Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Εμάς γιατί δεν μας κάλεσαν για κατάθεση;»

Στην... επίθεση περνούν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και με ανακοίνωση που υπογράφουν οι αρχηγοί Αλβάρες, Ούμπιντες και Σολάκης, εκφράζουν την αγανάκτησή τους και συνάμα την θλίψη τους για τον υποβιβασμό της ομάδας.
«Εμάς γιατί δεν μας κάλεσαν για κατάθεση;»
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με τεράστια έκπληξη και θλίψη παρακολουθούμε εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτό το απαράδεκτο ντόμινο των εξελίξεων που αφορούν την ομάδα μας και το ανακόλουθο γαϊτανάκι των δικαστικών περιπετειών όπου με περίσσια απλότητα αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της ομάδας μας, σε πρώτο βαθμό.
Εάν όμως υπήρχε ψήγμα δωροδοκίας ή προκαθορισμένου παιχνιδιού θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από εμάς να ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές σε όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας.
Πουθενά όμως δεν εμπλέκεται κανένας μας αλλά ακόμη περισσότερο μας προκαλεί περιέργεια πως κανένα πρόσωπο που ασκεί δικαιοδοτική εξουσία δεν μπήκε στον κόπο να μας καλέσει, να μας ρωτήσει και να καταθέσουμε αν έστω κάποιος από τη διοίκηση μας είπε να έχουμε μειωμένη ή «υπερτιμημένη» απόδοση ή μας είπε ότι έχει προκαθοριστεί το αποτέλεσμα συγκεκριμένου αγώνα.
Με την ανακοίνωσή μας αυτή εκφράζουμε πραγματικά την αγανάκτησή μας και επιθυμούμε τούτη η ανακοίνωση να αποτελέσει έστω μέρος του αποδεικτικού υλικού στη δευτεροβάθμια κρίση της ΕΠΟ.
Βόλος, 1.8.2011
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Οι αρχηγοί Leandro Alvarez, Javier Umbides, Ηλίας Σολάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: