Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Μαγική και... σπαστική SKODA Ξάνθη!!

Ο Ατρόμητος έχανε τις ευκαιρίες, αλλά η SKODA Ξάνθη χρειάστηκε μόνο μία και τη σπουδαία βραδιά του Τσέναμο για να νικήσει 1-0 και να σπάσει αήττητο εντός έδρας σερί 35 αγώνων των γηπεδούχων!

Μαγική και... σπαστική SKODA Ξάνθη!
Από το 2013, πριν από… 35 ολόκληρα ματς ή 29 μήνες αν προτιμάτε, είχε να ηττηθεί στο Περιστέρι σε ματς κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος ο Ατρόμητος και τελικά την… πάτησε από τη SKODA Ξάνθη και μάλιστα σε παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε αποφύγει.

Πέταξαν πολλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι που είχαν μοιραίο τον Ναπολεόνι και απέναντί τους έναν πρώην δικό τους, τον Λουΐτζι Τσέναμο που όποτε χρειάστηκε τους είπε «όχι».

Ένα γκολ του Σολτάνι στο 57’ σε μια από τις πολύ λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν, στάθηκε αρκετό στους φιλοξενούμενους που έφυγαν με το 1-0 από μια δύσκολη έδρα και πλέον είναι η μόνη ομάδα της Superleague που δεν έχει δεχθεί γκολ!

Το ματς



Η αλήθεια είναι πως η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν φέρθηκε πολύ όμορφα στην Ξάνθη που της έφερε κολλητά δύσκολα ματς στο ξεκίνημα. Έχοντας πάρει ισοπαλίες από τους Δικεφάλους Βορρά και Νότου στις πρώτες δύο, οι Ακρίτες προφανώς υπολόγισαν πως ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα μέσα στο Περιστέρι δεν θα ήταν άσχημο.

Προσανατολισμένοι στο «Χ» λοιπόν οι παίκτες του Λουτσέσκου προσπάθησαν να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να πιάσουν ρυθμό και μέχρι ενός σημείου τα κατάφεραν. Βέβαια, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει την ευλογία να διαθέτει ορισμένους τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που με μια ατομική ενέργεια θα μπορούσαν ακόμη και μια μέτρια μέρα να τη μετατρέψουν σε… ηλιόλουστη.

Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι, όπως σωστά θα υποπτεύθηκαν οι περισσότεροι, δοκίμασαν με τις ενέργειές τους να κάνουν τη διαφορά και ο Ιταλός επιθετικός θα μπορούσε να ήταν αυτός που θα… έσκιζε τα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις. Σε μία, μάλιστα, το έκανε. Όχι, όμως, με την μπάλα, αλλά με τον… Φλίσκα που με υπερένταση και αυτοθυσία έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του βραχύσωμου επιθετικού και στη συνέχεια τα γκρέμισε όλα! Ευτυχώς για το… τέρμα και τους φιλοξενούμενους, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καρυπίδης έκανε το ίδιο δίχως... θύματα και κράτησε τον Ατρόμητο στο μηδέν.

inner

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι που έβλεπαν τους αντιπάλους τους να σπαταλούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, χρειάστηκαν… μισή για να βάλουν γκολ! Ο Σολτάνι μετά από σέντρα του Γουάλας από τα αριστερά, νίκησε Μπιτολο-Γκορμπούνοφ, τιμώρησε την προηγούμενη αφλογιστία των αντιπάλων επιθετικών, αλλά και την αδράνεια στη συγκεκριμένη φάση της αμυντικής τετράδας και έκανε το 1-0.

inner

Για να μείνει αυτή η μαγική -όπως και να το κάνουμε- εικόνα στο ματς και να φύγουν οι Ξανθιώτες με το σπουδαίο διπλό από το Περιστέρι χρειάστηκαν βέβαια και αρκετή βοήθεια από έναν τύπο που τα ξέρει καλά τα κατατόπια των δυτικών προαστίων. Ο Λουΐτζι Τσέναμο όποτε απαιτήθηκε ήταν εκεί και με τις επεμβάσεις του άφησε ανέπαφη την εστία του και πικραμένους τους παλιούς του συμπαίκτες στον Ατρόμητο που δεν πήραν τίποτα από ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτεροι, αλλά επιπόλαιοι.

Έτσι, η SKODA πήρε μια τεράστια νίκη κι έφτασε στους 5 βαθμούς (βγάζοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και διατηρώντας το «μηδέν» κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο) ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το «3X3» φέτος, ενώ με αυτόν τον τρόπο μπήκε τέλος στο εκπληκτικό αήττητο εντός έδρας σερί των δύο προηγούμενων ετών και 35 αγώνων (σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος)!




Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανιδης, Πίτου Γκαρσία (55’ Γοδόι), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουμπιδες (68’ Στόιτσεφ), Μαρσελίνιο (60’ Μπρίτο), Ναπολεόνι.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Κούρος, Μπάλλας, Θεολόγου.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι (90’+2 Νιέτο), Ντιμιτρόφ (46’ Καπετάνος), Φλίσκας, Χερέα (69’ Μπαξεβανίδης), Καρυπίδης, Λουσέρο.

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Ορφανίδης, Λισγάρας, Ράνος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ένας ήθελε, ο άλλος δεν μπορούσε!!!

Μπορεί το 1-0 να μην δείχνει μια εύκολη νίκη, όμως ο Παναιτωλικός σχεδόν δεν ίδρωσε. Οι Αγρινιώτες με σκόρερ τον Μαρκόφσκι πήραν δεύτερο σερί τρίποντο ενώ ο Πανθρακικός έμεινε ξανά με άδεια χέρια.

Ο ένας ήθελε, ο άλλος δεν μπορούσε!
  Βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του ο Παναιτωλικός. Με σκόρερ τον Μαρκόφσκι και γενικά καλή εικόνα οι Αγρινιώτες πήραν τη νίκη 1-0 απέναντι στον Πανθρακικό, που δεν τους άγχωσε καθόλου στο ματς.

Πολύ καλύτερη η ομάδα του Πόντες σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν το δοκάρι του Ποτουρίδη στο 17’, αλλά λίγο αργότερα το γκολ του Σέρβου τους «εξαφάνισε». Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ουαρντά, που ξεχώρισε με τις «ζογκλερικές» του κινήσεις.

Το ματς:



Με σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους από το ξεκίνημα, όμως ο Πανθρακικός ανταποκρίθηκε θετικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Μάλιστα, οι παίκτες του Ρόκα είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς - με το δοκάρι του Ποτουρίδη στο 17’- και σε κάθε τους «κατεβασιά» άγχωναν την αντίπαλη άμυνα. Τελικά, οι Αγρινιώτες έκαναν την… ζημιά με «μισή» ευκαιρία, καθώς ενώ δεν απειλούσαν ο Μαρκόφσκι βρήκε εξουδετερωμένο τον Αθανασιάδη και άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό.

inner

Η ομάδα του Λιονέλ Πόντες, με πρωταγωνιστή τον «ζογκλέρ» Ουαρντά, έδειξε να «λύνεται» μετά το γκολ, όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους, όμως η απουσία του Ίγκορ ήταν φανερή κάθε φορά που σημάδευαν με σέντρες την περιοχή. Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό σε θέση άμυνας, χωρίς πάντως να απειλείται ιδιαίτερα.

Αρκετά καλύτερος ο ρυθμός στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου. Οι μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων πήραν αρκετές πρωτοβουλίες, ενώ δεν έχαναν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τα πόδια τους, με σουτ που ωστόσο δεν ανησύχησαν τους γκολκίπερ. Με το πέρασμα των λεπτών, ο Παναιτωλικός έγινε πιο συμπαγής, πήρε μέτρα στο γήπεδο και μετέφερε το παιχνίδι κοντά στα καρέ του Αθανασιάδη, που απέκτησε και πάλι δουλειά.

inner

Ο χρόνος κυλούσε και η εικόνα στο παιχνίδι δεν άλλαζε. Η ομάδα του Πόντες ήταν σταθερά στην επίθεση, όμως δεν «καθάριζε» τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν… αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Στεφανάκο και τους αμυντικούς του. Στο φινάλε θέλοντας και μη οι παίκτες του Ρόκα τα έπαιξαν όλα για όλα, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα αφού ο Παναιτωλικός βρήκε ακόμη περισσότερους χώρους και θα μπορούσε να τελειώσει το ματς μεγαλύτερη νίκη από το 1-0.

Οι συνθέσεις:



Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ (90+2’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι, Μπεχεράνο, Πάουλο (58’ Βιγιαφάνες), Ουαρντά (84' Ρουσκουγιέδα)

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Ρομέρο, Μύγας, Βασιλείου

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Ροτζέριο (58’ Μαρκόπουλος), Χαβίτο, Χασομέρης, Μεχία, Σερφά, Σέτι, Χρήστου (84' Ζδράβος-Ρίζος), Νικόλτσης, Ποτουρίδης

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Μουδούρογλου

Διαιτητής: Αναστασίος Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

Γιάννης Σταυρόπουλος*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους τρολάρει ο Ρανιέρι!!

Άγριο… χουνέρι επιφύλλαξε ξανά ο Ρανιέρι! Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ; Η αήττητη Λέστερ σκόραρε τρεις φορές απ' το 70' κι έπειτα, κάνοντας φοβερή ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα (3-2).

Τους τρολάρει ο Ρανιέρι!
Τρελαίνει κόσμο η Λέστερ! Όχι μόνο γιατί παρέμεινε αήττητη για πέμπτο ματς, όχι μόνο γιατί βρέθηκε για τρίτη σερί φορά πίσω στο σκορ δίχως τελικά να χάσει (με Τότεναμ, Μπόρνμπουθ είχε συμβεί ξανά), αλλά και γιατί επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο απ’ την… κόλαση!

Μπορεί λοιπόν η Άστον Βίλα να ‘χε βάλει πολύ δύσκολα στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, προηγούμενη με δύο γκολ μέσα στο «King Power Stadium», χάρη στους Γκρίλις (39’) και Χιλ (63’), ωστόσο οι αλεπούδες βρήκαν τον τρόπο να προκαλέσουν ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες, ανατρέποντας το παιχνίδι και παίρνοντας τη νίκη με 3-2!

Ο Ντε Λάετ έδωσε στους γηπεδούχους το… φιλί της ζωής, μειώνοντας στο 72’, ο Βάρντι πήρε το όπλο του δέκα λεπτά αργότερα, ενώ στο 89’ ο νεοαποκτηθείς Ντάιερ άφησε… ταύλα τους «χωριάτες» και χάρισε στη νεοφώτιστη Λέστερ μια ανέλπιστη και άκρως εντυπωσιακή νίκη!

Τρίτη φετινή στην Πρέμιερ Λιγκ, που ‘χει φέρει την ομάδα του στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από τη Μαν. Σίτι (5x5)!


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (17:00)

Σάββατο, 12/9/15

Έβερτον-Τσέλσι 3-1
(17’, 22’, 83’ Νέισμιθ - 36’ Μάτιτς)

Νόριτς-Μπόρνμουθ 3-1
(35’ Ζερόμ, 52’ Χούλαχαν, 67’ Τζάρβις - 81’ Κουκ)

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(89' Κελέτσι)

Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 0-0

Άρσεναλ-Στόουκ 2-0
(31’ Γουόλκοτ, 85’ Ζιρού)

Γουότφορντ-Σουόνσι 1-0
(59’ Ιγκάλο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-1
49’ Μπλιντ, 70’ πεν. Ερέρα, 86’ Μαρσιάλ – 84’ Μπεντέκε)

Κυριακή, 13/9

Σάντερλαντ-Τότεναμ 0-1
(82’ Μέισον)

Λέστερ-Άστον Βίλα 3-2
(72' Ντε Λάετ, 82' Βάρντι, 89' Ντάιερ - 39' Γκρίλις, 63' Χιλ)

Δευτέρα, 14/9

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο, 19/9 (17:00)

Τσέλσι-Άρσεναλ (14:45)
Σουόνσι-Έβερτον
Στόουκ-Λέστερ
Μπόρνμουθ-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Γουότφορντ
Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή, 20/9

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (15:30)
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)
Λίβερπουλ-Νόριτς (18:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξύπνησε» η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε! (video)

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, την τρίτη τα κατάφερε. Με τον Αντούριθ να αποδεικνύεται ξανά λίρα εκατό, η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 της Χετάφε.

«Ξύπνησε» η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε! (video)
Η πρώτη φετινή νίκη της Μπιλμπάο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι γεγονός! Οι Βάσκοι εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και επικράτησαν 3-1 της Χετάφε, παίρνοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Αντούριθ χτύπησε νωρίς για την ομάδα του Βαλβέρδε, ο νεοαποκτηθείς Γκαρθία έβαλε γερές βάσεις για το τρίποντο και παρά το... άγχος που δημιούργησε η μείωση του σκορ απ' τους φιλοξενούμενους (με τον Βελάσκες στο 70'), ήρθε ο Αντούριθ ξανά, στο τελευταίο δεκάλεπτο να καθαρίσει οριστικά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.



Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής


Παρασκευή, 11/9

Λεβάντε-Σεβίλλη 1-1
(58’ Καμαράσα - 12’ Ενζονζί)

Σάββατο, 12/9

Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-6
(7', 17' πεν., 20', 61', 81' Κριστιάνο Ρονάλντο, 28' Μπενζεμά)

Χιχόν-Βαλένθια 0-1
(91' Αλκαθέρ)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2
(51' Τόρες, 55' Νεϊμάρ

Μπέτις-Σοσιεδάδ 1-0
(41' Κάστρο)

Κυριακή, 13/9

Γρανάδα-Βιγιαρεάλ 1-3
(74'Ρίκο-49' Τριγκέρος, 51' Μπακαμπού, 90+1' Σαμού)

Μπιλμπάο-Χετάφε 3-1
(6', 83' Αντούριθ, 24' Ραούλ Γκαρθία - 70' Βελάσκες)

Θέλτα-Λας Πάλμας (19:15)

Μάλαγα-Εϊμπάρ (21:30)

Δευτέρα, 14/9

Ράγιο Βαγιεκάνο-Λα Κορούνια (21:30)


Η επόμενη αγωνιστική (τέταρτη)

Παρασκευή, 18/9

Χετάφε-Μάλαγα (21:30)

Σάββατο, 19/9

Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα (17:00)
Βαλένθια-Μπέτις (19:15)
Εϊμπάρ-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ (23:00)

Κυριακή, 20/9

Σεβίλλη-Θέλτα (13:00)
Λα Κορούνια-Χιχόν (17:00)
Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο (19:15)
Λας Πάλμας-Βαγιεκάνο (21:30)
Μπαρτσελόνα-Λεβάντε (21:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Στα μέτρα της Ρεάλ η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ντε Χέα!

Η Sun αποκαλύπτει ότι το ποσό που μπήκε ρήτρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ακριβώς αυτό που θα δαπανήσει η Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Ντε Χέα.

Στα μέτρα της Ρεάλ η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ντε Χέα
Από ότι φαίνεται το σίριαλ της μετακίνησης του Νταβιντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια που θα παιχτούν το επόμενο καλοκαίρι.

Η μετάγραφη του παίκτη δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή στα τέλη του Αυγούστου, ενώ πριν λίγες ημέρες ο Ισπανός υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» και επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Όπως αποκαλύπτει όμως η Sun η ρήτρα που μπήκε στο νέο του συμβόλαιο είναι στα 40 εκατομμύρια ευρώ πολύ κάτω σε σχέση με τα 60 εκατομμύρια που προέβλεπε αυτή που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο παίκτης επέμεινε να είναι αυτό το ποσό για να βάλει την υπογραφή του και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι με αυτά ακριβώς τα χρήματα η Ρεάλ θα τον κάνει δικό της το επόμενο καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα, καλός συμπαίκτης ο Μπουρούσης» (WEB TV)

Ο Βίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε μετά την προπόνηση της Ισπανίας για τον προημιτελικό με την Ελλάδα και τον Γιάννη Μπουρούση.

«Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα, καλός συμπαίκτης ο Μπουρούσης» (WEB TV)
Ημέρα ξεκούρασης για τους «βασικούς» της Ισπανίας ήταν η Κυριακή. Οι τρεις με το μικρότερο χρόνο συμμετοχής, Γκιγέμ Βίβες, Πάμπλο Αγκιλάρ και Βίλι Ερνανγκόμεθ, έκαναν μόνοι τους προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της Λιλ (που αγωνίζεται στην Pro B).

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

Ο τελευταίος, 21χρονος σέντερ της Ρεάλ, μίλησε στη Web TV. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Η ελληνική ομάδα έχει χαρακτηριστικό της την άμυνα, ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με πολύ πάθος και συγκέντρωση στα 40 λεπτά», τόνισε.

Όσο για τη μονομαχία με τον Γιάννη Μπουρούση, ο πρώην άσος της Καχασόλ είπε: «Ο Γιάννης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και συμπαίκτης. Τον γνώρισα από τη Ρεάλ, αλλά την Τρίτη θα είμαστε αντίπαλοι».









*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει να φύγει από τη Σλοβενία ο Ζντοβτς!!

Στη διάθεση της σλοβενικής ομοσπονδίας μπάσκετ έθεσε την παραίτησή του ο Γιούρι Ζντοβτς, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από τη Λετονία στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Θέλει να φύγει από τη Σλοβενία ο Ζντοβτς!
«Ακέφαλος» αναμένεται να μείνει ο πάγκος της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, καθώς ο Γιούρι Ζντοβτς υπέβαλε την παραίτησή του στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Ευρωμπάσκετ και την ήττα από τη Λετονία.

«Είμαι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό και πιστεύω πως πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Η Σλοβενία έχει πολλούς προπονητές, γιατί μόνο τον Ζντοβτς; Υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις», ήταν τα λόγια του Γιούρι Ζντοβτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Έβανς είναι... free agent και αλωνίζει (pics)

Μετά το χωρισμό της απ' τον Πάολο Γκερέρο η Μπάρμπαρα Έβανς συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον. Όχι μόνο με σχέσεις που της χρεώνουν, αλλά κυρίως για το καυτό κορμί που περιφέρει σε παραλίες του Μιάμι

Η Έβανς είναι... free agent και αλωνίζει (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πετράκης: «Είχαμε πάρει τον… αέρα του ματς»

Τις δυο κόκκινες κάρτες που πήρε η ομάδα του παρουσίασε ως σημείο-κλειδί του ματς με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ τόνισε ότι σ’ εκείνο το σημείο, η ομάδα του είχε πάρει τον έλεγχο.

Πετράκης: «Είχαμε πάρει τον… αέρα του ματς»
Στην εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το σημείο των αποβολών επικεντρώθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε ότι η ομάδα του είχε πάρει τον… αέρα του ματς σ’ εκείνο το σημείο, αλλά μετά δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει.

Παρόλα αυτά δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης

Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με πολλή ποιότητα στην επίθεσή της. Δώσαμε χώρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες ευκαιρίες. Εμείς κάναμε ένα γκολ στην αντεπίθεση και φτιάξαμε προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Στο δεύτερο η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ, μετά όμως κι εμείς ψάξαμε σωστά την ισοφάριση. Μετά τις δυο αποβολές ωστόσο, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Προσπαθήσαμε, παρόλο που δεν ήμασταν στην καλύτερή μας μέρα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»
.

Για την αλλαγή συστήματος στο β’ μέρος: «Όταν ανεβάσαμε την ομάδα, η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Κάναμε όμως κι εμείς. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Μέχρι την πρώτη αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού, αλλά μετά ήταν δύσκολο να σκοράρουμε.

Η ΑΕΚ έχει ένα στιλ παιχνιδιού που προϋποθέτει ότι κάποια στιγμή θα χάσει την μπάλα. Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτή η αξιοποίηση των χώρων, όμως, δεν μας έφερε ένα δεύτερο γκολ. Δεν παίζουμε μόνοι μας και ούτε η ΑΕΚ έπαιζε μόνη της».


Για τις δυο αποβολές: «Δεν κάνω ποτέ σχόλιο για τη διαιτησία».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Η αμυντική μας διάταξη έχει να κάνει και με την ποιότητα του αντιπάλου. Σήμερα, για παράδειγμα, ο Μπουονανότε δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά της άμυνάς μας. Όμως το διορθώσαμε κι εκτός του γκολ, νομίζω ότι δεν βρεθήκαμε εκτεθειμένοι άλλες φορές».

Δέλλας: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας»

Στο χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ όταν έμεινε πίσω στο σκορ –και της επέτρεψε τελικά να γυρίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα- στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι το πρώτο ζητούμενο απ’ το σημερινό ματς ήταν οι τρεις βαθμοί, ωστόσο σημείωσε ότι εκτός αυτών, κρατά και την αντίδραση της ομάδας του όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι θυμήθηκε την περσινή σεζόν (όταν πάλι η «Ένωση» αντιμετώπιζε κλειστές άμυνες), επανέλαβε ότι περισσότερη σημασία από τους παίκτες ατομικά, έχει να διατηρείται σωστή η εικόνα της ομάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Το ζητούμενο για μας ήταν οι τρεις βαθμοί μετά τη διακοπή. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη γιατί μας δυσκόλεψε το γκολ που πέτυχε νωρίς ο αντίπαλος. Πέρα από τους βαθμούς όμως, θα κρατήσω και την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ. Δεν πανικοβλήθηκε, έψαξε ορθολογικά την ισοφάριση και τη βρήκε, έστω και με το πέναλτι».

Για την οπισθοχώρηση στο β’ μέρος: «Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα δώσαμε κάποιες φάσεις στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος και η ομάδα μου θύμισε την περσινή χρονιά που προσπαθούσαμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κρατάω την αντίδραση της ομάδας και ότι γύρισε το ματς».

Για το λόγο της μικρής καθίζησης: «Ο αντίπαλος στο β’ άλλαξε σύστημα κι έπαιξε πιο επιθετικά. Εκεί κάπου οι παίκτες μου χάθηκαν, αλλά γρήγορα επανήλθαν και αυτό είναι το σημαντικό. Ότι κάθε αλλαγή μέσα στο παιχνίδι την καταλαβαίνουν και αντιδρούν σωστά. Θέλω να προσπαθούμε με την μπάλα κάτω και όχι ανορθόδοξα. Κάναμε φάσεις και νομίζω ότι και τα γκολ θα έρθουν».

Για τον Μάνταλο: «Ο Πέτρος θέλει ακόμα χρόνο. Δεν πρέπει να βιαστούμε, μέρα με τη μέρα θα επανέρχεται. Γι’ αυτό κάνουμε εξάλλου κι ένα φιλικό την Τρίτη, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι επανέρχονται από τραυματισμούς. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος ότι έχω να κάνω με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι να ξέρει ο καθένας τι κάνει στο γήπεδο και η ομάδα να έχει πάντα την ίδια εικόνα».

Δεύτερη νίκη για τα Τρίκαλα!

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα τα «25α Μαυροσκούφεια», καθώς την τελευταία μέρα επιβλήθηκαν της Καβάλας με 80-75.

Δεύτερη νίκη για τα Τρίκαλα
Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα την παρουσία τους στα «25α Μαυροσκούφεια». Η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε 80-75 της Καβάλας, με αυτή να ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια. Κλειστό ήταν το ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του, με το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη να φτάνει στη νίκη, χάρη στα κρίσιμα καλάθια που σημείωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιώργος Τσιάρας.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ρόμπινσον και Τσιάρας με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους νεοφώτιστους στη φετινή Α1 κορυφαίος ήταν ο Χρήστος Ταπούτος με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-31, 43-44, 67-64, 75-80

Καβάλα (Τζήμας): Γκόρντον 14 (3), Μέντλιν, Ταπούτος 20 (1), Κεμπ 16, Γκέλιος, Σίνης 2, Καλαϊτζίδης 2, Τόμας 7 (2), Βαν Ντερ Μαρς 14.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Τσιλούλης 3 (1), Τσιάρας 14 (2), Σιόλογκας 4, Κόνγκερ 11, Κουκουλάς 5, Ντάουελ 9 (1), Σόκο 10, Ρόμπινσον 15 (2), Τιγκ 8, Βαρυτιμιάδης 1.

Μετά και το τελευταίο παιχνίδι των Τρικάλων στο τουρνουά, ο Κώστας Φλεβαράκης είπε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση, ήταν το 4ο μας παιχνίδι μέσα σε πέντε μέρες σε συνδυασμό και με ταξίδια. Βγάζουμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά κυρίως εστιάζουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έχουμε πλέον κοντά μας και τον Βίλιαμσον ο οποίος μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι με αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του θέλει σίγουρα ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά και προσαρμογής». *Πηγή: sport-fm.gr*

Κατσικάρης: «Οι Έλληνες είναι τρελοί με την ομάδα»

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στην El Mundo Deportivo για την Εθνική που έχει… πάρει τα μυαλά των Ελλήνων, την πληρότητά της και τον προημιτελικό με την Ισπανία.

Κατσικάρης: «Οι Έλληνες είναι τρελοί με την ομάδα»
Ομάδα που στη θεωρία είναι η πληρέστερη όλων των εποχών χαρακτήρισε την Εθνική ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας στην El Mundo Deportivo.

«Η πρόκληση για μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα με δώδεκα παίκτες που έχουν πετύχει πολλά και θα αφήσουν στην άκρη το εγώ τους. Το έχουμε καταφέρει αυτό. Θεωρητικά είναι η πιο ταλαντούχα Εθνική όλων των εποχών. Οι Έλληνες έχουν ξετρελαθεί με την ομάδα. Υπάρχουν τόσοι παίκτες μεγάλης αξίας που αναγκαστήκαμε να αποκλείσουμε», τόνισε.

Ειδική αναφορά έκανε στο δίδυμο Μπουρούση-Κουφού. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους ψηλούς που έχουμε. Ο Κουφός είναι πολύ γρήγορος, καλός αμυντικός και ικανός στο πικ εν ρολ», δήλωσε.

Όσο για τον προημιτελικό με την Ισπανία, ανέφερε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα με την Ισπανία. Πρόκειται για μια ομάδα που και στις προηγούμενες διοργανώσεις δεν έπαιζε σύμφωνα με τις δυνατότητές της στις αρχές των τουρνουά. Βρισκόταν σε ένα γκρουπ όπου γινόταν κόλαση. Με τους παίκτες που έχει διαθέτει σίγουρα μια σπουδαία ομάδα».

Ούτε με… αίτηση η Νάπολι!!

Με άπιαστο όνειρο μοιάζει η υπόθεση νίκης για τη Νάπολι στη φετινή Serie A. Οι «παρτενοπέι» δεν τα κατάφεραν ούτε στην έδρα της Έμπολι, 2-2, και ήδη υπάρχει γκρίνια για την επιλογή του Σάρι στον πάγκο

Ούτε με… αίτηση η Νάπολι
Μια απ’τα ίδια για τη Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ούτε στην έδρα της Έμπολι, από την οποία έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2.

Το σκορ στο Καστελάνι άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Σαπονάρα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι παρότι απάντησε άμεσα με τον Ινσίνιε στο 7ο λεπτό δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η Έμπολι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Πουτσιαρέλι στο 18’. Η Νάπολι μπλόκαρε απέναντι στην κλειστή άμυνα που είχε απέναντί της, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άλαν στο 50’.

2-2 ήρθαν και τα άλλα δύο ματς που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής για την 3η αγωνιστική ανάμεσα σε Παλέρμο και Κάρπι και Σασουόλο και Αταλάντα. Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρία η αναμέτρηση της Σαμπντόρια με την Μπολόνια.


Η αγωνιστική (3η):

Φιορεντίνα - Τζένοα 1-0
(60' Μπαμπακάρ)

Φροζινόνε - Ρόμα 0-2
(44' Φαλκέ, 90+3' Ιτούρμπε)

Γιουβέντους - Κιέβο 1-1
(83' Nτιμπάλα - 5' Χετεμάι)

Βερόνα - Τορίνο 2-2
(49' πεν. Τόνι, 71' Γκόμεζ - 66' Μπασέλι, 73' Άκουα)

Έμπολι - Νάπολι 2-2
(3΄Σαπονάρα, 18' Πουτσιαρέλι - 7' Ινσίνιε, 50' Άλαν)

Παλέρμο - Κάρπι 2-2
(6' Χάιλμαρκ, 88' Ντούρντεβιτς - 22' Βιτιέλο, 63' Μποριέλο)

Σαμπντόρια - Μπολόνια (αναβλήθηκε)

Σασουόλο - Αταλάντα 2-2
(22' Μαγκναρέλι, 40' Φλόρο Φλόρες - 13', 33΄Πινίγια)

Λάτσιο - Ουντινέζε (19.00)
Ίντερ - Μίλαν (21.45)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Σάββατο 19/09
Ουντινέζε-Έμπολι (19.00)
Μίλαν-Παλέρμο (21.45)

Κυριακή 20/09
Κιέβο-Ίντερ (13.30)
Αταλάντα-Βερόνα (16.00)
Μπολόνια-Φροζινόνε
Τζένοα-Γιουβέντους
Ρόμα-Σασουόλο
Τορίνο-Σαμπντόρια
Κάρπι-Φιορεντίνα (19.00)
Νάπολι-Λάτσιο (21.45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρίντεζης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα από ποτέ»

Το καλύτερο σύνολο των τελευταίων ετών έχει «κατεβάσει» η Εθνική ομάδα σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα από ποτέ»
Το «μυστικό» της Εθνικής ομάδας σε αυτό το Ευρωμπάσκετ είναι η καλή «χημεία» που έχει, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην «El Mundo». Μάλιστα, στη συνέχεια ο διεθνής φόργουορντ θεωρεί πως το φετινό είναι από τα καλύτερα σύνολα που έχει «κατεβάσει» ποτέ η «επίσημη αγαπημένη» σε διοργάνωση.

«Έχουμε καλύτερη ομάδα από ποτέ, τέσσερις παίκτες που την περασμένη σεζόν έπαιξαν στο ΝΒΑ και τον Σπανούλη, που πέρσι απουσίαζε. Διαθέτουμε 12 παίκτες με παρουσία στην Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ κι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ομάδα με καλή χημεία. Ο αγώνας με την Ισπανία θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Όμως, θα πάμε στον αγώνα αυτό προετοιμασμένοι σαν ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην «El Mundo».

Περιμένουν Μιλόσεβιτς στην ΑΕΚ!!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9) θα έρθει στην Αθήνα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, με τον φόργουορντ της ΑΕΚ να πηγαίνει κατευθείαν για εξετάσεις, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο Ευρωμπάσκετ.

Περιμένουν Μιλόσεβιτς στην ΑΕΚ
Έρχεται και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς για την ΑΕΚ. Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται το μεσημέρι (15:55) της Δευτέρας (14/9) στην Αθήνα.

Μάλιστα, 30χρονος φόργουορντ θα πάει κατευθείαν στην Ευρωκλινική, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη από τον τραυματισμό που αποκόμισε στη διοργάνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βαρέθηκε να καρφώνει ο Ραντούλιτσα!! (video)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κουράστηκε να κρεμιέται από το καλάθι της Φινλανδίας στη νίκη-πρόκριση της Σερβίας. Δείτε δύο από τα καρφώματα του νέου σέντερ του ΠΑΟ που είχε 27π. με 11/12 δίποντα.

Βαρέθηκε να καρφώνει ο Ραντούλιτσα (video)











 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιάνουν δουλειά Αναστόπουλος και... Πόι!

Την Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστόπουλος για να γίνει τυπικά προπονητής του Άρη. Ταξιδεύει από Αργεντινή για συμπρωτεύουσα ο Μάουρο Πόι.

Πιάνουν δουλειά Αναστόπουλος και... Πόι
Θέμα ωρών να επικυρωθεί και επίσημα η οριστική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ Άρη και Νίκου Αναστόπουλου. Ο Αλενατόρε αναμένεται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά το θέμα και να πέσουν οι τζίφρες.

Ο έμπειρος κόουτς επανέρχεται στον πάγκο των κιτρίνων, αφού εδώ και μέρες έχει δώσει τα χέρια με το νέο αφεντικό της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης θα είναι ο Ανδρέας Σκέτζος, που έχει τιμήσει τον Άρη ως παίκτης, ενώ ακολουθεί χρόνια τώρα τον «Αναστό» στους πάγκους συλλόγων.

Πέραν όμως από προπονητή, ο Άρης προχωρά και το θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Σε αυτό θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Μάουρο Πόι. Μέσω Instagram, ο Αργεντινός ενημέρωσε πως ξεκίνησε το ταξίδι από την πατρίδα του -μαζί με την οικογένειά του- προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που τον ήθελε η νέα διοίκηση, ο νέος προπονητής, αλλά και ο... κόσμος, που παρά τη μη άνοδο πέρσι, αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε ο Πόι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η διάσωση απ’ τον… στρατιώτη Ράιαν!!

Με την τελευταία του ενέργεια στο ματς, ο… στρατιώτης Ράιαν Μέισον πέτυχε με αυτοθυσία το γκολ που έδωσε στην Τότεναμ την πρώτη της φετινή νίκη (1-0) μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ που ακόμα… ψάχνεται!

Η διάσωση απ’ τον… στρατιώτη Ράιαν!
Πέντε ολόκληρες αγωνιστικές χρειάστηκε να περιμένει ώστε να σπάσει το «ρόδι» στη φετινή Premier League η Τότεναμ, που τελικά τα κατάφερε μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ, αφήνοντας μάλιστα την αντίπαλό της να αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Σε ένα ματς που οι επιθετικοί των δύο ομάδων δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους μέρα, χρειάστηκε ένας μέσος, ο Ράιαν Μέισον, για να έρθει το «τρίποντο» για την ομάδα του Λονδίνου και μάλιστα προς το τέλος του ματς.

Ο 24χρονος χαφ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Λαμέλα και στη συνέχεια νίκησε τον Παντίλιμον στο 82’, σε μια φάση που μάλιστα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως η προσπάθεια του Ρόντγουελ βρήκε δοκάρι κι έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι τη λήξη, ενώ ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Ντεφό σε τετ α τετ στο 27' όταν δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.



Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (17:00)

Σάββατο, 12/9/15

Έβερτον-Τσέλσι 3-1
(17’, 22’, 83’ Νέισμιθ - 36’ Μάτιτς)

Νόριτς-Μπόρνμουθ 3-1
(35’ Ζερόμ, 52’ Χούλαχαν, 67’ Τζάρβις - 81’ Κουκ)

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(89' Κελέτσι)

Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 0-0

Άρσεναλ-Στόουκ 2-0
(31’ Γουόλκοτ, 85’ Ζιρού)

Γουότφορντ-Σουόνσι 1-0
(59’ Ιγκάλο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-1
49’ Μπλιντ, 70’ πεν. Ερέρα, 86’ Μαρσιάλ – 84’ Μπεντέκε)

Κυριακή, 13/9

Σάντερλαντ-Τότεναμ 0-1
(82’ Μέισον)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νόιερ: «Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό»

Τις δυσκολίες που κρύβει το εναρκτήριο ματς της Μπάγερν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Μάνουελ Νόιερ, στις δηλώσεις του μετά τη δύσκολη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ.

Νόιερ: «Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό»
Τον τρόπο που η Μπάγερν πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε ο Μάνουελ Νόιερ, μετά το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ.

Ο τερματοφύλακας των Βαβαρών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, ενώ σχολίασε και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, που πρέπει να μοιάσει με αυτό του δεύτερου ημιχρόνου του χθεσινού ματς.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό :«Πάμε με θετική αίσθηση στο παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο Champions League. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Άουγκσμπουργκ».

Για τη νίκη της Μπάγερν επί της Άουγκσμπουργκ: «Ήταν μια νίκη που κατακτήθηκε δύσκολα. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, μέχρι το πέναλτι».

Για το ότι η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ: «Ήταν η μοναδική τους ευκαιρία, δεν έκαναν πολλά από εκείνο το σημείο και μετά. Στο ημίχρονο είχαμε περίεργα συναισθήματα. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα στο δεύτερο. Συνεχίσαμε το επιθετικό ποδόσφαιρο και κάποιες φορές είχαμε άμυνα με τρεις παίκτες, όμως ακόμα και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν αξιόλογες ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά».

Η άποψή του για το νικητήριο πέναλτι της Μπάγερν: «Δεν μπορώ να πω πολλά, ήμουν μακριά. Ρώτησα κάποιους παίκτες της Άουγκσμπουργκ και κάποιους συμπαίκτες μου μετά το παιχνίδι. Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ δεν ήταν ακριβώς ευχαριστημένοι». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καθάρισε» με σούπερ Ραντούλιτσα!!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν ασυναγώνιστος κάτω από τα καλάθια και η Σερβία αν και ζορίστηκε για δυόμισι δεκάλεπτα από τη μαχητική Φινλανδία επικράτησε 94-81 και βρίσκει στην οκτάδα την Τσεχία.

«Καθάρισε» με σούπερ Ραντούλιτσα
Παρούσα, όπως άλλωστε αναμενόταν, στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ θα είναι η Σερβία. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς επικράτησε 94-81 της Φινλανδίας. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 27 πόντους και 11/12 δίποντα ξεχώρισε, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ ακολούθησε. Λίγος χρόνος για Μιλουτίνοφ και Κούζμιτς. Ξεχώρισε ο Σάλιν με 26 πόντους για τους ηττημένους.

Αποστολή στη Λιλ, Χρήστος Ρομπόλης

Η Φινλανδία με όπλο τα τρίποντα (4/5) αιφνιδίασε την κάπως χαλαρή ομάδα της Σερβίας και προηγήθηκε με επτά (13-20). Το τάιμ άουτ του Τζόρτζεβιτς συνέφερε την ομάδα του που χάρη κυρίως στον Μπιέλιτσα πλησίασε στον πόντο μέχρι να βγει το δεκάλεπτο (23-24). Όσο τα μακρινά σουτ έπεφταν βροχή, η ομάδα του Ντέτμαν συντηρούσε ένα μικρό προβάδισμα (25-30), αλλά όταν σταμάτησαν (5/14 στο ημίχρονο) ο οίστρος του Ραντούλιτσα και οι εμπνεύσεις του Τεόντοσιτς έφεραν τούμπα το ματς, 40-37, και οι «πλάβι» πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό 48-43.

Δύο ακόμη καλάθια του ασταμάτητου νέου σέντερ του Παναθηναϊκού οδήγησαν τη Σερβία στο 52-43, αλλά οι πεισματάρηδες Φινλανδοί με πρωτεργάτη τον «καυτό» Σάλιν παρέμεναν στο παιχνίδι (52-52). Μπιέλιτσα και Έρτσεγκ «ξεκόλλησαν» τη Σερβία (69-61), ενώ μια καταιγίδα τριπόντων από Σιμόνοβιτς και Έρτσεγκ έφερε το 83-70 καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 23-24, 48-43, 71-64, 94-81.

Σερβία (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 8 (9 ασίστ), Σιμόνοβιτς 6, Κούζμιτς, Μπογκντάνοβιτς 10, Μπιέλιτσα 19 (14 ριμπ.), Μάρκοβιτς, Κάλινιτς 5, Νέντοβιτς 4, Μιλοσάβλιεβιτς 2, Ραντούλιτσα 27, Έρτσεγκ 13, Μιλουτίνοφ.

Φινλανδία (Ντέτμαν): Κοϊβίστο, Χαφ 6, Λι 2, Σάλιν 26, Κότι 7, Κόπονεν 11, Νούτινεν 2, Καουνίστο, Καβέν, Αχόνεν, Γουίλσον 15, Μέρφι 12.

Διαιτητές: Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ρίζικ (Ουκρανία), Σίλβα (Πορτογαλία). *Πηγή: sport-fm.gr*

Η τέλεια στιγμή να αποσυρθεί!!

Καλύτερη στιγμή δεν θα μπορούσε να διαλέξει για να αποσυρθεί η Φλάβια Πενέτα, που το έκανε πλουσιότερη κατά 3.3 εκατ. δολάρια και μόλις κατέκτησε το μοναδικό τουρνουά Grand Slam της καριέρας της.

Η τέλεια στιγμή να αποσυρθεί!
Με τον καλύτερο τρόπο είπε «αντίο» στο τένις η Φλάβια Πενέτα. Στα 33 της χρόνια αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους λίγη ώρα αφού είχε ολοκληρώσει μια μεγάλη έκπληξη και κατακτούσε το US Open.

Αυτός ήταν ο πρώτος (και τελευταίος) τίτλος σε τουρνουά Grand Slam για την Ιταλίδα που επέλεξε η κορυφαία της στιγμή στο χώρο να αποτελέσει και το «κύκνειο» άσμα της, ενώ μετά τη νίκη της επί της συμπατριώτισσάς της Ρομπέρτα Βίντσι, έγινε πλουσιότερη και κατά 3.3 εκατομμύρια δολάρια.

«Πριν από ένα μήνα είχα αναλογιστεί αυτό το ενδεχόμενο και σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε ωραιότερος τρόπος για να αποχαιρετίσω το τένις» δήλωσε σχετικά.

Η τεράστια Σερένα Γουΐλιαμς, που έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το τουρνουά και να πάρει και τα 4 Grand Slam μέσα σε μια χρονιά, άφησε στην άκρη την πικρία της κι έσπευσε να συγχαρεί και να αποχαιρετήσει την αντίπαλό της μέσω twitter.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο... Νεϊμαράκης στον ΠΑΟΚ!!

Την τιμητική τους έχουν από τον ΠΑΟΚ οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δέχθηκε τη φανέλα-δώρο από την ΠΑΕ, με μια μικρή διαφορά...

Και ο... Νεϊμαράκης στον ΠΑΟΚ!
Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη ΔΕΘ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε το δώρο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που υπάρχει στην έκθεση, μια φανέλα της ομάδας η οποία έφερε το όνομα του Μπερμπάτοφ με το νούμερο «10».

Μία εβδομάδα αργότερα ήταν η σειρά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να βρεθεί στη ΔΕΘ και στο περίπτερο που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φυσικά έγινε και εκείνος αποδέκτης του δώρου από τον «Δικέφαλο». Η φανέλα, όμως, δεν είχε το όνομα του Βούλγαρου άσου, αλλά του ίδιου με μια μικρή διαφορά…

Το νούμερο «10» υπήρχε, αλλά το όνομα το συνόδευε ήταν το «Νεϊμαράκης», κάνοντας έτσι το λογοπαίγνιο με τον Βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε να είναι χαλαρός και να απολαμβάνει το περιστατικό.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφυγε» ο Μόουζες Μαλόουν!!

«Μαύρη μέρα» για το αμερικανικό μπάσκετ είναι η 13η Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς ένας από τους «θρύλους» του NBA ο Μόουζες Μαλόουν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών!

«Έφυγε» ο Μόουζες Μαλόουν!
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το αμερικανικό μπάσκετ τη 13η Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς ένας από τους «θρύλους» του NBA, ο Μόουζες Μαλόουν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών!

Ο παλαίμαχος σέντερ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Βιρτζίνια των ΗΠΑ και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

inner

Ο Μόουζες Μαλόουν είναι ένας «θρύλος» για το NBA. Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1955 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1974 στους Γιούτα Σταρς, όπου μάλιστα έγινε ο πρώτος επαγγελματίας μπασκετμπολίστας κατευθείαν από το γυμνάσιο! Στη 21ετή (1974-1995) πορεία του στο «μαγικό κόσμο» αναδείχθηκε τρεις φορές MVP (1979, 1982, 1983), ενώ πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα το 1983 με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ers.

Το 2001 ο Μαλόουν έγινε μέλος του «Hall of Fame» του NBA, ενώ είναι στην όγδοη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην αμερικανική λίγκα, έχοντας πετύχει 27.409 πόντους.

inner

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε εννιά ομάδες και συγκεκριμένα στους Γιούτα Σταρς (1974/75), Spirits of St. Louis (1975/76), Μπάφαλο Μπρέιβς (1976), Χιούστον Ρόκετς (1976-82), Φιλαδέλφεια Σίξερς (1982-86, 1993/94), Ουάσινγκτον Μπούλετς (1986-88), Ατλάντα Χοκς (1988-91), Μιλγουόκι Μπακς (1991-93) και τελευταίοι οι Σαν Αντόνιο Σπερς (1994/95).

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Απ' τον θρίαμβο, στο μαιευτήριο ο Μέσι!

Οι χαρές ήρθαν μαζεμένες για τον Λιονέλ Μέσι. Πώς να μην τις συνδυάσει; Αμέσως μετά το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Αργεντινός σταρ «έτρεξε» στο μαιευτήριο, όπου τον περίμενε ο μόλις δύο ημερών Ματέο.

Απ' τον θρίαμβο, στο μαιευτήριο ο Μέσι
Μόνο για το διάστημα που χρειάστηκε να «καθαρίσει» τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο αποσπάστηκε το μυαλό του Λιονέλ Μέσι απ' τον νεογέννητο Ματέο.

Ο Αργεντινός σταρ, που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά την Παρασκευή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τις... μαζεμένες χαρές του.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, αμέσως μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή του στο Καλντερόν έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου τον περίμενε η οικογένειά του, μαζί με τον μόλις δύο ημερών γιο του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δώστε την μπάλα στον Βέσελι! (video)

Είναι θεαματικός και δύσκολα αντιμετωπίζεται κάτω από τη ρακέτα! Στον θρίαμβο της Τσεχίας απέναντι στην Κροατία, ο Βέσελι της Φενέρμπαχτσε τροφοδοτήθηκε άριστα και «έσκασε» τρία καρφώματα.

Δώστε την μπάλα στον Βέσελι! (video)


 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δίπλα στους πρόσφυγες ο Λεβ!


Έμπρακτα δείχνει τη συμπαράστασή του στους πρόσφυγες ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος πρόκειται να προσφέρει το ποσό των 25.000 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Δίπλα στους πρόσφυγες ο Λεβ
Αλληλεγγύη στο δράμα των προσφύγων δείχνει ο Γιόακιμ Λεβ που αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 25.000 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Αμβούργο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας τόνισε πως χρειάζεται οι συμπατριώτες του να υποδεχθούν τους πρόσφυγες όπως είχαν κάνει και με τους φίλους του ποδοσφαίρου πριν μερικά χρόνια όταν φιλοξένησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, ενώ πρόσθεσε πως ως πρωταθλητές κόσμου οφείλουν να δείξουν ανάλογη συμπεριφορά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τραυματίας -και πάλι- ο Βερμάελεν!!

«Πύρρειος» αποδεικνύεται η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού ο Τόμας Βερμάελεν αποχώρησε με νέο πρόβλημα τραυματισμού που είναι άγνωστο πόσο θα τον κρατήσει εκτός.

Τραυματίας -και πάλι- ο Βερμάελεν!
Για ακόμα μια φορά ο Τόμας Βερμάελεν τίθεται νοκ-άουτ με νέο πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αποκόμισε στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στο 27’ του αγώνα στο «Βιθέντε Καλντερόν» με πρόβλημα στη γάμπα, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό για πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει κατά καιρούς ο πρώην άσος της Άρσεναλ, δεν του έχουν επιτρέψει να προσφέρει ουσιαστικά στους Καταλανούς που είναι χαρακτηριστικό ότι το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο δικός τους Ντιέγκο!!

Έναν μικρό -δικό τους- Μαραντόνα ονειρεύονται οι φίλοι της ΑΕΚ! Μαζί με την μπάλα, ο Ντιέγκο Μπουονανότε μάγεψε και τον κόσμο και οδήγησε (μ’ ένα γκολ και μια… γκολάρα) στη νίκη 3-1 επί του ΠΑΣ.

Ο δικός τους Ντιέγκο!
Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός έρωτας γεννήθηκε στο ΟΑΚΑ!

Παίρνοντας απ’ το ντεμπούτο του… αιχμάλωτο τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε «ζωγράφισε» στη νίκη 3-1 επί του ΠΑΣ.

Μ’ ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και μια γκολάρα που θύμισε έναν άλλο –πολύ διασημότερο- Ντιέγκο, ο Αργεντινός γύρισε μόνος του το παιχνίδι (όταν ο Ακόστα είχε δώσει προβάδισμα).

Μοιραίος για την «Ένωση» ο Κρισάντους, σπατάλησε κραυγαλέες ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς και χρειάστηκαν οι (δίκαιες) αποβολές των Μιχαήλ (74’) και Τζημόπουλου (80’) για να ηρεμήσουν οι «κιτρινόμαυροι» και να κλειδώσουν το τρίποντο με γκολ του Βάργκας.

Πώς έπαιξε

Με αρκετές αλλαγές -σε σχέση με τα προηγούμενα ματς- και βασικό για πρώτη φορά τον Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν η ενδεκάδα που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» προτίμησε τελικά τον Σοϊλέδη αντί του Ντίντακ, ενώ άφησε στον πάγκο τους Αραβίδη και Βάργκας. Έτσι, το 4-2-3-1 της ΑΕΚ διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Μπαρόχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος και Γκάλο. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γιόχανσον-Σιμόες, στην τριάδα μπροστά τους οι Μπαρμπόσα (αριστερά), Μπουονανότε (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Κρισάντους.

Το ματς

Η ζωή του Ντιέγκο Μπουονανότε ούτως ή άλλως (μ’ όσα έχει περάσει) θα μπορούσε να ‘ναι ταινία. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει όμως και με το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ. Γιατί ακόμα κι ο ίδιος να ‘γραφε το… σενάριο, τόσο ιδανικό δεν θα το έκανε! Πρωταγωνιστής από το πρώτο λεπτό, ο Αργεντινός προσπαθούσε να σπάσει με κάθετες πάσες την άμυνα. Ήταν ο κινητήριος μοχλός των «κιτρινόμαυρων». Μα κυρίως ήταν εκείνος που τους πήρε απ’ το χέρι όταν στράβωσαν τα πράγματα.

Διότι ο εξαιρετικά στημένος ΠΑΣ δεν αρκέστηκε στο να προειδοποιήσει με βολέ του Τζημόπουλου. Έκανε και πράξη την απειλή του, με το σουτ του Ακόστα να παγώνει την εξέδρα. Πού να ‘ξερε όμως εκείνη ότι σε λιγότερη από μισή ώρα θα παραληρούσε. Βλέποντας τον Μπουονανότε να παίρνει πάνω του την ομάδα -όπως πήρε όλη την άμυνα του ΠΑΣ πριν ανατραπεί. Να εξαργυρώνει άψογα το πέναλτι. Και λίγο αργότερα ν’ αποκαθιστά την τάξη με μια ντρίμπλα που έφερε ιλίγγους στον Τζημόπουλο κι ένα γκολ που μόνο αρτίστας της μπάλας μπορεί να πετύχει.

inner

Ένας εξίσου «καλλιτεχνικός» συνδυασμός, βέβαια, θα μπορούσε να καθαρίσει πρόωρα το ματς για την ΑΕΚ. Αφότου όμως οι Μπουονανότε, Πλατέλλας και Γκάλο έκρυψαν την μπάλα (αμέσως μετά την ανάπαυλα), ο Κρισάντους απέτυχε να την εμφανίσει από κοντά στα δίχτυα. Και το χειρότερο ήταν πως μπορούσε να αποτύχει ακόμα πιο… παταγωδώς. Όταν ο Μπαρμπόσα του σέρβιρε έτοιμο γκολ (με άψογη σέντρα), αλλά ο Νιγηριανός έμεινε και πάλι «νηστικός»! Κάπως έτσι, το σκορ έμενε ρευστό και ο ΠΑΣ έμενε μέσα στο παιχνίδι.

Σταδιακά λοιπόν κέρδισε μέτρα. Εκμεταλλευόμενος και την αναίτια οπισθοχώρηση της ΑΕΚ, την πίεσε. Και σε κάποιες περιπτώσεις την απείλησε με ισοφάριση. Πάνω όμως που το άγχος άρχισε να γίνεται φανερό, ο Βάργκας έδωσε τη λύση. Και κερδίζοντας τη δίκαιη αποβολή του Μιχαήλ, αποφόρτισε τους «κιτρινόμαυρους». Αφότου έφυγε λοιπόν απ’ το γήπεδο (επίσης με σωστή αποβολή) ο Τζημόπουλος κι επέστρεψε σ’ αυτό ο Μάνταλος, όλα τελείωσαν. Και το γκολ του Βάργκας έγινε απλά το κερασάκι στην τούρτα της δεύτερης φετινής νίκης της ΑΕΚ.

inner



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα (78’ Μάνταλος), Μπουονανότε (63’ Βάργκας), Πλατέλλας, Κρισάντους (57’ Αραβίδης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ανέστης, Ντίντακ, Άρθο, Ανάκογλου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46’ Γιάκος), Μανιάς

Στον πάγκο έμειναν οι: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Κοζορώνης, Καρανίκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βλάσσης (Λασιθίου), Κουράκης (Ηρακλείου)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ *Πηγή: sport-fm.gr*