απογοητευμένος.

Έτσι, ο Ανρί αρκέστηκε στη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι 60.000 θεατές που γέμισαν το Εmirates και δεν ξέχασαν τί προσέφερε ο παίκτης στην ομάδα τους.

Ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς έβγαλε την εξαιρετική μπαλιά την οποία... κατά λάθος ο Κάιλ Μπάρτλεϊ έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ο Φαν Πέρσι είχε ανοίξει το σκορ για την Άρσεναλ στο 42`.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: