Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πιάνουν δουλειά Αναστόπουλος και... Πόι!

Την Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστόπουλος για να γίνει τυπικά προπονητής του Άρη. Ταξιδεύει από Αργεντινή για συμπρωτεύουσα ο Μάουρο Πόι.

Πιάνουν δουλειά Αναστόπουλος και... Πόι
Θέμα ωρών να επικυρωθεί και επίσημα η οριστική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ Άρη και Νίκου Αναστόπουλου. Ο Αλενατόρε αναμένεται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά το θέμα και να πέσουν οι τζίφρες.

Ο έμπειρος κόουτς επανέρχεται στον πάγκο των κιτρίνων, αφού εδώ και μέρες έχει δώσει τα χέρια με το νέο αφεντικό της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο πλευρό του ως άμεσος συνεργάτης θα είναι ο Ανδρέας Σκέτζος, που έχει τιμήσει τον Άρη ως παίκτης, ενώ ακολουθεί χρόνια τώρα τον «Αναστό» στους πάγκους συλλόγων.

Πέραν όμως από προπονητή, ο Άρης προχωρά και το θέμα στελέχωσης του ρόστερ. Σε αυτό θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Μάουρο Πόι. Μέσω Instagram, ο Αργεντινός ενημέρωσε πως ξεκίνησε το ταξίδι από την πατρίδα του -μαζί με την οικογένειά του- προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που τον ήθελε η νέα διοίκηση, ο νέος προπονητής, αλλά και ο... κόσμος, που παρά τη μη άνοδο πέρσι, αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε ο Πόι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: